elwariato Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 4 minuty temu, Ice23 napisał: Troche nie czaje....pozyskalem w wymianie Rice'a, a Pacers go podpisuja? czego nie czaisz, żebyś go mógł pozyskać to ja musiałem go podpisać @Pablo81 szybciej zadziałał ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 5 minut temu, Ice23 napisał: Troche nie czaje....pozyskalem w wymianie Rice'a, a Pacers go podpisuja? Najpierw Pacers go podpisują -> dają Spurs -> Spurs dają go Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 w sensie że @Ice23 skupuje grajków z FA? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: w sensie że @Ice23 skupuje grajków z FA? xD Tutaj była gentelmanska umowa No i chodzi o Moona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) 11 minut temu, elwariato napisał: czego nie czaisz, żebyś go mógł pozyskać to ja musiałem go podpisać @Pablo81 szybciej zadziałał ode mnie Dobra, to nie na moj leb....niech tak bedzie. Edytowane 6 Listopada 2020 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 11 minut temu, julekstep napisał: w sensie że @Ice23 skupuje grajków z FA? xD kto Mistrzowi zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Spurs zalezalo na Robinsonie. Mi tam on kolo dupy lata, bo i tak by nie gral..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 7 godzin temu, Ice23 napisał: Spurs zalezalo na Robinsonie. Mi tam on kolo dupy lata, bo i tak by nie gral..... Przecież fajny prospect. Nie rozumiem czemu poszedł za dead money. W BeGM pewnie byłoby weto, bo wygląda to dość dziwnie. Ale wymian Spurs i tak nie rozumiem. Przed chwilą wydawało się, że po sprowadzeniu Pippena i Johnsona są w win mode i idą na mistrzostwo. A teraz to trochę wygląda, że Vince Cartera zamienili na Antawna Jamisona. Wydawało mi się, że skoro klub inwestuje w weteranów na kończących się kontraktach to cel może być jeden. Teraz wygląda jakby trochę zaciągnęli ręczny. Dobra wymiana dla Blazers i Pacers. @elwariato oddał dwóch gorszych centrów na jednego lepszego i jeszcze dostał Browna na fajnym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 44 minuty temu, MarcusCamby napisał: Przecież fajny prospect. Nie rozumiem czemu poszedł za dead money. W BeGM pewnie byłoby weto, bo wygląda to dość dziwnie. Ale wymian Spurs i tak nie rozumiem. Przed chwilą wydawało się, że po sprowadzeniu Pippena i Johnsona są w win mode i idą na mistrzostwo. A teraz to trochę wygląda, że Vince Cartera zamienili na Antawna Jamisona. Wydawało mi się, że skoro klub inwestuje w weteranów na kończących się kontraktach to cel może być jeden. Teraz wygląda jakby trochę zaciągnęli ręczny. Dobra wymiana dla Blazers i Pacers. @elwariato oddał dwóch gorszych centrów na jednego lepszego i jeszcze dostał Browna na fajnym kontrakcie. Czyli Julek interweniować nie musi Mi się tam inwencja Pablo podoba, ten Yao na pf to i tak jakaś profanacja, tak ma legit rolsów pod kosz, Towna i Robinsona ... no ogólnie jak wygra misia nikt nie będzie kwestionował, a na razie można powiedzieć że jak niektórzy tankują dla zasady tak SAS robią wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Przecież fajny prospect. Nie rozumiem czemu poszedł za dead money. W BeGM pewnie byłoby weto, bo wygląda to dość dziwnie. Ale wymian Spurs i tak nie rozumiem. Przed chwilą wydawało się, że po sprowadzeniu Pippena i Johnsona są w win mode i idą na mistrzostwo. A teraz to trochę wygląda, że Vince Cartera zamienili na Antawna Jamisona. Wydawało mi się, że skoro klub inwestuje w weteranów na kończących się kontraktach to cel może być jeden. Teraz wygląda jakby trochę zaciągnęli ręczny. Dobra wymiana dla Blazers i Pacers. @elwariato oddał dwóch gorszych centrów na jednego lepszego i jeszcze dostał Browna na fajnym kontrakcie. 1. Chcę ofensywnego PFa - proszę bardzo Jamison o produkcji lepszej od Yao. 2. Chcę defensywnego - jest Haywood, który absolutnie nie jest gorszy od Chińczyka, ma po prostu inny profil - defensywny. Kings zdobyli misia mając dwóch defensywnych podkoszowych (Grant i Dikembe), a w simce PF i C musi przede wszystkim bronić (próbne simki). Poza tym niwiele wynika z dobrego scoringu Yao, jak Haywood ma podobne fg%, ale Ming nic nie blokuje i inni silni skrzydłowi robią na nim mnóstwo zbiórek. W s5 mam 4 zawodników z rzutem i po przyjściu JW potrzebowałem gracza o innym profilu niż Ming. 3. Gooden poszerza rotację pod koszem i zmniejsza ryzyko utraty jakości na PF i C w przypadku kontuzji. 5. To samo Nate na backcourcie. 4. Jamison świetnie sobie sobie radzi też na SF. 5. Pippen jest stary i po sezonie mogę stracić zawodnika (koniec kariery, zjazd umiejetnosci), a ponieważ będę >54 mln, to zostanie mi tylko MLE, a tak nie znajdę nikogo o wartości Jamisona. Tak więc bardzo nietrafiona ocena, a z Natem była gentelmanska umowa, że z braku zawodników idzie jako filler przy poprzednim dealu, ale jak znajdę spadające na zastępstwo, to wraca. Tyle. Edytowane 7 Listopada 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: A teraz to trochę wygląda, że Vince Cartera zamienili na Antawna Jamisona. Cartera dalej zamieniłem na JW i KJa, a Jamisona zamieniłem de facto na Harpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 fajny trejd kasztanów trzeba przyznać C's zaczynają zamieniać assety na konkretną jakość a Hornets niewiele tracąc 'na teraz' (Zaza to obecnie prawie poziom Noaha) na przyszłość zapewniają sobie tanie uzupełnienia ich all-starowego core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Strasznie Noah kaleczył ofensywę. Nie zdziwię się jak ten Asik będzie długoterminowo lepszym graczem od Niego A nawet jak z Noaha coś wyrośnie sensownego, to są bardzo niewielkie szanse, że będzie lepszy od Hibberta, więc i tak z czasem musiałbym go oddać. Dzięki Jasiu za negocjacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 21 godzin temu, MarcusCamby napisał: January latający po PW ze swoimi assetami Tak to widzę -> 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Dzięki Jasiu za negocjacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Chodzi od dawna i dupę truje, to mu dałem tego Noaha @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 @Krzemo Dzisiaj chyba Ty wieczorem simujesz, więc proszę o wrzucenie dealu Rose-McDyess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 3 minuty temu, Pablo81 napisał: @Krzemo Dzisiaj chyba Ty wieczorem simujesz, więc proszę o wrzucenie dealu Rose-McDyess @SlaKB wg harmonogramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 @Pablo81 wymiany siekasz jakbyś grał w Fantasy Premiership kapitana tez ustawiasz przed każda kolejka?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 jak dla mnie super trade Grizzlies -> zobaczymy jak wyjdzie w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Spurs sie dali klasycznie wydymac Oni chyba juz zjadaja wlasny ogon z tym wymianami.....ale sa trady, jest fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi