Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Przecież już przyjąłeś ofertę na waivera za Milesa Plumlee. I to 7 godzin temu. 

To kasowanie sign and cut non stop to farsa. 

dobra teraz skojarzyłem (nie śledziłem dziś działu simbasket po simce)

@Krzemo jako ligowy prawnik zasądź

Pablo dał cuta, w międzyczasie zgłosił się Marcus po niego z waiversów (potwierdzam dostałem PMa) potem Pablo cuta wycofał (w gierce ofc nie został cut wklepany, bo wszelkie takie akcje dzieją się po simkach). Czy Pablo może cofnąć cuta -> imho tak (bo w gierce nie zostało to wklepane, tak samo ludzie czasem korygują trejdy przed wklepaniem), ale jestem tu postawiony między młotem a kowadłem (Marcus, Pablo wybierzcie który jest który), więc potrzebuję TWOJEGO AUTORYTETU PRAWNEGO!

( @Pablo81 @Sylvinho. - oznaczenie dla zainteresowanych sprawą)

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał(a):

dobra teraz skojarzyłem (nie śledziłem dziś działu simbasket po simce)

@Krzemo jako ligowy prawnik zasądź

Pablo dał cuta, w międzyczasie zgłosił się Marcus po niego z waiversów (potwierdzam dostałem PMa) potem Pablo cuta wycofał (w gierce ofc nie został cut wklepany, bo wszelkie takie akcje dzieją się po simkach). Czy Pablo może cofnąć cuta -> imho tak, ale jestem tu postawiony między młotem a kowadłem (Marcus, Pablo wybierzcie który jest który), więc potrzebuję TWOJEGO AUTORYTETU PRAWNEGO!

( @Pablo81 @Sylvinho. - oznaczenie dla zainteresowanych sprawą)

No bez jaj. Wielokrotnie deale przed wprowadzeniem były poprawiane. I jak można było przyjąć ofertę za gracza , który nie był jeszcze na waivers?

Teraz, Pablo81 napisał(a):

No bez jaj. Wielokrotnie deale przed wprowadzeniem były poprawiane. I jak można było przyjąć ofertę za gracza , który nie był jeszcze na waivers?

dlatego imho jest ok, ale Marcus jest na mnie ostatnio cięty jak Ty w najlepszych czasach więc chcę żeby simkowy prawnik się wypowiedział też :P 

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Gracz jest na waiver zaraz po zwolnieniu. 

A Miles został zwolniony 7 godzin temu. 

Już nie wspominam, że to jest recydywa w tego typu działaniach i domagam się uregulowania tej kwestii. 

@julekstep kiedy wyrównasz mi krzywdę za Onuaku? Bo mam wrażenie, że przepisy dotyczą tylko niektórych GMów.