Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 ja pi****le bym wiedział ze tak się potoczy kariera Rondo to nigdy bym go nie oddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja pi****le bym wiedział ze tak się potoczy kariera Rondo to nigdy bym go nie oddał RONDO STRACIŁ KARIERĘ BLAZERS STRACILI CHARAKTER wszyscy przegrali w tym dealu chociaż nie Tecu wygrał -> bo po 5ciu sezonach hard-tanku ma w końcu SFa jakiegoś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: chociaż nie Tecu wygrał -> bo po 5ciu sezonach hard-tanku ma w końcu SFa jakiegoś xD Teraz to chyba nawet czterech a tylko jednego PG Chyba przesadziłem w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 @Roger już rezygnujesz z Tinsleya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Szerszy plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Watson to zanim sezon wystartuje z pół ligi zwiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Buuuuuu @MarcusCamby tak zes swojego goata do hof wprowadzil, do newark znaczy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 12 minut temu, MarcusCamby napisał: New Orleans Hornets - New Jersey Nets New Orleans Hornets IN: DeMar DeRozan, Jamaal Tinsley New Orleans Hornets OUT: Paul Pierce, 1st pick Celtics 38 New Jersey Nets IN: Paul Pierce, 1st pick Celtics 38 New Jersey Nets OUT: DeMar DeRozan, Jamaal Tinsley @matiwrona Marcus Brutus Pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Marcus Brutus Pierwszy Dwa razy byłem bliski pozyskania DeRozana w BeGM. W simce też o Niego rozbił się nasz deal o Okafora. Koniec końców dopiąłem swego i DeRozan zasila moje szeregi Kończy się też pewna epoka. Odchodzi ostatni z trzech wielkich muszkieterów. Po Calderonie i STAT, teraz odchodzi Paul Pierce. W media room zostanie pożegnany należycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dwa razy byłem bliski pozyskania DeRozana w BeGM. W simce też o Niego rozbił się nasz deal o Okafora. Koniec końców dopiąłem swego i DeRozan zasila moje szeregi Kończy się też pewna epoka. Odchodzi ostatni z trzech wielkich muszkieterów. Po Calderonie i STAT, teraz odchodzi Paul Pierce. W media room zostanie pożegnany należycie Paul Pierce wyrzucony po tym wszystkim na bruk jak rzecz.. Kultura organizacji New Oreans Hornets.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 I to jeszcze za kogo, za derozana w sensie ze na ten bruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Pierce po sezonie będzie miał 35 lat. Sporo simek wskazuje, że skończy wraz z tym kontraktem karierę. A nawet jak nie to czeka go rola Ray Allena. Po sezonie nie miałbym cap space, tylko wolne 20mln których nie mógłbym wydać. Także wykorzystałem jego wysoki expiring na młodego gracza z unikalnym skillsetem oraz wartościowego weterana. Life is brutal. Wade, Olajuwon, Patrick Ewing mówią hello! Zresztą jak podziękował Kevin Garnett Warriors podczas tej tury? Opuścił wieloletni klub i poszedł do tankera, gdzie dostał mniej pieniędzy. Shit happens! Nowe rozdanie w Nowym Orleanie Co nie zmienia faktu, że poprzedni sezon, zwłaszcza run w PO to wisienka na torcie w karierze Paul Pierce. Będę tęsknił za tym gifem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 31 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Celtics Spurs in: Battier, 2nd Bos 40 Spurs out: Muscala Celtics in: Battier, 2nd Bos 40 Celticu out: Muscala @Szulim Popraw ten Trade bo i C's oddaja i biorą to samo co Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 7 minut temu, kuba2419 napisał: Popraw ten Trade bo i C's oddaja i biorą to samo co Spurs Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 W dniu 10.04.2022 o 18:29, MarcusCamby napisał: Wreszcie Hamilton powinien doczekać się odpowiedniej roli w zespole. @eMeS powinien wiedzieć jak Nim grać Długo się w Cleavland nie ostał karuzela trwa w najlepsze xD tylko szkoda że RIP wrócił na wschód xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 w sumie combo Rip + Josh może być super jak uda się tam dobrać jakieś fajne uzupełnienia za minima/wyjątki to chyba mamy faworyta zachodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: w sumie combo Rip + Josh może być super jak uda się tam dobrać jakieś fajne uzupełnienia za minima/wyjątki to chyba mamy faworyta zachodu! Już w zeszłym sezonie nim byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 8 minut temu, kuba2419 napisał: Już w zeszłym sezonie nim byli po 2 rundach FA, potem był piach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 W zeszłym sezonie całkowicie przespałem późniejsze rundy FA, plus zostałem na obw. z duetem Hedo/Korver. Teraz jest Rip, którego skillset z guardów jest jednym z najlepszych pod balanced i Josha, a pod koszem Tim powinien spokojnie zrobić swoje. W sumie w serii z Wolves Tim zjadł na śniadanie Kwame, to też miało wpływ na to, że pierwszego chciałem odzyskać, a drugiego sprzedać Ale jak to zawsze bywa, wyjdzie w praniu, a raczej podczas ostatnich dwóch rund FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 18 minut temu, Roger napisał: Teraz jest Rip, którego skillset z guardów jest jednym z najlepszych pod balanced czo?!?! tylko outside i Rip pierwsza opcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi