Cris155s Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 i co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jak złapię SlaKB to pokombinujemy jak to obejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 wyliczcie ręcznie czy jest ok i edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Komentujcie w innym topicu - np. [2025-2026] Regular Season - Komentarze żeby nie zaśmiecać tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wymiana wprowadzona, składy do ustawienia na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 przypominam, ze wciaz do wziecia jest sir Charles. oczekuje mlodych zdolnych i pickow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wymiana knicks,hornets,jazz tez bez pendingu Mam nadzieję, że nie przypomni Ci się za dwa dni, że zapomnieliście o 4 tej ekipie w tym blockbusterze, albo że salary się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Lubie te wymiany z 2nd rd pickami, ktore w tej grze sa gowno warte, i 90% GM z nich przed draftem rezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Lubie te wymiany z 2nd rd pickami, ktore w tej grze sa gowno warte, i 90% GM z nich przed draftem rezygnuje Comegys+Nocioni pozdrawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 raz na 10 sezonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Hawks in: LaPhonso Ellis+Isaac Austin+1st round pick 2031 Cavaliers+2nd round pick 2031 Cavaliers Hawks out: Antoine Walker Cavaliers in: Antoine Walker Cavaliers out: LaPhonso Ellis+Isaac Austin+1st round pick 2031 Cavaliers+2nd round pick 2031 Cavaliers @eMeS @cvbe Na przyszłość prosiłbym o taki zapis A,no jasne - jakoś tak zerknąłem na wcześniejsze i myślałem że tu dowolnie, ale ten zapis ładny nie stanowi dla nas większego problemu jak wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 2 minuty temu, cvbe napisał: A,no jasne - jakoś tak zerknąłem na wcześniejsze i myślałem że tu dowolnie, ale ten zapis ładny nie stanowi dla nas większego problemu jak wiadomo Na poprzedniej stronie wszystkie są w taki sposób jak ja podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 7 minut temu, SlaKB napisał: Na poprzedniej stronie wszystkie są w taki sposób jak ja podałem Coś mi się popierdzieliło, że Qcin byle jak pisał my bad, będzie już dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 15 minut temu, cvbe napisał: Coś mi się popierdzieliło, że Qcin byle jak pisał my bad, będzie już dobrze Pffff, ja pisze zawsze w standardzie beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Chicago Dziadki Bulls Grupa weteranów, którzy są na misji Witamy Richmonda, doda mojej drużynie potrzebny scoring, 3ke przy dobrej obronie. Lets (last) dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Fajny deal dla Bulls, Richmond to już nie jest ten gracz co jeszcze 2-3 sezony temu,ale dalej spokojnie może robić 20 ppg + jest solidny w D. Bulls w PO będą groźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Bardzo dobry ruch Bulls. Możemy mówić o kolejnym contenderze. Coś jak Rockets w 1996 po przyjściu Barkleya Pomyśleć, że w FA stracili Horacea Granta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Panowie wprowadźcie proszę wymianę Blazers-Hawks, chce jeszcze o PO powalczyć w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Panowie wprowadźcie proszę wymianę Blazers-Hawks, chce jeszcze o PO powalczyć w tym roku Juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Czyli wyszło na to, że mamy zmianę Calderona+Scoli na Browna+Boozera, i w Heat jest lepsza ławka, ciekawe co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi