Pablo81 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 No to Magic wypadają z grona contenderow I jeszcze 1st dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: No to Magic wypadają z grona contenderow I jeszcze 1st dali dostali 1sta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: dostali 1sta? A ok Ale i tak straszna wymiana. RIP bez birdow i minusowy Deron ja 3letnim kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: A ok Ale i tak straszna wymiana. RIP bez birdow i minusowy Deron ja 3letnim kontrakcie DZIĘKI ZA FEEDBACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: A ok Ale i tak straszna wymiana. RIP bez birdow i minusowy Deron ja 3letnim kontrakcie Wygląda jakby Julek po sprowadzeniu przez Raptors wielkiego Emeki rzucił ręcznik w walce o mistrzostwo. Chociaż ten Aldridge może ich uratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Wygląda jakby Julek po sprowadzeniu przez Raptors wielkiego Emeki rzucił ręcznik w walce o mistrzostwo. Chociaż ten Aldridge może ich uratować. niech wielki Emeka może najpierw zacznie coś rzucać do kosza to pogadamy xD a ja mam najlepsze ofensywne trio w gierce teraz! Edytowane 22 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 32 minuty temu, julekstep napisał: a ja mam najlepsze ofensywne trio w gierce teraz! Raczej miałeś 51 minut temu, MarcusCamby napisał: Wygląda jakby Julek po sprowadzeniu przez Raptors wielkiego Emeki rzucił ręcznik w walce o mistrzostwo. Chociaż ten Aldridge może ich uratować. Te Raptors nie jest takie straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 15 minut temu, kuba2419 napisał: Raczej miałeś ? przecież Rip jest ofensywnie tier wyżej od Francisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 9 minut temu, julekstep napisał: ? przecież Rip jest ofensywnie tier wyżej od Francisa Patrząc na średnią z tego sezonu to są Ana podobnym poziomie, różnica 2pkt dla RIPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Patrząc na średnią z tego sezonu to są Ana podobnym poziomie, różnica 2pkt dla RIPa spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 18 minut temu, julekstep napisał: spoko Może go lepiej wykorzystasz niż ja w PO A Williams fajny backup dla Walla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 20 godzin temu, julekstep napisał: Można rzucić wolne MLE za Aldridga? Wiadomo że zawodnik z waiversów by poszedł tam gdzie większa kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 2 minuty temu, kolader napisał: Można rzucić wolne MLE za Aldridga? Wiadomo że zawodnik z waiversów by poszedł tam gdzie większa kasa eee, nie? MLE/LLE można dawać tylko na FA - w trakcie sezonu gracze z FA dostają minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 RIP gdzieś strasznie zdzidzial, nie zaglądałem mu w bebechy, ale % ma słabe, może gdzieś fizycznie poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) 20 minut temu, Krzemo napisał: RIP gdzieś strasznie zdzidzial, nie zaglądałem mu w bebechy, ale % ma słabe, może gdzieś fizycznie poleciał. mała próbka + gra w słabej ekipie (zazwyczaj wtedy procenty lecą) jeśli chodzi o pure scoring to chyba tylko Harden jest lepszy Edytowane 22 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 g prawda zdziadzial cos a la kmart, szybkosc mu poleciała, co tu ma do rzeczy ze gral w kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Ciekawie to też będzie wyglądać w Def. Love nic nie broni. Rip nic nie broni. Deron nic nie broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Teraz, Krzemo napisał: Ciekawie to też będzie wyglądać w Def. Love nic nie broni. Rip nic nie broni. Deron nic nie broni. Taka wesoła koszykówka Wesołe Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: Ciekawie to też będzie wyglądać w Def. Love nic nie broni. Rip nic nie broni. Deron nic nie broni. I Aldridge też nie broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 5 minut temu, Krzemo napisał: Ciekawie to też będzie wyglądać w Def. Love nic nie broni. Rip nic nie broni. Deron nic nie broni. Zbiórki i asysty 2.7 i 2.1 RIP / 6.3 i 3.7 Francis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi