Pablo81 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 8 minut temu, Krzemo napisał: Pierdoliaz jak Tusk, który nie ma żadnego planu, a chce tylko okras Polaków i sprzedać kraj za czapkę śliwek. O, a co, czekałeś na recenzje Nie. Nigdy nie czekam. Sa stronnicze i bez wartosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) 18 minut temu, Pablo81 napisał: Nie. Nigdy nie czekam. Sa stronnicze i bez wartosci. Jasne. Boisz się, że płoszą twoich potencjalnych kiinetow do wydymania. Z dobrego serca skubiesz kolegów. . Edytowane 22 Stycznia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 1 minutę temu, Krzemo napisał: Jasne. Boisz się, że płoszą twoich potencjalnych kiinetow do wydymania. dałbyś Krzemo simkę. Dawno nie simowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 2 godziny temu, Koelner napisał: naprawdę jest to żenujące że sugerujecie jak @elwariato jest ograniczony umysłowo tego nikt nie musi sugerować plus jak tam bibi dobry jest, beda z nigo ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Godzinę temu, elwariato napisał: tego nikt nie musi sugerować plus jak tam bibi dobry jest, beda z nigo ludzie pamiętaj -> raz to nie cwel a Ty masz dupsko jak metro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 30 minut temu, Koelner napisał: pamiętaj -> raz to nie cwel a Ty masz dupsko jak metro no jak z duncanem cie ponoc wyruchalem też, chociaz to pozniej dałeś jak trzeba poprawdzie, a no i griff jeszcze, chcesz sie dalej bawic w kolejarza to porosze cie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Godzinę temu, elwariato napisał: no jak z duncanem cie ponoc wyruchalem też, chociaz to pozniej dałeś jak trzeba poprawdzie, a no i griff jeszcze, chcesz sie dalej bawic w kolejarza to porosze cie bardzo nie przejmuj się aż tak, będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 4 godziny temu, Ice23 napisał: Sacramento Kings odda Andrew Boguta i Gilberta Arenasa, moga pojsc jako duet, za kogos konkretnego lub osobno. Najlepiej za kogos na obwod na pozycje SF, ew. PG/SG. Choc wysokim, moze w troche innym typie, tez nie pogardze. O. I to jest konkret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 @julekstep zmien właściciela tego Twojego picku w '42 na Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 2 minuty temu, kuba2419 napisał: @julekstep zmien właściciela tego Twojego picku w '42 na Rockets może najpierw daj w gierce wariatowi pick Kings co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: może najpierw daj w gierce wariatowi pick Kings co? Ta wiem, dostsnie wraz z dealem Scoli Wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 43 minuty temu, kuba2419 napisał: Ta wiem, dostsnie wraz z dealem Scoli Wieczorem Tam w dralu za Scole idzie Barmes jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 2 godziny temu, Koelner napisał: nie przejmuj się aż tak, będzie dobrze dzieks, twoja stara też mi tak mówi, dobrzy z was ludzie Godzinę temu, ignazz napisał: O. I to jest konkret. żeby sprcyzować o sg nie chodzi jednak nawet ewentualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 3 minuty temu, elwariato napisał: dzieks, twoja stara też mi tak mówi, dobrzy z was ludzie ej nieładnie , nie zapominaj jak boli Cię dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: ej nieładnie , nie zapominaj jak boli Cię dupsko że boli ja dupsko, to przepraszam, mówi ze cnote zachowuje dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: że boli ja dupsko, to przepraszam, mówi ze cnote zachowuje dla ciebie nie brnij dalej bo każdy widzi Twoją dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Gay z 38 potencjalu za Monroe 52 i Middleton 69 to zly deal? Weź sobie jedną rzecz i ją porównaj. Z pewnością wyjdzie na Twoje W sumie masz rację, Monroe jest wyższy od Gaya, czyli lepszy! 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Ta? Zenujaca to sa tankerzy. Masz prawo do takiej opinii. Ja mam prawo do opinii, że 30 czy tam więcej deali z jedną osobą gdzie czasami tylko przepisy dają im pograć 20 dni w jednym zespole, bo gdyby nie to, to by wracali następnego dnia jest żenujące. Nie wiem dlaczego to @elwariato robi, może Cię lubi, może cieszy się, że się wkurzamy, może go to bawi, nie mam pojęcia, ale jest to żenujące. Oceny deali są oczywiście nieobiektywne, ale ta masówka, ta wypożyczalnia jest obiektywnie żenująca i mimo szczerych chęci, nie mogę się powstrzymać od podejrzeń, że nieuczciwe. 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Nawet nie potrafia Klaya, Sapa czy Kemby zatrzymac. To juz trudniejsze od tanku, co? Po pierwsze to Ty nikogo nie utrzymujesz dłużej niż pół roku, więc chyba to dla Ciebie jest za trudne? Po drugie nie oceniam umiejętności i wcale nie uważam się za dobrego simkowicza, ale to nie ma żadnego znaczenia, po prostu niemiło odpowiedziałeś na poziomie przedszkolaka. 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: drugi rabin powie tak Jak Ci pasuje to podpiszesz się pod każdą opinią, nawet Julka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: nie brnij dalej bo każdy widzi Twoją dupe mów za siebie! 1 minutę temu, Tecu napisał: Jak Ci pasuje to podpiszesz się pod każdą opinią, nawet Julka. oho Bulls widzę się odważni zrobili jak Magic zaczęli tankować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: nie brnij dalej bo każdy widzi Twoją dupe dobra bo liczylem na bardziej konstruktywną wymianę poglądów, powiem tylko tyle na koniec, twoje zainteresowanie moja dupą jest bardzo niezdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: oho Bulls widzę się odważni zrobili jak Magic zaczęli tankować! Nie ma to nic wspólnego z odwagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi