Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 6 minut temu, ely3 napisał: Weszła w 2:10 ,,,, chyba ,że nie pytasz o teledysk no w Twoim typie trochę xd 3 minuty temu, ignazz napisał: To się nie wyklucza. perwers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 12 minut temu, ely3 napisał: Weszła w 2:10 ,,,, chyba ,że nie pytasz o teledysk Masz numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Dobra tam ch. z numerami, w netach se poszuka to jak czyli jednak jest pending, Zo na nic sie nie zgadzaj ... w sensie na nic dopóki ja nie napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Pablo bardzo chce być wyżej niż na 1 miejscu w konferencji więc wymianił połowę składu z zespołem spoza PO xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Pablo ma biegunkę transferową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 7 minut temu, cvbe napisał: Pablo bardzo chce być wyżej niż na 1 miejscu w konferencji więc wymianił połowę składu z zespołem spoza PO xd Trzeba pomóc przyjaciołom z Indiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 W dniu 14.10.2021 o 19:05, julekstep napisał: pls to na bank zasłona dymna i jest już ugrany deal ze Spurs teraz tylko chłopaki 2 dni odczekają żeby nie było że spółdzielnia 18 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Jefferson + Camby + Nowitzki + Turkoglu + Miles + Parker + Gordon Spurs out: Hughes + Hibbert + Okur + D. Harris + Chalmers Pacers out: Jefferson + Camby + Nowitzki + Turkoglu + Miles + Parker + Gordon Pacers in: Hughes + Hibbert + Okur + D. Harris + Chalmers @elwariato Manny Harris zcutowany przed wymianą. po moim wpisie się chłopaki zreflektowali i odczekali 3 dni ZASKOCZENIE W UJ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 9 minut temu, cvbe napisał: Pablo bardzo chce być wyżej niż na 1 miejscu w konferencji więc wymianił połowę składu z zespołem spoza PO xd idż tankerze, jeszcze przedwczoraj byłem w po 1 minutę temu, julekstep napisał: po moim wpisie się chłopaki zreflektowali i odczekali 3 dni ZASKOCZENIE W UJ! xD nie chcieliśmy cię zawieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 o co chodzi w tym dealu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: o co chodzi w tym dealu? o to że wariat wymienił lepszego nominalnego SG (Arenas) na nominalnego SFa (Jefferson) żeby potem wymienić go na gorszego nominalnego SG (Hughesa) czego nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: o to że wariat wymienił lepszego nominalnego SG (Arenas) na nominalnego SFa (Jefferson) żeby potem wymienić go na gorszego nominalnego SG (Hughesa) czego nie rozumiesz? I zyskał przy okazji młodego Hibberta i Harrisa na świetnej umowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: I zyskał przy okazji młodego Hibberta i Harrisa na świetnej umowie. Hibbert ma na czole wypisane ryzyko odejscia/przeplacenia Ty to wiesz, ja to wiem. Wariat dowie sie na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Hibbert ma na czole wypisane ryzyko odejscia/przeplacenia Ty to wiesz, ja to wiem. Wariat dowie sie na FA stać mnie, nie martw się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Hibbert ma na czole wypisane ryzyko odejscia/przeplacenia Ty to wiesz, ja to wiem. Wariat dowie sie na FA Ale choć ma możliwość podpisania zawodnika, który wpisuje się w jego timeline budowy (przebudowy). Ja, przy QO dla Griffina, miałbym raczej nikłe szansę na podpisanie całej trójki - Ridnour, Okur, Hibbert. Dzięki tej wymianie zyskuje, na teraz jednak lepszego Cambyego, porównywalnego SF za mniejsze pieniądze, a co za tym idzie elastyczność finansową i sporo lepszego od Okura Dirka. Każdy ma co chciał. Uważam, że wzmocnilem się na teraz i poprawiłem płynność finansową na następny, a szczególnie jeszcze kolejny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Spurs in: Pacers Spurs out: Spurs Pacers out: Pacers Pacers in: Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Pacers jak na klub filialny Spurs to całkiem fajnie śmigają sobie w tej simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 52 minuty temu, Pablo81 napisał: Ale choć ma możliwość podpisania zawodnika, który wpisuje się w jego timeline budowy (przebudowy). To Pacers mają w ogóle jakiś timeline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: To Pacers mają w ogóle jakiś timeline? Zawsze odwrotny niż Spurs xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 nom ten tekst o przebudowie i timelinie w kontekście teamu który nie ma picku w kolejnych dwóch latach, za to ma na 3 lata 62-letniego Millera (i teraz jeszcze Cancera Hughesa) mocno wesoły gadka w stylu 'tak wydymałem go, ale JEMU TEŻ BYŁO PRZYJEMNIE' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 2 godziny temu, Pablo81 napisał: I zyskał przy okazji młodego Hibberta i Harrisa na świetnej umowie. Ten Harris taki fajny że tak go chwalisz? A Hinbery z greed 91 to maca na luzie będzie wolał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi