Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Acid Srejsid Dobre fiutki generalnie, muzycznie technicznie zwłaszcza. Popkornowski mi bardziej pasuje w wersji z Budzym, ale keszke meszke ło matko. Jak coverować Purpurowych to z klasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 w imie ojca i syna ja tu z takim mainstreamowym utworem ale no jak oglądałem to nie mogłem się oprzeć wrażeniu że wiem where is jessica hyde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nowy Paradise Lost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Orxzeł, w podobnych klimatach. Zabawa 2 zegarek cały koncert. I generalnie najciekawsze widowisko całego spędu z 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Panie Blues, "Chocolate Starfish and the Hod Dog Flavored Water" to ja do dziś mam na oryginalnym nośniku. Buja jak skurwesyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Niepotrzebnie się z Wesem pożarli. Potem Otto na odwyk, hiatus, Fred aktor, Lethal 2x wykopany. Cobra niezła w pierwszej połowie, potem za miałko się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 ^ jeden z lepszych projektów ostatnich lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Misio Nowe Sytuacje Curly Heads Mela Koteluk ciekawie jest ostatnio. taki zabawa dwa zegarek jeszcze jest taka ekipa z blondynką na wokalu. nowy temat, dziewczyna ma max 22-23 lat i ich singiel latał, z taką funkowa linią basową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ktoś zna tych jegomościów? To powinno jechać w świat, bo od Neurosis lub Cult of Luna nie odstają nic a nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ktoś zna tych jegomościów? To powinno jechać w świat, bo od Neurosis lub Cult of Luna nie odstają nic a nic znam, bardzo dobre granie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 mam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Curly Heads spoko. Mela fajna na płytach. Na koncertach trochę jedzie na jedno kopyto. Przechodząc płynnie z Blindead do popu. www.youtube.com/watch?v=XgeKHTcufLY - propsy za nowy krążek. Dużo gimbusów ją lubi, ale muzycznie to ona imo daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na koncertach Mela spoko bardzo. Śliczna skala, wokaliza, zacne. Mucio lepiej niż Przybyszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Piękna sprawa. Szkoda, że im się rozpadło. Linie basowe McKagana - klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Immolation z rana jak śmietana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi