Julius Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jutro wieczorem wrzuce, dlugie to nie bedzie, ale w weekend tez jestem zajebany, wiec wiecej czasu miec nie bedzie... w robocie niestety nie mam tyle czasu wolnego, zeby przysiąsc i cos wyskrobac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jutro wieczorem wrzuce, dlugie to nie bedzie, ale w weekend tez jestem zajebany, wiec wiecej czasu miec nie bedzie... w robocie niestety nie mam tyle czasu wolnego, zeby przysiąsc i cos wyskrobac Wieczór już był, zaczął się, czy nadal trwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 no ni c***a studiowania mi sie zachcialo na stare lata i okazalo sie ze jakies gówno musze na jutro zrobić, takze jeszcze jeden dzien potrzebuje sorry folks, siła wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to czas na losowanie par! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi