LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) ale mnie irytują te finlandzkie pindy, rżą jak konie a powinny ryczeć z żalu nie oglądałem od początku, ale obrona post-up na tle takich kapuśniaków nie wróży dobrze Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 niech cwaniaki z USA się na skoczni narciarskiej zmierzą,chętnie bym zobaczył Hardena skaczącego na mamucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ahonenn grał, czy Hautameki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 "Młodszy z braci Hautameki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Da się dziś obejrzeć cały mecz USA z Finlandią na livebasketball.tv, mając wykupionego passa na world cup? Pytam bo nigdzie nie mogę znaleźć, chyba że jeszcze nie został dodany. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez mski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Da się dziś obejrzeć cały mecz USA z Finlandią na livebasketball.tv, mając wykupionego passa na world cup? Pytam bo nigdzie nie mogę znaleźć, chyba że jeszcze nie został dodany. Jeszcze nie wrzucili. Jak na razie ta strona to wielki niewypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Juz naprawili. Oglądam mecz Argentyna - serbia. Całkiem fajna jakość. Na androidzie tez śmiga. Zobaczymy jak dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Argentyna - Chorwacja miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 miał ktoś coś podobnego przy logowaniu ? Jak długi okres czasu trzeba odczekać ? User credentials authorisation rejected. Please try again later. Kasa pobrana z konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja właśnie chciałem coś obejrzeć na livebasketball bo wczoraj nie dałem rady i jest masakra. Nie ma całych spotkań z odtworzenia. Są tylko 3-4 minutowe skróty. Mecze nie chodzą płynnie - trzeba puścic play, zapauzować na kilkanaście sekund żeby się zbuforowało i puścić, pochodzi kilkanaście sekund i znowu padaka. Transmisji live się na tym na 100% nie da oglądać. Nie mam jakiegoś super łącza ale LP chodzi mi bez problemu na 1600. Co do kasy ja płaciłem paypalem i pobrali tyle ile było napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Transmituje jaka telewizja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Znow nie działa, na live suporcie znwou napisali ze pracuja na tym, na androidzie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak Wolves robią już tą całkowitą przebudowę to niech opchną za cokolwiek Pekovica bo Dieng już na chwile obecną jest dużo bardziej przydatny.Przed chwilą walnie przyczynił się do zwycięstwa Senegalu nad Portoryko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Popatrzcie na jakość przekazu. Stream ustawiony na sztywno na 1.5 Mb/s . Obraz wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Teraz livebasketball.tv działa jak powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 macie jakiś stream meczu USA vs Turcja? bo ja znalazłem jeden, ale nie da się włączyć pełnego ekranu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Teraz livebasketball.tv działa jak powinna Nie przesadzałbym. 3 razy musiałem wchodzić na USA - Turcja nim odapliło... Ale trzeba przyznać, że 2 wcześniejsze mecze oglądałem bez większych problemów i było naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://cricfree.sx/live/watch/basketball_world_cup_-_turkey_vs_usa/52908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://gofirstrow.eu/watch/279278/2/watch-turkey-vs-usa.html tutaj jakosc streama jest zdecydowanie lepsza od poziomu gry usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Gdyby Turcy nie popełniali kroków w co drugiej akcji to by wygrywali dziesięcioma. Amerykanom nie siedzi trójka i nie istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi