elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Zgadzam się z @MarcusCamby , że to win - win Akurat to już kolejny taki trade z @elwariato tak i prosze pamietac dobre trejdy tylko ze mną zapraszam na priva pozostalych kontrahentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 8 minut temu, elwariato napisał(a): ja bym powiedział wlasnie ze była troche nadaktywnosć i to sa konsekwencje Magic i tak przebili wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 8 minut temu, elwariato napisał(a): a po co takie uszczypliwosci nieraz ci mowilem ze mozesz przekombinować Ale jakie uszczypliwości? Pisze tylko, że też kombinujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 każdy kombinuje a na koniec wygrywają bezczelni tankerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Fakt, w ofensywie Bojan poleciał na tradycyjnych ofensywnych skilach, ale uratował się trochę na fizycznych. Spadek jest, ale to ciągle mocna karta w ofensywie. Mi się wydaje, że te 25PPG jest w jego zasięgu jako pierwsza opcja Pacers. Nie wydaje mi się. -10 w scoringu jest potężną stratą. Gracz spada tier niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Ale jakie uszczypliwości? Pisze tylko, że też kombinujesz. ale staram sie nie zabardzo zeby nie musiec tankować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Godzinę temu, elwariato napisał(a): ale staram sie nie zabardzo zeby nie musiec tankować Bo nie masz pickow To ciężko k tank I nie musiałem, a chciałem Sklad miałem na PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Wariat mógłbyś zacząć tankować, ale tak nie za mocno, co by pick w rejonach 6-10 wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 4 minuty temu, Roger napisał(a): Wariat mógłbyś zacząć tankować, ale tak nie za mocno, co by pick w rejonach 6-10 wpadł Spokojnie. Wszytko idzie w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bo nie masz pickow To ciężko k tank I nie musiałem, a chciałem Sklad miałem na PO. no pan parę dni temu tez nie miałeś plus jak @Roger wspomniał na pożądny tank spokojnie moge sobie pozwolić Edytowane 1 Grudnia 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 21 minut temu, elwariato napisał(a): no pan parę dni temu tez nie miałeś plus jak @Roger wspomniał na pożądny tank spokojnie moge sobie pozwolić Ale miałem lepsze assety na ich odzyskanie Lepiej pan staruj po swoje picki już teraz, bo będą z każdym dniem coraz droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 ci co się kłócą jak stare małżeństwo xD pewnie pierwszy raz nie dogadali dealu i teraz się mszczą dealując z każdym z kim popadnie...BYLE BYŁY WIDZIAŁ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): ci co się kłócą jak stare małżeństwo xD pewnie pierwszy raz nie dogadali dealu i teraz się mszczą dealując z każdym z kim popadnie...BYLE BYŁY WIDZIAŁ xD A postanowiłem ,jak kolega już parę razy mi, to ja jemu do pieca dołożyć Btw. to Ty miałeś jakiś wysoki wybór z picku Pacers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Btw. to Ty miałeś jakiś wysoki wybór z picku Pacers? Chyba Qcin miał jakiś trzeci pick od Wariata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Chyba Qcin miał jakiś trzeci pick od Wariata. @Qcin_69 to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @Qcin_69 to prawda? Sprawdziłem. Draft 2040 i z picku Pacers, Hawks wzięli Dejounte Murraya z trzecim numerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): A postanowiłem ,jak kolega już parę razy mi, to ja jemu do pieca dołożyć Btw. to Ty miałeś jakiś wysoki wybór z picku Pacers? To qcin chyba jakiegos Siakama przytulil A nvm marcus sprawdzil Edytowane 1 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 jak ktoś nie wie gdzie jest jakiś pick to z pewnością ma go @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Sprawdziłem. Draft 2040 i z picku Pacers, Hawks wzięli Dejounte Murraya z trzecim numerem. tak było, z 8 miejsca startowaliśmy (albo z 10) ale Wariacik elegancko wylosował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 w lotto Qcin przyfarcil z 9 na 3, i dehujante zgarnął, bylo to zaiste prawie rok temu plus deale na lini Indi SaS idą spoks, kolega sie co najwyzej boczy na słowa prawdy, wszak mówiłem z dwa, trzy sezony temu ze sie zagalopuje z tymi wymianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi