Skocz do zawartości

All-time fantasy 2013 - komentarze

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.12.2013 o 18:48, RappaR napisał(a):

George ma lepsze on/off od Love i ławka Pacers jest całkiem dobra.

Co nie zmienia faktu że Duncan dla całej kariery ma lepsze on/off od George więc wyjaśnij jakie to on/off najlepsze w historii masz na myśli bo na razie dane tego nie potwierdzają

I karpik ma rację - Love ma on/off 26,8 za ten sezon a George ma 26,2 - jeśli uważasz inaczej to podaj dane

Sprawdziłem też on/off wg nba.com gdzie są dane na bieżąco

Iguodala ma +18 on/off a George +17,9 . Sprawdziłem też K.Love ma +18,8 LMA ma też 18,8 a Batum 18,6

Posługujesz się niewiarygodnymi danymi

http://www.82games.com/1314/ROLRTG7.HTM

Tu masz dane z 82 games i tam Love jest ponad PG ale powtarzam oni chyba nie uzupełniaja tego na bieżąco i mają inne wzory do liczenia bo jeszcze nie widziałem aby się ich off rtg i def rtg pokryło z tym z nba com i chyba nigdy z tym z basketball reference

W dniu 25.12.2013 o 19:13, RappaR napisał(a):

Co nie zmienia faktu że są to dane z 15 grudnia a wchodząc na nba.com masz dane na bieżąco i one są zgodne z tym co ci podałem i George nie jest nawet w TOP 5 jeśli chodzi o on/off

W dniu 25.12.2013 o 19:19, january napisał(a):

Obstawiam RappaR, iż przy następnym picku kiedy chyba sprzątnę Ci sprzed nosa wysokiego pewniaka do trójkątów zastanowisz się czy zaczęcie od wyboru tercetu niskich to dobry pomysł.

O ty c***u. Już masz jednego PF. 

Wychodzi brak doświadczenia w jakichkolwiek fantasy draftach, nie mówiąc o all-time. Ale ! Biorąc pod uwagę, że i tak miałem brać Parisha  przed Mutombem, Mourningiem i Yao to jestem zadowolony w c***. Gdyby był dostępny Webber to brałbym Webbera.

Miałem jeszcze inny pomysł na ten pick ale poczekam, potrzebowałem solidnego interior D i z tym pickiem, nie poświęcając bardzo ofensywy, lepiej chyba wybrać nie mogłem.

W dniu 26.12.2013 o 12:19, january napisał(a):

Jednak po namyśle, chyba nie ostanie się do mojego picku. 

Po pierwszych 40 pickach poszło 10 centrów, 10 rozgrywających (wliczając w to Pippena RappaRa) i 20 graczy na pozostałe pozycje - ciekawy rozrzut. Z 19 MVPs zostało jeszcze dwóch ;).

Więcej raczej - na pewno nie poszedł jeszcze Hayes, Rose i Iverson. 

Nash fajny do Robinsona ale nie wiem czy z T-maciem to dobre połączenie. Steve musiał mieć specyficzne warunki aby być najbardziej efektywnym a po drugie backcourt Nash-Tracy to w obronie czarna dziura i tutaj nawet Robinson nie pomoże. Poczekamy, zobczymy.

Nad Findkiem nie chce mi się znęcać bo Stockton-Bryant zniszczyło mi mózg.

Kolega z Dirkiem mega zajebiste wybory.

W dniu 26.12.2013 o 14:00, wowo napisał(a):

Nash fajny do Robinsona ale nie wiem czy z T-maciem to dobre połączenie. Steve musiał mieć specyficzne warunki aby być najbardziej efektywnym a po drugie backcourt Nash-Tracy to w obronie czarna dziura i tutaj nawet Robinson nie pomoże.

TMac potrafił bardzo dobrze bronić, tylko cierpiał trochę na syndrom Kobiego. natomiast prime Nash wbrew powszechnej opinii nie był czarna dziurą w D, lecz zawodnikiem o mniej więcej zerowym wpływie na grę po tej stronie boiska. ani szkodził, ani pomagał.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.