ignazz Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 @Pablo81 rozumiem ze chcesz mnie wywalić bo zapłaciłem dwóm graczom sporo pieniędzy zamiast zatankować. Ta gra jest świetna w różnych kontekstach i zamiast pójść na zaoranie składu chce powalczyć o lepsze bilanse bo gra mnie nie lubi pod tym względem ze brałem najbardziej minusowa ekipę wszech czasów i przegram każdy tie break z każdym. Dodatkowo gra potrzebuje ekip środka bo nudno jest z polaryzacja walka o mistrza lub król tanku. pisz co chcesz mam gracza na wysokim kontrakcie i niezłe wyniki do czasu zapewne kontuzji. Niepostrzeżenie dosyć znacząco odmlodzilem skład jak na moje standardy i gram tak aby wygrać z każdym. Owszem mógłbym stosować obślizgłe tricki aby wywalać dobrych graczy stawiać out of position i przyjąć na klatę TR najlepszego gracza ale to jest komedia warta napiętnowania. Gram o wynik na pograniczu PO świadomie a nie bo nie potrafię w te klocki. A jak mam bić się w pierś to za to ze najebawszy się w Rzeszowie przegapiłem dać Mle jakiemuś Kozakowi który na to nie zasłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Oczywiście mowa o Hughesie, bo Melo ma świetny trzyletni kontrakt. No i żeby być precyzyjnym to Julek pisał, że Hughesa można było mieć za tegoroczny pick Bucks. BTW, Larry Hughes jak pies wierny. Loyalty 97, greed 14 a play for winner 7 więc dla kogoś ktoś dbał o finanse jest łatwą opcją na tanie przedłużenie. 4 minuty temu, ignazz napisał: @Pablo81 rozumiem ze chcesz mnie wywalić bo zapłaciłem dwóm graczom sporo pieniędzy zamiast zatankować. Ta gra jest świetna w różnych kontekstach i zamiast pójść na zaoranie składu chce powalczyć o lepsze bilanse bo gra mnie nie lubi pod tym względem ze brałem najbardziej minusowa ekipę wszech czasów i przegram każdy tie break z każdym. Dodatkowo gra potrzebuje ekip środka bo nudno jest z polaryzacja walka o mistrza lub król tanku. pisz co chcesz mam gracza na wysokim kontrakcie i niezłe wyniki do czasu zapewne kontuzji. Niepostrzeżenie dosyć znacząco odmlodzilem skład jak na moje standardy i gram tak aby wygrać z każdym. Owszem mógłbym stosować obślizgłe tricki aby wywalać dobrych graczy stawiać out of position i przyjąć na klatę TR najlepszego gracza ale to jest komedia warta napiętnowania. Gram o wynik na pograniczu PO świadomie a nie bo nie potrafię w te klocki. A jak mam bić się w pierś to za to ze najebawszy się w Rzeszowie przegapiłem dać Mle jakiemuś Kozakowi który na to nie zasłużył. DDR miał szanse odpalić na naprawdę solidnego gracza. Nie udało się i trzeba płacić za przeciętniaka. Normalne ryzyko w takich sytuacjach. Mnie to pasuje, bo łatwiej później podpisywać "wyważone" kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 8 minut temu, ignazz napisał: gra mnie nie lubi co Ty wiesz o byciu nielubianym przez simkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: k**** nie róbcie dram simbasket to family-friendly content na forum i niech to się utrzyma! wyperdulalaj qutafasino ... trzeba dołozyc do pieca, co by w begjem sobie nie myśleli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 6 minut temu, kahR napisał: Oczywiście mowa o Hughesie, bo Melo ma świetny trzyletni kontrakt. No i żeby być precyzyjnym to Julek pisał, że Hughesa można było mieć za tegoroczny pick Bucks. BTW, Larry Hughes jak pies wierny. Loyalty 97, greed 14 a play for winner 7 więc dla kogoś ktoś dbał o finanse jest łatwą opcją na tanie przedłużenie. DDR miał szanse odpalić na naprawdę solidnego gracza. Nie udało się i trzeba płacić za przeciętniaka. Normalne ryzyko w takich sytuacjach. Mnie to pasuje, bo łatwiej później podpisywać "wyważone" kontrakty. I to jest bardziej zbliżone do realiów gdzie organizacje często tak robią. I wtedy inne wchodzą z tylnego fotela. Lepsze to niż te bieda tank sztuczki szumowin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: wyperdulalaj qutafasino ... trzeba dołozyc do pieca, co by w begjem sobie nie myśleli begm to patostreamy simka jest family-friendly! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: I to jest bardziej zbliżone do realiów gdzie organizacje często tak robią. I wtedy inne wchodzą z tylnego fotela. Lepsze to niż te bieda tank sztuczki szumowin. Dokladnie szumowiny qtasiny, nawet jak śmieci sortują, wy kundle pudle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) 1 minutę temu, elwariato napisał: Dokladnie szumowiny qtasiny, nawet jak śmieci sortują, wy kundle pudle Ty możesz brzydko pisać chyba nikt nie jest w stanie się na Ciebie obrazić xD Edytowane 11 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: wyperdulalaj qutafasino ... trzeba dołozyc do pieca, co by w begjem sobie nie myśleli Gra ma Renesans a jest z czasów chyba najlepszego sezonu Duncana. Kiedyś tu zaglądałem patrząc co to za rozrywka i to było takie mechaniczne. A tu taki skarb po latach. Dobre jest ze taki złoty chłopak jak El który ma psyche motyla może tu pokozaczyc i robić za bad boya w pampersie. Ja to doceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Teraz, ignazz napisał: El który ma psyche motyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: begm to patostreamy simka jest family-friendly! BeGM jest dla twardych psychicznie bo historia dram i szantaży ze odchodzi się zdumiewa. Tam mało kto nie pęka. Tu mamy taki piknik kocyk powiew wiatru i rzut kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 7 minut temu, kahR napisał: DDR miał szanse odpalić na naprawdę solidnego gracza. Nie udało się i trzeba płacić za przeciętniaka. Normalne ryzyko w takich sytuacjach. Omawiane już na discordzie. DeRozan miał szanse zrobić Love casus tymi campami. Niestety mimo +12 na campach dorzucił defensywę i zbiórkę kosztem ofensywy, więc zaraz po campach napisałem, że się tak po prawdzie cofnął. Ale jeszcze ma dwa campy przed sobą, by poprawić największe słabości. Może już nie będzie to bieda Harden czy bieda Carter, ale gracz klasy D. Wade cały czas możliwy. Była to ryzykowna inwestycja, ale po pierwsze Hornets nie maja talentu, ani zawodników do przedłużania, a w moim przypadku nie ma znaczenia czy płacisz 60mln czy 80mln i tak nie masz cap space. Spójrzcie na przykładowo Grizzlies, którzy od trzech-czterech sezonów tkwią w miejscu i nie mają nawet kontraktów na wymianę, a wydawanie MLE na Mo Williamsów, Reggie Evansów czy podstarzałych weteranów moim zdaniem wiele nie daje. Kontrakty Grangera i Melo fajne, ale zabawa w Wolves się zacznie już po sezonie jak wejdzie kontrakt Irvinga. Cap space się skończy i jestem ciekaw jak wtedy będziesz inwestował. Nie ukrywam, podpatruje mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 10 minut temu, julekstep napisał: Zycie mnie wyrabia, jak za pare lat zrzuce pampercha to dołacze moze do twardziely z begejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Kontrakty Grangera i Melo fajne, ale zabawa w Wolves się zacznie już po sezonie jak wejdzie kontrakt Irvinga. Cap space się skończy i jestem ciekaw jak wtedy będziesz inwestował. Nie ukrywam, podpatruje mistrza Dlatego to był mój offseason na podpisy wymienionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 27 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie ukrywam, podpatruje mistrza CHYBA MISTRZA FARTA po angielsku FART MASTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Szczęścia życzę! Działa nie raz i nie dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) @kolader Ty Mo Williamsa mogłeś z MLE* przedłużyć i mieć MLE jeszcze na jakiegoś gracza Tak na przyszłość, bo nie wiem czy nie wiedziałeś o tym W przyszłe FA też tak możesz zrobić Edytowane 11 Maja 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: @kolader Ty Mo Williamsa mogłeś z MLE* przedłużyć i mieć MLE jeszcze na jakiegoś gracza Tak na przyszłość, bo nie wiem czy nie wiedziałeś o tym W przyszłe FA też tak możesz zrobić Ta, zapomniałem o tym Ale dzięki za przypomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 @elwariato w tym sezonie robi za @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 14 minut temu, Koelner napisał: @elwariato w tym sezonie robi za @Pablo81 e tam pewnie Pablo mu te trejdy rozpisuje mając jakiś grubszy plan w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi