falcao Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Classy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Melo dobrze "skrojony" Porzyngis słabo.Jeszcze jedno zdjęcie z wczorajszej gali ESPY Awards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 chcę zobaczyć zdjęcie Westbricka z tej gali;D ma ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 chcę zobaczyć zdjęcie Westbricka z tej gali;D ma ktoś? No przecież jest na ostatnim zdjęciu, przed Bronem stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jeszcze jedno zdjęcie z wczorajszej gali ESPY Awards LBJ (w sumie jak prawie zawsze) ubrany o kilka poziomów lepiej niż reszta. W tym dwurzędowym smokingu dobrze pokazuje, że nawet na black tie nie trzeba zakładać na siebie kolorowego clownowatego gówna żeby się wyróżnić z tłumu. Aczkolwiek to badziewie na prawej ręce mógł sobie darować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Charlotte prawdopodobnie traci AllStar Game. Wszystko niby przez jakieś prawo dyskryminujące LGBT czy coś takiego ( może ktoś kto się na tym lepiej zna napisze o co chodzi). Taka jest oficjalna wersja. Prawdopodobnie przenosimy się do Nowego Orleanu. Edytowane 21 Lipca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jakoś czas temu Karolina Północna przyjęła prawo, które nakazuje osobom transpłciowym (jak i wszystkim innym) korzystania z publicznych toalet zgodnie z płcią, z którą się urodziły. Nie tylko NBA ich za to łupie. Jakieś firmy się wyniosły ze stanu, gwiazdy odwołują koncerty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Na nasze forum dotarła poprawność polityczna. A jedyne co napisałem to - Północna Karolina, nie dajcie się. O k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jakoś czas temu Karolina Północna przyjęła prawo, które nakazuje osobom transpłciowym (jak i wszystkim innym) korzystania z publicznych toalet zgodnie z płcią, z którą się urodziły. Nie tylko NBA ich za to łupie. Jakieś firmy się wyniosły ze stanu, gwiazdy odwołują koncerty. Co za bzdura, mam nadzieję że nie zlamia się tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Na nasze forum dotarła poprawność polityczna. A jedyne co napisałem to - Północna Karolina, nie dajcie się. O k**** Dołącz do naszego frontu zmiany modów zanim nie jest za późno. Swoją drogą przy ich obronie LGBT, wspólne bliskie relacje pewnej pary modów nabierają nowej perspektywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Moze chodzi o to ze to nie ba temat. Załóżmy temat w inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Na nasze forum dotarła poprawność polityczna. A jedyne co napisałem to - Północna Karolina, nie dajcie się. O k****Jak sie przewaznie z Twoim podejściem i pogladami nie zgadzam, to tym razem stoje za Toba murem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Na nasze forum dotarła poprawność polityczna. A jedyne co napisałem to - Północna Karolina, nie dajcie się. O k**** Karolina z pewnością to przeczyta i się nie da. USA wolny kraj, uchwalili sobie prawo, które reszcie się nie podoba to dostają teraz środkowy palec. A sensu wprowadzania takiego prawa nie bardzo mogę dostrzec, poza propagandowym oczywiście. Ciekawe jak przebiega egzekwowanie przestrzegania takiego prawa.... A żeby nie było zupełnie nie na temat to szkoda mi Lawsona. Na miejscu Nets brałbym za minimum. W Houston przy brodzie rozgrywający nie mają warunków do normalnej gry a co dopiero mówić o odbudowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Karolina z pewnością to przeczyta i się nie da. USA wolny kraj, uchwalili sobie prawo, które reszcie się nie podoba to dostają teraz środkowy palec. A sensu wprowadzania takiego prawa nie bardzo mogę dostrzec, poza propagandowym oczywiście. Ciekawe jak przebiega egzekwowanie przestrzegania takiego prawa.... A żeby nie było zupełnie nie na temat to szkoda mi Lawsona. Na miejscu Nets brałbym za minimum. W Houston przy brodzie rozgrywający nie mają warunków do normalnej gry a co dopiero mówić o odbudowie. Wtf ? To to teraz w temacie "Moda" się znajduje? Przy piątku rano już się ulało :] btw u mnie w parku Margaret będzie. Są chętni na pogo i moshpit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Karolina z pewnością to przeczyta i się nie da. Zamiast frontmana Village People powinieneś mieć w avatarze https://cdn.cpbgroup.com/styles/inline-content-2-3rds/s3/hotels_2.png?itok=c6oMTcIG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Wchodzę z nadzieją na nową fotę Westbricka albo Hardena, a zastaję rozmowę o LGBT. W sumie close enough.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) z jednej strony rozumiem Wasze oburzenie, ale z drugiej to nie chcialbym trafic na Rafalale w kiblu :> a przeniesienie tego watku do tego tematu idealne imho Edytowane 22 Lipca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jakoś czas temu Karolina Północna przyjęła prawo, które nakazuje osobom transpłciowym (jak i wszystkim innym) korzystania z publicznych toalet zgodnie z płcią, z którą się urodziły. z jednej strony niech władzie Północnej Karoliny robią co chcą ale z drugiej, JAK DURNYM TRZEBA BYC ZEBY PISAC USTAWY O TYM JAK MOZNA CHODZIC DO KIBLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) z jednej strony niech władzie Północnej Karoliny robią co chcą ale z drugiej, JAK DURNYM TRZEBA BYC ZEBY PISAC USTAWY O TYM JAK MOZNA CHODZIC DO KIBLA wg mnie to druga strona czyli te firmy i te gwiazdy i NBA jest jeszcze glupsza, jak mozna oburzac sie z takiego powodu i przestac zarabiac hajs w danym miejscu tylko ze wzgledu na taki detal? niedlugo do kolek i trojkatow dodadza tecze, gdzie beda sie zalatwiac transwwestyci i tam inne LGBT, zeby nikt nie poczul sie urazony. albo niech zrobia jeden kibel dla wszytskich. mi tam wszystko jedno nawet ta ostatnia wersja najlepsza a co do Polnocnej Karoliny to moze kilka kobiet sie oburzylo ze do ich toalety przyszla pani z fajfusem to i zakazali tego, Edytowane 22 Lipca 2016 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi