Krzemo Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 @ignazz @january bez pendingu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Godzinę temu, january napisał: Yup, dla mnie ten pending do wywalenia jest tak ogólnie ;d tak -> imho można luźno przejść na 'no-pending' jako default (i tak to jest tak traktowane tbh) z ewentualnym pendingiem na życzenie (+ dla nowych GMów jako default) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 31 minut temu, january napisał: 3) Totalne badziewia pod względem stosunku kontrakt/skills do wymiany – zawsze możecie mi zaoferować jeszcze gorszy badziew z dopłatą, lub pomyśleć o lepszym dopasowaniu u siebie pozycji/fitu. 3a) Richard Jefferson (SG/SF, 6,7/7,3/8,1 mln), 867 overall, 52 pot. 3b) Matt Carroll (SG, 3,0/3,3/3,7 mln), 794 overall, 60 pot. Obydwu szczerze polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 w związku z tym że trade @Krzemo i @matiwrona nie zgrywał się musiałem dodać Haddadiego, który w związku z tym trafił na FA i jest wolnym agentem jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Mocno myślałem nad Duncanem ale w moim przypadku ten kontrakt przerażał bo mam odciążone finanse. teraz skoro gracz zmienił klub chętnie bym przeczytał w ramach douczenia się porównania Duncana i Boozera przez kogoś kto dłużej bawi w sim. panowie dacie swoje komentarze gdy jest już po frytkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 No dla mnie sportowo to słaby ruch ale jak patrzę jak się pięknie młodzież rozwija i ze zaraz będzie trzeba tutaj gruby hajs rzucać + zapowiada się na 2 picki w okolicach top5 + trzeci również loteryjny to no cóż, Duncan byłby cholernym problemem za 2 lata dla Organizacji a co to mówić o dalszych latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 W mojej opinii bezwzględnie dobry ruch Blazers. Patrząc na umiejętności/potencjał Tima oraz długość/wysokość umowy, to jego kontrakt jest gwoździem do trumny każdej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) 28 minut temu, ignazz napisał: Mocno myślałem nad Duncanem ale w moim przypadku ten kontrakt przerażał bo mam odciążone finanse. teraz skoro gracz zmienił klub chętnie bym przeczytał w ramach douczenia się porównania Duncana i Boozera przez kogoś kto dłużej bawi w sim. panowie dacie swoje komentarze gdy jest już po frytkach? w skrócie sportowo Duncan jest 1,5 raza lepszy od Boozera finansowo jego kontrakt jest jakieś 746815241412 razy gorszy Pozbycie się go dopłacając tylko jakimś jednym 'wtf' pickiem to szczyt cygaństwa (do niego to powinno się dopłacić np pickiem Bucks z tego roku) Edytowane 27 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Teraz, january napisał: Zapewne o to chodziło GMowi Pacers w poście: więc jeszcze czekamy aż Cygan tam ten pick Bux dopisze. i tego się trzymajmy, ogólnie Qcinowi powiedziałem żeby pick dał, ale jak kolegialnie piszecie że ma dać dobry pick to niech daje dobry serio @Qcin_69 piszę dawaj dobry pick albo spadaj na drzewo, czy gdzie tam cygany się chowają dla dobra sportowej rywalizacji w simce mógłbym powiedzieć że może być ptb z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 31 minut temu, julekstep napisał: w skrócie sportowo Duncan jest 1,5 raza lepszy od Boozera finansowo jego kontrakt jest jakieś 746815241412 razy gorszy Pozbycie się go dopłacając tylko jakimś jednym 'wtf' pickiem to szczyt cygaństwa (do niego to powinno się dopłacić np pickiem Bucks z tego roku) Finanse finansami ale... Przyglądałem się temu uważnie i mimo ze total jest wyraźnie na korzyść Tima to interesujące mnie kategorie już niekoniecznie. inside scoring 98 do 88 dla Booza postD 96 do 73 dla Booza zbiorki suma 166 do 155 dla Booza ta sama siła ale potencjał plus 2 bo Boozer jest dwa lata młodszy w blokach wygrywa Tim ale majac 96 Eldena mogę z tym żyć tak jak pisałem trochę niedoceniacie Boozera nie przypominam sobie kiedy Tim miał takie mecze jak teraz Boozer a chyba mi nie można odmówić niechęci do nazwiska Duncan Ogolnie mocno jednostronnie zbudowany Boozer mimo wszystko robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 20 minut temu, elwariato napisał: i tego się trzymajmy, ogólnie Qcinowi powiedziałem żeby pick dał, ale jak kolegialnie piszecie że ma dać dobry pick to niech daje dobry serio @Qcin_69 piszę dawaj dobry pick albo spadaj na drzewo, czy gdzie tam cygany się chowają dla dobra sportowej rywalizacji w simce mógłbym powiedzieć że może być ptb z tego roku Ciesz się ze tego 76ers nie dostałeś jak chciałeś ale jest spora szansa ze dostaniesz pick loteryjny Aportowo wiem ze wymiana do dupy, ale Rondo Ogier Bynum i najbliższe picki mam nadzieje mi to wynagrodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) 38/15/4 27/18/3st 16/22 25/16 z 76ers bez Hilla ostatnie numery booza Edytowane 27 Czerwca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Takie w tym tygodniu numery Booza dam za Duncana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 No niestety deal był bez pendingu wiec już Waiat nie kombinuj podjudzany przez tego wafla Januarego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: No niestety deal był bez pendingu wiec już Waiat nie kombinuj podjudzany przez tego wafla Januarego sam jesteś wafel cwaniaku trza było nie mieszać z tymi pickami, a tak to wyskakuj z asetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Tbh jak mi teraz uwalicie deal (drugi raz już dla przypomnienia) to pi****le i sobie odpuszczam simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Tbh jak mi teraz uwalicie deal (drugi raz już dla przypomnienia) to pi****le i sobie odpuszczam simke to dorzuć Rondla jeszcze jak sobie odpuszczasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 5 minut temu, elwariato napisał: to dorzuć Rondla jeszcze jak sobie odpuszczasz Dorzucę Sylwkowi Rondo picki i Bynuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Tbh jak mi teraz uwalicie deal (drugi raz już dla przypomnienia) to pi****le i sobie odpuszczam simke Nikt Ci nie uwala, kontrahent potwierdził? Traktujcie się poważnie Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Teraz, Krzemo napisał: Nikt Ci nie uwala, kontrahent potwierdził? Traktujcie się poważnie Panowie. No już January coś tutaj szczuje i chce się w semantykę bawić Jam chyba nie od dziś wiadomo ze Wariat ma dość oryginalny styl pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi