kahR Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Przez kilka sezonów nie grozi nam czytanie gróźb odejścia GMa. Chyba. Edit. A nie, czekaj, w prywatnych simkach loteria daje częściej jedynki Spurs Edytowane 30 Listopada 2023 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 @Pablo81 dla dobra polskiej koszykówki z pewnością wystawi Ponitkę w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 4 godziny temu, Koelner napisał(a): @Pablo81 dla dobra polskiej koszykówki z pewnością wystawi Ponitkę w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 @Pablo81 hard tank na pełnej kurwie. Kolejna legenda upada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @Pablo81 hard tank na pełnej kurwie. Kolejna legenda upada Tyle sezonów starałem się utrzymać potęgę Spurs aktywnością na rynku, ale chyba potencjał się wyczerpał. Potencjał, jak i moje nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 44 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @Pablo81 hard tank na pełnej kurwie. Kolejna legenda upada e tam Spurs mieli skład który nie dawał PO na teraz, był totalnie nieelastyczny i nie rokował na przyszłość rozbił to odzyskując swoje trzy picki (+ w bonusie 4 inne) bez żadnego zawalenia sobie salary (ponad ten i przyszły sezon gdzie i tak będzie leciał hard tank) imho zajebisty początek przebudowy (wiadomo teraz jest pytanie jak to rozegra dalej i czy będzie miał szczęście na campach -> bo jednak nie wszyscy są tak dobrze zarządzani jak Wielcy Magic i mieliśmy wiele case'ów gdzie ekipy utykały w tanku na lata i nic z tego nie wynikało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał(a): e tam Spurs mieli skład który nie dawał PO na teraz, był totalnie nieelastyczny i nie rokował na przyszłość rozbił to odzyskując swoje trzy picki (+ w bonusie 4 inne) bez żadnego zawalenia sobie salary (ponad ten i przyszły sezon gdzie i tak będzie leciał hard tank) imho zajebisty początek przebudowy (wiadomo teraz jest pytanie jak to rozegra dalej i czy będzie miał szczęście na campach -> bo jednak nie wszyscy są tak dobrze zarządzani jak Wielcy Magic i mieliśmy wiele case'ów gdzie ekipy utykały w tanku na lata i nic z tego nie wynikało) Tu się nie zgodzę, w próbnych simkach Spurs mieli PO tylko bliżej dnia 100tnego, a nie 10tego Edytowane 30 Listopada 2023 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 minutę temu, profesora napisał(a): Tu się nie zgodzę, w próbnych simkach Spurs mieli PO tylko bliżej dnia 100tnego, a nie 10tego robisz próbne przy wyłączeniu kontuzji? Spurs to była najpłytsza ekipa w lidze - gdzie każda kontuzja to mogło być game over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): robisz próbne przy wyłączeniu kontuzji? Spurs to była najpłytsza ekipa w lidze - gdzie każda kontuzja to mogło być game over Ehh no dobra jak puszczałam z kontuzjami to zdarzalo sie, ze Bullsom brakowało zawodników, że względu na kontuzje:) Przestroga dla bullsow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 15 minut temu, profesora napisał(a): Tu się nie zgodzę, w próbnych simkach Spurs mieli PO tylko bliżej dnia 100tnego, a nie 10tego PO by były, bo w sumie miałem tam dość wartościowy core. Ale gdybym go nie miał, to nie odzyskalbym swoich pickow. A udało mi się zdobyć komplet do tankowego cyklu idealnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Klasyczny win-win poszedł, chociaż ze wskazaniem jednak na Wariata. Kawai to niby średniak, ale w defie szef, który był tak potrzebny w rosterze Blazers. Oddali lepszego gracza za gorszego, a jednak można powiedzieć, że się wzmocnili. Pacers jeszcze bardziej wygrali, bo ograniczone ofensywnie trio Tyus-Russell-Hayward prosiło się o katastrofę, a tak Bojan powinien tutaj robić koło 25PPG jako pierwsza opcja i rozwiązać z miejsca ich największą bolączkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Klasyczny win-win poszedł, chociaż ze wskazaniem jednak na Wariata. Kawai to niby średniak, ale w defie szef, który był tak potrzebny w rosterze Blazers. Oddali lepszego gracza za gorszego, a jednak można powiedzieć, że się wzmocnili. Pacers jeszcze bardziej wygrali, bo ograniczone ofensywnie trio Tyus-Russell-Hayward prosiło się o katastrofę, a tak Bojan powinien tutaj robić koło 25PPG jako pierwsza opcja i rozwiązać z miejsca ich największą bolączkę. Nie wiem, czy widziałeś ostatnie campy Bojana? On w zyciu nie będzie robił 25 PPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Nie wiem, czy widziałeś ostatnie campy Bojana? On w zyciu nie będzie robił 25 PPG. Dla mnie win dla ptb (wlasnie ze wzlgedu na to, ze pozbyli sie dziury w obronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Nie wiem, czy widziałeś ostatnie campy Bojana? On w zyciu nie będzie robił 25 PPG. starczy zeby robil 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Nie wiem, czy widziałeś ostatnie campy Bojana? On w zyciu nie będzie robił 25 PPG. Nie rzucił mi się w oczy, więc chyba nie były tak spektakularnie złe, ale skoro tak mówisz to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 18 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Tyle sezonów starałem się utrzymać potęgę Spurs aktywnością na rynku, ale chyba potencjał się wyczerpał. Potencjał, jak i moje nerwy. ja bym powiedział wlasnie ze była troche nadaktywnosć i to sa konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał(a): ja bym powiedział wlasnie ze była troche nadaktywnosć i to sa konsekwencje Po Finałach też w Indianie zostało tylko wspomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgadzam się z @MarcusCamby , że to win - win Akurat to już kolejny taki trade z @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Po Finałach też w Indianie zostało tylko wspomnienie. a po co takie uszczypliwosci nieraz ci mowilem ze mozesz przekombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Fakt, w ofensywie Bojan poleciał na tradycyjnych ofensywnych skilach, ale uratował się trochę na fizycznych. Spadek jest, ale to ciągle mocna karta w ofensywie. Mi się wydaje, że te 25PPG jest w jego zasięgu jako pierwsza opcja Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi