Kraso Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Działają wam mecze live na livebasketball.tv? U mnie się ładuje w nieskończoność i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg00 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 dokladnie, oblukal ktos jak to chodzi i czy rzeczywiscie sciagneli z karty tyle co trzeba i nie wiecej? w ogole z tego co widze, to wyglada jakby to byla legalnie streamujaca strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ściągnęło dokładnie 30zł, więc tak jak być powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg00 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) ale zaladalowal Ci sie jakis biezacy mecz? jesli tak, to jaka jest jakosc? oraz w jakim jezyku jest komentarz? Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez Greg00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://cricfree.sx/bein-sport-7-live-stream.php calkiem spoko jakosc, Splitter zajebiscie gra jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kurde u mnie to samo. Cały czas buforuje. juz napisałem do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jak ktoś będzie miał dobrego streama do meczu USA to poproszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kurde u mnie to samo. Cały czas buforuje. juz napisałem do nich. Niby tylko 30zł ale dobrze, że narazie się wstrzymałem z zakupem Jakby odpaliło niech ktoś da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ok. dam znać jak sie cos pojawi. Teraz USA gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja tutaj oglądam: http://cricfree.sx/espn-usa-live-stream.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja tutaj, ale... właśnie zacięło. http://gofirstrow.eu/watch/278843/3/watch-usa-vs-finland.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jakiś hipsterski realizator meczu US of A-Finlandia, na powtórkach zdecydował się dotąd pokazać kilka fauli i dwa niecelne rzuty Cousinsa i Davisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jakiś hipsterski realizator meczu US of A-Finlandia, na powtórkach zdecydował się dotąd pokazać kilka fauli i dwa niecelne rzuty Cousinsa i Davisa. Może fan Finlandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zapewne jest bardzo wielu kibiców Finlandii wśród Hiszpanów. Włączyłem na 7 minut do końca pierwszej połowy, ale już było po meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 D-Rose - palce lizać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 18-60 chyba więcej nie trzeba pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 trzeba 0-16/17 fg finow w drugiej kwarcie,ale fakt faktem nietrafili duzo open-lookow na wprost kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Fajny wynik. Amerykanie mogą poczuć się zbyt pewnie i mieć jutro problemy z Turkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 trzeba 0-16/17 fg finow w drugiej kwarcie,ale fakt faktem nietrafili duzo open-lookow na wprost kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Hahahahaha. Pokazali kibica, który z wyglądu przypominał Jezusa. Komentator na to "Nawet on nie pomoże dzisiaj Finlandii" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi