Koelner Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Tam to raczej spółka jest niż spółdzielnia. czego tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: czego tu? Tak sobie patrzę. Jak tam start sezonu u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Teraz, ignazz napisał: Tak sobie patrzę. Jak tam start sezonu u Ciebie ? Koelner bardzo dobrze rolplejuje prawdziwych Knicks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: Koelner bardzo dobrze rolplejuje prawdziwych Knicks! W telegazecie gdzieś mi mignęła informacja ze jest w lidze zespół który traci 132 punkty na mecz. Myśle ze to był błąd strony 267. Edytowane 5 Września 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 5 minut temu, ignazz napisał: Tak sobie patrzę. Jak tam start sezonu u Ciebie ? tak jak zazwyczaj u Ciebie 4 minuty temu, ignazz napisał: W telegazecie gdzieś mi mignęła informacja ze jest w lidze zespół który traci 132 punkty na mecz. Myśle ze to był błąd strony 267. w Radio Maryja tak jest 6 minut temu, julekstep napisał: Koelner bardzo dobrze rolplejuje prawdziwych Knicks! tradycja jak setka do schabowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Wyjątkowo mało cięte te riposty. Ale będę śledził postępy gry. Na razie wyniki niezwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 19 minut temu, ignazz napisał: Wyjątkowo mało cięte te riposty. Ale będę śledził postępy gry. Na razie wyniki niezwykle. pewnie, udzielaj się - wszyscy za Tobą tęsknimy i kochamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Eee... O co chodzi @Alonzo w tym dealu? Za co ty first picka dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Eee... O co chodzi @Alonzo w tym dealu? Za co ty first picka dajesz? Za Meyersa Leonarda - młody, perspektywiczny wysoki. Potrzebowałem kogoś takiego po stracie Tylera Zellera. ja mam inny przelicznik picków Marcus. W moim świecie nie ma czegoś takiego jak tank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Eee... O co chodzi @Alonzo w tym dealu? Za co ty first picka dajesz? znowu za pozbycie sie ersana picki lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: znowu za pozbycie sie ersana picki lecą Tym razem Ersan spełnił swoje zadanie - był fillerem by deal finansowo się spiął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 @Alonzo masz jeszcze jakiś pierwszorundowy pick na zbyciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: @Alonzo masz jeszcze jakiś pierwszorundowy pick na zbyciu ? 1 lub 2 ale one lecą w offseason dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: 1 lub 2 ale one lecą w offseason dopiero. Ogólnie to lepiej byś wyszedł na tym gdybyś wszystkie te picki spakował razem z Tracym i wysłał go w pizdu uwalniając salary Ale spoko ja zyskałem pick za gracza którego i tak bym odpuszczał po sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) 7 minut temu, kuba2419 napisał: Ogólnie to lepiej byś wyszedł na tym gdybyś wszystkie te picki spakował razem z Tracym i wysłał go w pizdu uwalniając salary Ale spoko ja zyskałem pick za gracza którego i tak bym odpuszczał po sezonie Nope. Tracy zostaje Mi się Meyers idealnie nada ze swoim 2-letnim kontraktem i birdami. Potrzebuję graczy, którzy mi dają zbiórkę i defense, a skille ma ok. ja mało żongluję graczami, dlatego gracz pasuje mi do koncepcji. Pittmanowi Julek zepsuł campy.. a dla Ersana i tak nie miałbym minut w tym sezonie, natomiast jak mi wypadnie ktoś z trójki Brook/Bynum/Davis, to brakowałoby mi tego trzeciego pod kosz. Meyers jako backup to uciągnie jbc. Edytowane 9 Września 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 A już myślałem że Meyers Leonard poleciał, bo był dobrym duchem szatni Heat i słusznie jechał z Żydami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A już myślałem że Meyers Leonard poleciał, bo był dobrym duchem szatni Heat i słusznie jechał z Żydami. To swoją drogą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Nope. Tracy zostaje Mi się Meyers idealnie nada ze swoim 2-letnim kontraktem i birdami. Potrzebuję graczy, którzy mi dają zbiórkę i defense, a skille ma ok. ja mało żongluję graczami, dlatego gracz pasuje mi do koncepcji. Pittmanowi Julek zepsuł campy.. a dla Ersana i tak nie miałbym minut w tym sezonie, natomiast jak mi wypadnie ktoś z trójki Brook/Bynum/Davis, to brakowałoby mi tego trzeciego pod kosz. Meyers jako backup to uciągnie jbc. To powiem Tobie tyle że dopóki będzie on Tobie zjadał 20mln z salary to raczej najwyżej będziesz się bił o PO a nie o coś poważniejszego, może masz sentyment ogromny do Traycego ale jego kontrakt to jest taki rąk że musisz mieć nieźle szczęście aby podpisywać właściwych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 W sumie jak tak spojrzałem źle ten Meyers Leonard nie wygląda. Nie pamiętam jego historii na campach @Krzemo by pewnie powiedział więcej, ale solidnie wygląda na 25 pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: To powiem Tobie tyle że dopóki będzie on Tobie zjadał 20mln z salary to raczej najwyżej będziesz się bił o PO a nie o coś poważniejszego, może masz sentyment ogromny do Traycego ale jego kontrakt to jest taki rąk że musisz mieć nieźle szczęście aby podpisywać właściwych graczy Yap, dodaję graczy rotacyjnych, którzy uzupełnią mi słabe punkty w rotacji - taka jest koncepcja.. A co z tego wyjdzie.. campy pokażą 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: W sumie jak tak spojrzałem źle ten Meyers Leonard nie wygląda. Nie pamiętam jego historii na campach @Krzemo by pewnie powiedział więcej, ale solidnie wygląda na 25 pick. Porównywałem go od początku z Tylerem Zellerem. Do Brooka powinien być jak znalazł. Uczciwa cena za 1st pick. Teraz mam dwóch fajnych młodych z dobrą zbiórką - Meyersa i Eda Davisa - na wsparcie mojego s5 powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi