montana Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Beren132 sprawdz to, może zmienisz zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A ja odpowiem dość nietypowo - nie cierpię ani hip hopu ani rapu... Jakoś tandetna mi się ta muzyka wydaje ;/ Naprawdę myślisz że kogokolwiek w tym temacie to interesuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 czekam na posty ,,tu was zaskoczę, mam wyjebane w koszykówkę, sport dla murzynów" w dziale o NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=P_fxjftmus4I dla murzynów i dla białych, nie dla motylków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 czekam na posty ,,tu was zaskoczę, mam wyjebane w koszykówkę, sport dla murzynów" w dziale o NBA Nie zdziwiloby mnie, gdyby z czymś takim wyskoczył Vasquez dodając jeszcze, że obejrzał Coach Carter i Space Jam i się zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 to mu k**** pocisnąłeś Bodziu Linda normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 a hip hop wyglada tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=XY7WFUq4EKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=iZlhXSmIZbk preorder Noona dostaliście? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Siadl wam nowy Eminem? https://www.youtube.com/watch?v=cx1Pe23MRyU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Vegas zabija, resztę przesłuchałem raz i sciagnałem na telefon. Klasa. Z Yelawolfem zwłaszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Całkiem spoko składak wytwórni wyszedł, Eminem z lepszej strony się pokazał niż na MMLP2. Kubbas sprawdzałeś nowego Rossa? Najgorszy jego albumu od czasu Port Of Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Kubbas sprawdzałeś nowego Rossa? Najgorszy jego albumu od czasu Port Of Miami Słaby, ale God Forgives, I Don't był gorszy. A Shady XV? Jakoś w ogóle do mnie nie przemówiło. Muszę zrobić kolejne podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Całkiem spoko składak wytwórni wyszedł, Eminem z lepszej strony się pokazał niż na MMLP2. Kubbas sprawdzałeś nowego Rossa? Najgorszy jego albumu od czasu Port Of Miami Sprawdzalem i nic a nic mi nie wszedl, argumentuje swoja opinie jak DMX nie moge sluchac Rossa bo wszystko o czym rapuje to ile czego ma i ile czego zjadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zioło jak zwykle rozpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Kto to jest Zioło. Ja tam polskich raperzyn nie słucham, słabe to wszystko https://www.youtube.com/watch?v=6DBq9Dp-TDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kto to jest Zioło. Ja tam polskich raperzyn nie słucham, słabe to wszystko "Nie słucham polskich raperzyn, słabe to wszystko.' Nie słucham, ale pisze ze słabe #fucklogic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A na jakiej podstawie ocenia się, że coś jest dobre/złe? Jak się to włączy raz i do tego nie wróci - słabe. I tak właśnie robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi