julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: Ja tam nie wiem po co ten Boozer Nets, mając trio Lowry-Roy-George zostawiłbym atak i skupił się na tym żeby ogarnąć sobie dwóch dobrych obrońców pod kosz. tia, szczególnie że obecnie w finale konfy szaleje Elton Brand za milion z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 O co chodzi w tej wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: O co chodzi w tej wymianie? wygląda jak wstęp do czegoś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) Stl oddaje dwie 1 rundy za 2ga!? Bez żadnej protekcji... Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Stl oddaje dwie 1 rundy za 2ga!? Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał: Stl oddaje dwie 1 rundy za 2ga!? Bez żadnej protekcji... Ten #47 to będzie steal 4 minuty temu, julekstep napisał: wygląda jak wstęp do czegoś większego Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 11 minut temu, Alonzo napisał: Ten #47 to będzie steal raczej na wstep do wyruchania w dupe bez mydla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: raczej na wstep do wyruchania w dupe bez mydla eeeee tam, ch#ja się znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: eeeee tam, ch#ja się znasz może, ale misia zdobyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Ice23 napisał: może, ale misia zdobyłem .. ale posadziłeś później Jordana na ławce tankując, czyli miś się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: .. ale posadziłeś później Jordana na ławce tankując, czyli miś się nie liczy wczesniej posadzilem, wiec jednak sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: wczesniej posadzilem, wiec jednak sie liczy A nie ! Jak wcześniej to się naturalnie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: A nie ! Jak wcześniej to się naturalnie liczy Po misiu, ze szczęścia albo przez traumę, baran skończył karierę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Po misiu, ze szczęścia albo przez traumę, baran skończył karierę.... Jak go posadziłeś na ławkę po mistrzostwie, to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Jak go posadziłeś na ławkę po mistrzostwie, to się nie dziw sezon przed mistrzostwem go posadził mając w składzie MJa dostał jedynkę w drafcie tyle w tym dobrego że simka się zemściła i KD dzięki dwóm zmarnowanym campom nie zmienił się w potwora jakim mógł się stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, julekstep napisał: sezon przed mistrzostwem go posadził mając w składzie MJa dostał jedynkę w drafcie tyle w tym dobrego że simka się zemściła i KD dzięki dwóm zmarnowanym campom nie zmienił się w potwora jakim mógł się stać ja tam caly czas uwazam, ze to nie simka sie zemscila....ale juz niewazne Teraz, julekstep napisał: sezon przed mistrzostwem go posadził mając w składzie MJa dostał jedynkę w drafcie tyle w tym dobrego że simka się zemściła i KD dzięki dwóm zmarnowanym campom nie zmienił się w potwora jakim mógł się stać ja tam caly czas uwazam, ze to nie simka sie zemscila....ale juz niewazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 53 minuty temu, Alonzo napisał: Chicago Bulls - San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics CHI out: #4, #47 CHI in: 1st SEA'38, 1st SEA'39, 1st SAS'38 (1-20) SAS out: 1st SAS'38 (1-20) SAS in: #4 SEA out: 1st SEA'38, 1st SEA'39 SEA in: #47 @Pablo81 @Tecu Chicago Bulls - San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics: CHI out: M. Beasley, L. Stephenson, 1st SEA'38, 1st SEA'39, 1st SAS'38 (1-20), #50 CHI in: A. Jamison, K. Thompson SAS out: A. Jamison, K. Thompson SAS in: E. Ilyasova, L. Stephenson, 1st SEA'38, 1st SEA'39, 1st SEA' 40, 2nd SEA'36, 2nd SEA'37, 2nd SEA'39, #47, #50,1st 1st SAS'38 (1-20) SEA out: E. Ilyasoca, 1st SEA'40, 2nd SEA'36, 2nd SEA'37, 2nd SEA'39 , #47; SEA in: M. Beasley @Pablo81 @Tecu uwaga formalna pick sas z 38 jest 1-19 a nie 1-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: uwaga formalna pick sas z 38 jest 1-19 a nie 1-20 Zaraz skoryguję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 O lol Basley z tego wyszedł dla Seattle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Teraz, Krzemo napisał: O lol Basley z tego wyszedł dla Seattle Mój przyszły franchise player Dlatego z bólem, ale jednak położyłem na stole Ersana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi