Kubbas Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 same prosty rymy, moje ucho stawia go na rowni z rymami takiego chady na przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 o k****, stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 karton - Carlton miejscu - powietrzu wodę - hybrydowę plik - freak Chada pary - wiary sedno - mediom nawet nie chce mi sie dalej tego rozkminiac, prosze cie stary masz c***a w uszach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 jeszcze tego kocurka lamara trzeba tu dodac marks-marks slave-waves see-me zrodlem tych przekozackich linii jest 5 pierwszych wersow z traka, w ktorym ,,kendrik rozjebal", wiec oskar-chada-kendrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 jeszcze tego kocurka lamara trzeba tu dodac marks-marks slave-waves see-me zrodlem tych przekozackich linii jest 5 pierwszych wersow z traka, w ktorym ,,kendrik rozjebal", wiec oskar-chada-kendrick Dlatego do jarania się tekstem jest Wankz czy Golin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) jeszcze tego kocurka lamara trzeba tu dodac marks-marks slave-waves see-me zrodlem tych przekozackich linii jest 5 pierwszych wersow z traka, w ktorym ,,kendrik rozjebal", wiec oskar-chada-kendrick nope bo u tego goscia co wrzuciliscie caly kawalek tak wyglada, fajnie brzmi dobra ma barwe glosu, ale ziewam na jego rymy slave - waves? rly? Edytowane 30 Marca 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) nope bo u tego goscia co wrzuciliscie caly kawalek tak wyglada, fajnie brzmi dobra ma barwe glosu, ale ziewam na jego rymy co ty piszesz w ogole przyjacielu i jeszcze do mnie ze mam ch**a w uszach, trzymajcie mnie k**** jak tam gdzie jest smartfon-dziewiaty iphone-wall street plajtą-plyt karton-ritz carlton ty slyszysz karton-carlton albo przy tryb-skrypt plik-freak-striptiz ty slyszysz plik-frik no litosci, mam ci pokolorowac? Dlatego do jarania się tekstem jest Wankz czy Golin wankza to w 2016 ciezkawo sie slucha, zwrotka na lilu slaba, tekstowo wiadomo ze fajnie, ale czasem probuje zbyt mocno i wychodza takie /niektorzy maja schizy z winy love, a my jointy i plyty winylowe/, za kazdym razem jak pomysle o wankeju to przypomina mi sie ten wers i uszy bola slave - waves? rly? no rly, a co? cos sie nie zgadza? Edytowane 30 Marca 2016 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ale Kubbas kto teraz w USA w mainstreamie leci technicznie oprócz może Eminema czy Tech N9ne(on akurat nie jest z mainstreamu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 no malo jest takich raperow masz racje, co nie sprawi ze zaczne przez to sluchac c***owych raperow, ty tak nie masz? z mainstreamu, momentami Kendrick, J Cole, Eminem, Techn N9ne (polecam 1 wers kawalka Lacrimosa jako wyznacznik jak ktos nie zna), Lil Wayne bardzo fajnie wypadl na Free Weezy, o Roycie nie mozna zapominac, Taliba strasznie cenie ale nie obraze sie jak ktos powie ze bywa monotonny, Ice Cube nadal potrafi zajebiscie wypasc na takim Sasquatch np nie wiem kiedy nowa plyta bo cos kombinuje, Logic technicznie jest zajebisty i Lil Dicky, aaaaa Ace Hood przede wszystkim jesli chodzi stricte o technike !, ja jak mam sluchac gosci ktorzy sa slabi z musu to juz nawet wole sobie odswiezyc jakiegos Craig Maca z dawnych lat albo nie wiem young bucka czy trick daddego ktorzy mieli lepsze numery niektore niz to co obecnie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Koniec świata. Reklama Axe , coś o zwinnych palcach. Czytana przez Sokoła. Nie zalewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nic wybitnego, ale jakoś fajnie się słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Człowiek z mojego miasta. Spoko, tylko jakieś takie ucięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sarius czy Ras? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sarius czy Ras? Sarius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mało znane, a genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Z Mezo chyba najbardziej wysportowany raper, pochwalił się zrobieniem półmaratonu z tempem 3:21 na godzinę. Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, a zrobił tym na mnie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Duchowy spadkobierca to nic nie znaczy. Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi