Benon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ...co więcej? Ostatnimi czasy zacząłem się rozczulać nad prostym faktem, że kiedy ja byłem mlody, sprawny i z włosami, to nie było tak kolorowo i trudno było coś nagrać, bo kamery VHS wujek strzegł, jak skarbu... I przez to nie wiem kurna nawet jak wyglądałem grając w kosza - Synergy, czy jak się to ustrojstwo nazywa se nie zrobię - mówi się trudno... I nawet na teledysk do L.U.C.a nie mam z czym wyskoczyć bo na komuni dawno temu nagrałem 55 puntków Jordana z Nowego Jorku z numerem 45... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ...jak już wspomniałem czasy mnione, to przypomnieli mi się panowie o niezdrowym kolorze nosa pod sklepem, a co za tym idzie tytuł tego kawałka nie kojarzył mi się inaczej, tylko właśnie tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ...nadal nawiązując do czasów minionych to świat mi runął, jak sobie uświadomiłem, że największy przebój mojego pierwszego idola muzycznego to cover, plagiat, czy c*** wi co (swoją drogą to tyle znalazłem w swoim krótkim życiu plagiatów, coverów, pastiszy/ów, że mogę śmiało uchodzić za Rutkowskiego przemysłu fonograficznego, ale to już kwestia na osobny temat na forum który od lat wielu zamierzam utworzyć)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ...no to jeszcze na koniec, bo mi woda w wannie stygnie, utwór podsumowujący moje ostatnie nastroje i przemyślenia (spoko nie będzie to zbyt głębokie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Widzę, że dobrze było popite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak popije to słucham DISCO POLO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=tx1mryKqvT8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Bogowie powracają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zapętlone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jacek Kaczmarski 4 life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mistrzowski blend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A takich Norwegów znacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jedna z najlepszych ścieżek dźwiękowych w historii seriali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MIX5bo8MOxQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Bardzo proszę, całe forum śpiewa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ^^ bym dał okejkę gdyby nie to, że zwyczajnie ten utwór na siłę jakby robiony. + mym skromnym Krzyża na więcej stać od strony technicznej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Na siłę ? Bardzo emocjonalny kawałek. Lux cos na siile robić, szczerze w to wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi