cvbe Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 5 minut temu, kuba2419 napisał: Houston in: Dirk Nowitzki + Marcus Camby Houston out: Kevin Love + Luke Harangody San Antonio in: Kevin Love + Luke Harangody San Antonio out: Dirk Nowitzki + Marcus Camby Zapomniałeś napisać co Pacers dostają, bo ciężko uwierzyć w deal Spurs bez Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Zapomniałeś napisać co Pacers dostają, bo ciężko uwierzyć w deal Spurs bez Pacers Heh napewno El zatwierdzał ten deal;) A ja mam obserwacje że mój Luke od czasu opuszczenia Jazz jest najgorętszym towarem w lidze. Żeby go pozyskać trzeba rzucić kilku AllStarow dla równowagi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 9 minut temu, gimmie napisał: Heh napewno El zatwierdzał ten deal;) A ja mam obserwacje że mój Luke od czasu opuszczenia Jazz jest najgorętszym towarem w lidze. Żeby go pozyskać trzeba rzucić kilku AllStarow dla równowagi;) Powiem Ci że ten Twój Luke jak się da ku trochę czasu i zaliczy kilka udanych campów to może być fajny backup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 @julekstep jak skomentujesz wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep jak skomentujesz wymianę? bardzo propsuję tę wymianę drużyna mocna na teraz osłabiła się na teraz drużyna która miała super perspektywy pogorszyła swoje perspektywy super deal chłopaki! klasyczne lose-lose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Love za frytki poszedł. A z tego co pamiętam Rockets oddali za Niego Paul George. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 46 minut temu, julekstep napisał: bardzo propsuję tę wymianę drużyna mocna na teraz osłabiła się na teraz drużyna która miała super perspektywy pogorszyła swoje perspektywy super deal chłopaki! klasyczne lose-lose Ty kupiłeś Rosea za AK, a ja Lovea (w sumie chyba lepszy prospekt) za, uwaga tu cytuje: W dniu 14.08.2021 o 21:38, julekstep napisał: Dirk dla mnie był akurat obciążeniem w salary i Cambiego, za którego mam Vala i Haya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: w sumie chyba lepszy prospekt nope 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ty ja Ty nie masz moralności i skrupułów przy wykorzystywaniu wariata ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Przecież Love ma dość przeciętne skille patrząc na to jaki ma kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Przecież Love ma dość przeciętne skille patrząc na to jaki ma kontrakt. no Love jest meh i totalnie bezsensowny przy Griffinie (mam nadzieję że przyszli kontrachenci wezmą pod uwagę to że Spurs MUSZĄ oddać jednego z tej dwójki ) tak samo jak Camby i Dirk są bez sensu przy Webberze dlatego lubię ten deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 8 minut temu, julekstep napisał: no Love jest meh i totalnie bezsensowny przy Griffinie (mam nadzieję że przyszli kontrachenci wezmą pod uwagę to że Spurs MUSZĄ oddać jednego z tej dwójki ) tak samo jak Camby i Dirk są bez sensu przy Webberze dlatego lubię ten deal Dokładnie dziwny ten deal choć znając Pablo to Griffin właśnie pakuje rzeczy w swoim domu w San Antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Teraz, Sylvinho. napisał: Dokładnie dziwny ten deal choć znając Pablo to Griffin właśnie pakuje rzeczy w swoim domu w San Antonio no mam nadzieję że KONTRAHENT CZYTAJĄC TO I WIDZĄC CO SIĘ DZIEJE STOSOWNIE PODBIJE CENĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Love za frytki poszedł. A z tego co pamiętam Rockets oddali za Niego Paul George. Dostałem jeszcze pick Mavs ktory poszybował do top3 i to głównie przez niego dałem się namówić na wymianę z PG. Godzinę temu, julekstep napisał: bardzo propsuję tę wymianę drużyna mocna na teraz osłabiła się na teraz drużyna która miała super perspektywy pogorszyła swoje perspektywy super deal chłopaki! klasyczne lose-lose Nie utrzymał bym ROLO, Lova, Jimmiego i Walla na dłużej w jednym sezonie niż dwa lata. CWebba musiał bym w przyszłym sezonie pogonić bo nie zamykał by mi się budżet, ok zamknął bym jego ale musiał bym pozbyć jakiś młodych typu Amjnu,Davis, Fields. Wiem że dużo z nich nie będzie ale myślę że prędzej później coś za nich dostanę w miarę lepszego niż za Lova z 16.3mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 45 minut temu, julekstep napisał: Ty nie masz moralności i skrupułów przy wykorzystywaniu wariata ja mam wykorzystaj mnie julciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 31 minut temu, Sylvinho. napisał: Dokładnie dziwny ten deal choć znając Pablo to Griffin właśnie pakuje rzeczy w swoim domu w San Antonio Wątpię aby miał zbyt jak ja nie miałem ofert za Lova. PF bez obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Wątpię aby miał zbyt jak ja nie miałem ofert za Lova. PF bez obrony. Pablo nie takich grajków oddawał także dopóki piłka w grze to wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 10 minut temu, Sylvinho. napisał: Pablo nie takich grajków oddawał także dopóki piłka w grze to wszystko jest możliwe Pacers pewnie otwarte na różne propozycje, zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 6 minut temu, kuba2419 napisał: Pacers pewnie otwarte na różne propozycje, zapomniałem Sie znalazl, jak podobno ty tez od sas nie powinienes odbierac fonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: nope Ty nie masz moralności i skrupułów przy wykorzystywaniu wariata ja mam Magic vs Pacers Wizjonersko budowany contender vs Notorycznie ruch.ny kopciuch W% .552 vs W% .515 21 minut temu, kuba2419 napisał: Wątpię aby miał zbyt jak ja nie miałem ofert za Lova. PF bez obrony. Ja kupiłem top SFa 19 minut temu, Sylvinho. napisał: Pablo nie takich grajków oddawał także dopóki piłka w grze to wszystko jest możliwe Jakich? Świetny scoring i zbiórka, mnóstwo potencjału. Już wiele razy chciałem go z Nets kupic. Uważam, że super wymiana i skorzystałem na niezłej promocji. Nawet się nie spodziewałem, że za tyle pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Magic vs Pacers Wizjonersko budowany contender vs Notorycznie ruch.ny kopciuch W% .552 vs W% .515 Magic - zanosi się na 11te z rzędu PO przy perspektywicznym składzie Pacers - zanosi się kolejna wtopa w RS, brak konkretnych prospectów, brak konkretnych picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi