Skocz do zawartości

Na plus - sezon 2013/14

elwariato

Rekomendowane odpowiedzi

Plus ? 

Ryan o ja pi****le Anderson - czy ktos go widzial w tym roku pudłującego ?! nigdy w zyciu nie powiedzialbym, ze chlopak tak sie rozwinie, ten MIP sezon wydawal sie jego sufitem, a tymczasem jego rzut, manewry są coraz lepsze, dawno tak przyjemnie nie ogladalo się duzego białasa (poza Dirkiem)

No i Paul George - w koncu jakis koles, ktory wchdozi na najwyzszą polke, a darzę  go dużą sympatią since day 1. JEBANIUTKI ma taki swagger, jest pewny, gra w swietnym stylu, trafia seryjnie jumperki i oglada sie go duzo przyjemniej, niż przepakowanego Jamesa, czy pokracznego Durantule. 

Pomyslec ze moglismy go miec zamiast Turnera... ugghhh

Plus ? 

Ryan o ja pi****le Anderson - czy ktos go widzial w tym roku pudłującego ?! nigdy w zyciu nie powiedzialbym, ze chlopak tak sie rozwinie, ten MIP sezon wydawal sie jego sufitem, a tymczasem jego rzut, manewry są coraz lepsze, dawno tak przyjemnie nie ogladalo się duzego białasa (poza Dirkiem)

No i Paul George - w koncu jakis koles, ktory wchdozi na najwyzszą polke, a darzę  go dużą sympatią since day 1. JEBANIUTKI ma taki swagger, jest pewny, gra w swietnym stylu, trafia seryjnie jumperki i oglada sie go duzo przyjemniej, niż przepakowanego Jamesa, czy pokracznego Durantule. 

Pomyslec ze moglismy go miec zamiast Turnera... ugghhh

Mam go w roto więc podziwiam....

tak się zastanawiam jakby wyglądał w spurs......

14-22 tyle zrobił carmelo w dwóch ostatnich wygranych meczach

9-21 miał w ostatnim przegranym meczu z NO

Wiec im lepsza selekcja rzutów carmelo tym nowemu yorkowi lepiej idzie może to do niego dotrze i nie będzie na sile rzucać.

To ja powiem tak :

po 30 min grał carmelo w dwóch ostatnich wygranych meczach

45 grał w ostatnim przegranym meczu z NO

Więc im mniej melo gra, tym lepiej dla knickerbockersów ; ]

• 2 tygodnie później...