Qcin_69 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 xD ja serio myślałem ze Laf się wzmacnia a tu w sumie pod wzglem siły bez różnicy na ten rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 wszystkich wkręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) Qcin i Julek odciągnęli uwagę od tego co najważniejsze. A mamy to: PLUS IBAKA! @Szulim uznał, że tamtą historię trzeba napisać raz jeszcze Edytowane 11 Września 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Dzięki @MarcusCamby - jesteś jedyny który to zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 22 minuty temu, Szulim napisał(a): Dzięki @MarcusCamby - jesteś jedyny który to zauważył jak jeszcze Hardena od @Tecu wyciągniesz to przyklasnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 11 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Celtics Spurs in: Gasol + Bojan + Sims + 1st Bos 46 Spurs out: Durant + Valanciunas + Olynyk Celtics out: Gasol + Bojan + Sims + 1st Bos 46 Celtics in: Durant + Valanciunas + Olynyk @Szulim Spurs - PTB Spurs in: Gordon + Plumlee + Green + 1st Bos 42 Spurs out: Bojan PTB out: Gordon + Plumlee + Green + 1st Bos 42 PTB in: Bojan @LAF @Pablo81 na koniec tych ruchów Spurs mają 3 646 652 ponad cap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): @Pablo81 na koniec tych ruchów Spurs mają 3 646 652 ponad cap Nie bądź taki skrupulatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Nie bądź taki skrupulatny. ktoś musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Pablo za dawno nie dealowal, wyszedl z wprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 ale trzeba przyznać że brakowało jego zaangażowania a jak wrócił to z mocnym pierdolnieciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): No zajebisty ten multiway no narazie to go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Zrobiłem błąd przy wpisywaniu - zapomniałem o jednym nazwisku. Ale, kurcze, nie wiem czy to korygowac, bo Spurs w obecnym zestawieniu są mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 25 minut temu, Pablo81 napisał(a): Zrobiłem błąd przy wpisywaniu - zapomniałem o jednym nazwisku. Ale, kurcze, nie wiem czy to korygowac, bo Spurs w obecnym zestawieniu są mocno. nie koryguj mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Teraz, SzuLcU napisał(a): LAC in Jabari Bird, Elijah Benoit, Xavier Silas oho xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): oho xD Full tank mode....xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 zestaw @Qcin_69a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Benoit i Silas wiadomo, weterani Ale Jabari Bird, to mój kot i nowa twarz tanku! A gość ma na SG dość kozacki inside, więc może napsuje krwi! O Clippers nie wspominam, bo to zespół, który przez ostatnie 20 sezonów, raz grał w Playoffs. Taka nasza simkowa Szczakowianka Jaworzno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 45 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Benoit i Silas wiadomo, weterani Ale Jabari Bird, to mój kot i nowa twarz tanku! A gość ma na SG dość kozacki inside, więc może napsuje krwi! O Clippers nie wspominam, bo to zespół, który przez ostatnie 20 sezonów, raz grał w Playoffs. Taka nasza simkowa Szczakowianka Jaworzno. dokladnie tego birda nie kojarzyłem bo tamci dwaj to wiadomo legendy, elajża wiecznie żywy HOF tank hof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 2 godziny temu, SzuLcU napisał(a): LAC in Jabari Bird, Elijah Benoit, Xavier Silas przykro mi to napisać ale.....nie stać Cię na żadnego z nich! xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 2 godziny temu, Koelner napisał(a): zestaw @Qcin_69a LEGENDY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi