Koelner Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 7 minut wystarczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 7 minut temu, julekstep napisał: e tam pewnie Pablo mu te trejdy rozpisuje mając jakiś grubszy plan w głowie W to lato dealowali ze mną Hawks i Cavs. Spójrz teraz na tabelę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: W to lato dealowali ze mną Hawks i Cavs. Spójrz teraz na tabelę. spójrz kto ze mną dealował i spójrz na zakładkę 'past champions' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 26 minut temu, julekstep napisał: oj nie nie on jeszcze przez 16h jest na waivers W zw z tym Beaubois zamiast na FA idzie w wymianie do Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 49 minut temu, julekstep napisał: e tam pewnie Pablo mu te trejdy rozpisuje mając jakiś grubszy plan w głowie Sie grubo mylisz, i Pablo potwierdzić zem sam taki zdolny 41 minut temu, Koelner napisał: 7 minut wystarczyło Trza było nie wywolywac wilka z lasu plus hdzie mi się am do pablo, on robi deale dla samych deali 40 minut temu, Pablo81 napisał: W to lato dealowali ze mną Hawks i Cavs. Spójrz teraz na tabelę. 36 minut temu, julekstep napisał: spójrz kto ze mną dealował i spójrz na zakładkę 'past champions' Bylo już żeby nie licytowac sie kto wiekszy frajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 @Pablo81 co Tobą kierowało :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 9 minut temu, Krzemo napisał: @Pablo81 co Tobą kierowało :>? Nałóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 32 minuty temu, Krzemo napisał: @Pablo81 co Tobą kierowało :>? Oj tam dostał dobry zwrot za Odena i Kembe on zadowolony, ja zadowolony więc deal win/win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 @elwariato co Tobą kierowało :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 23 minuty temu, kuba2419 napisał: @elwariato co Tobą kierowało :>? Chcialbym sie wysilic na jakąś wyszukaną ripostę, ale niestety przyziemne oszczędności plus nie moge się doczekać jak mc zaraz zapoda jak to oddalem takiego mega wymiatacza, na przystepnym kontrakcie jak daj za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 5 godzin temu, Szulim napisał: Deal Boston - Heat Yao Ming + Jeremy Lamb + Mike Muscala + 1st42 + 2nd 41 za Jermaine O'Neal +Jason Kidd + Tyshawn Taylor @ignazz Sporo ten O'Neal kosztowała Celtics. Jak na 32latka na trzy letnim kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 57 minut temu, kuba2419 napisał: Sporo ten O'Neal kosztowała Celtics. Jak na 32latka na trzy letnim kontrakcie. Może tak, może nie / lamb i muscala nie są graczami na już, a yao jest trochę gorszy w D niż JO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Moim zdaniem ciekawa i równa wymiana. Picki nie są powalające ale warte sprawdzenia tak jak i warto zaatakować mistrza z dwoma na prawdę świetnymi weteranami. Zobaczcie jak świetnie maja te 85-99 tam gdzie trzeba. To mój faworyt obecnie. Trzymam kciuki Z mojej strony poexperymentowalem ze składem ani razu nie robiąc słabszego składu aby z kimś przegrać i niestety zespół złe grał mimo świetnych indywidualnych fajerwerków kogoś z big4. Jak spojrzałem w tabele ze mi poza dwoma parodystami tanku tabela za daleko nie uciekła to wciskam przycisk odmłodzenie ekipy grając swoje dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Sporo ten O'Neal kosztowała Celtics. Jak na 32latka na trzy letnim kontrakcie. Czy ja wiem? Ignazz dostał assety + spadającego po sezonie Minga, a Szulim dwóch fajnych weteranów do rotacji. Jak dla mnie obie strony powinny być zadowolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Przede wszystkim nie powinno przejść to bez echa bo mamy bardzo ciasna top 6 w lidze i tu bilanse są bardzo bardzo rowne. Taki ruch od strony Bostonu powinien conajmniej spowodować obawy konkurencji i uruchomić chęć sięgnięcia do kieszeni głębiej po wzmocnienia. Bulls szarżuje 9:1 a tak to same 7:3/6:4 co robi ligę ciekawa Kazdy każdego tłucze. Takich dwóch zawodników jeden z 40% trojki 90% FT i świetna obrona a drugi 13/13/2,7bl i nie kalecząc FT jak na wysokiego to jest ważny ruch dla całej ligi. I to wszystko kosztem słabszego i ostatnio kontuzjowanego Yao. Odpalcie plik z totalami po campach i zacznijcie przewijać do Yao. Zdziwicie się jak długo to potrwa jak załączycie zaznacz wszystko z FA Bezcenne jest to ze Kidd za 1.000.000 gra na obu pozycjach Gs. To świetny bezpiecznik. W PO można oszukać rotacje przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 O'Neal jest spoko. Na maxie był przepłacony, ale za 8mln na sezon zawodnik na poziomie Dalemberta to wciąż mocna opcja, zwłaszcza na obecnym rynku podkoszowym. Upgrade nad Yao Mingiem spory, biorąc pod uwagę nie tylko skillset jak i zapotrzebowania Bostonu. Daje @Szulim sygnał do ataku przy dość pasywnej konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Audiatur et altera pars, Boozer a wyjątkowej onieśmielającej ofercie sam Nate the Great Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Szulim napisał: Deal Boston - Heat Yao Ming + Jeremy Lamb + Mike Muscala + 1st42 + 2nd 41 za Jermaine O'Neal +Jason Kidd + Tyshawn Taylor @ignazz trade nie przechodzi - za duża różnica w salary (przejdzie jak np. odjąć Muscalę) @Szulim @ignazz Edytowane 6 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A jakby rozbić i Muscala robić z Taylorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi