elwariato Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Teraz, ignazz napisał: Komitywę wasza miałem nieprzyjemność poznać ostatnio. a ten dalej swoje relacje mamy dobre, ale buzi sobie nie dajemy na dobranoc, więc specjalnych teorii nie dorabiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Stronka z drag pick protection jest aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Stronka z drag pick protection jest aktualna? a cos sie nie zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 8 minut temu, julekstep napisał: a cos sie nie zgadza? Jestem zaskoczony że mam jeszcze dwa czyjeś picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Jestem zaskoczony że mam jeszcze dwa czyjeś picki ja tam widze trzy 2x GSW + Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 No tego na 2040 nie liczyłem bo on odległy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 29.08.2021 o 20:10, Ashigaru napisał: Wymiana Bucks - Spurs - Rockets Bucks IN: Lamar Odom, Samuel Dalembert, Hasheem Thabeet, Jeff Adrien, 1st Orlando 37, 1st Warriors 38, 1st Rockets 40 OUT: Andre Iguodala, Lavoy Allen Spurs IN: Dirk Nowitzki, O.J. Mayo, Lavoy Allen, 1st Rockets 38, 1st Warriors 40 OUT: Lamar Odom, Samuel Dalembert Rockets IN: Andre Iguodala OUT: Hasheem Thabeet, Jeff Adrien, Dirk Nowitzki, O.J. Mayo, 1st Orlando 37, 1st Warriors 38, 1st Rockets 38, 1st Warriors 40, 1st Rockets 40 @Pablo81 @kuba2419 tak btw Rockets nie mieli picku Warriors 38 tu miało chodzić o Warriors 36? + @kuba2419 @Pablo81 (teraz też zobaczyłem że ten GSW 40, czyli najlepszy asset w trejdzie leci jednak do Spurs, którzy tylko pomagali dopiąć finanse* -> nie dziwota że w takiego adwokata się Pablo bawi xD) * gdzie to w ogóle nie było potrzebne bo jakby zrobili normalne 1 do 1 to przecież Bucks by tych samych grajków pomieścili luźno xDDD, ale gruby lol hahaha Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 6 minut temu, julekstep napisał: tak btw Rockets nie mieli picku Warriors 38 tu miało chodzić o Warriors 36? + @kuba2419 @Pablo81 (teraz też zobaczyłem że ten GSW 40, czyli najlepszy asset w trejdzie leci jednak do Spurs, którzy tylko pomagali dopiąć finanse* -> nie dziwota że w takiego adwokata się Pablo bawi xD) * gdzie to w ogóle nie było potrzebne bo jakby zrobili normalne 1 do 1 to przecież Bucks by tych samych grajków pomieścili luźno xDDD, ale gruby lol hahaha Pytanie czy to pasuje Bucks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 13 minut temu, julekstep napisał: tak btw Rockets nie mieli picku Warriors 38 tu miało chodzić o Warriors 36? + @kuba2419 @Pablo81 (teraz też zobaczyłem że ten GSW 40, czyli najlepszy asset w trejdzie leci jednak do Spurs, którzy tylko pomagali dopiąć finanse* -> nie dziwota że w takiego adwokata się Pablo bawi xD) * gdzie to w ogóle nie było potrzebne bo jakby zrobili normalne 1 do 1 to przecież Bucks by tych samych grajków pomieścili luźno xDDD, ale gruby lol hahaha Kiepska analiza. Nie chodziło o dopięcie finansów. Jakie więc picki mają Rockets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Teraz, Ashigaru napisał: Kiepska analiza. Nie chodziło o dopięcie finansów. Jakie więc picki mają Rockets? wkepałem GSW 36 jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 29 minut temu, julekstep napisał: teraz też zobaczyłem że ten GSW 40, czyli najlepszy asset w trejdzie leci jednak do Spurs, którzy tylko pomagali dopiąć finanse* -> nie dziwota że w takiego adwokata się Pablo bawi xD) * gdzie to w ogóle nie było potrzebne bo jakby zrobili normalne 1 do 1 to przecież Bucks by tych samych grajków pomieścili luźno xDDD, ale gruby lol hahaha Julek jak walczy do końca Wczoraj nie udało się wzbudzic poczucia straty u jednej ze stron, to dziś próbuje u drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 9 minut temu, Pablo81 napisał: Julek jak walczy do końca Wczoraj nie udało się wzbudzic poczucia straty u jednej ze stron, to dziś próbuje u drugiej. stratni są tylko Rockets ale że Ty dostałeś za free taki dobry asset to czapki z głów! kilka sezonów na bazarze i widać duży progres! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: stratni są tylko Rockets ale że Ty dostałeś za free taki dobry asset to czapki z głów! kilka sezonów na bazarze i widać duży progres! A Bucks się zgodzili na ten pick że go klepnales z 36? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Teraz, kuba2419 napisał: A Bucks się zgodzili na ten pick że go klepnales z 36? polajkowali, więc zakładam że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Jeśli nic innego nie jest dostępne, to jaki mam wybór? Bo tak jest, prawda? @kuba2419 @julekstep Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Teraz, Ashigaru napisał: Jeśli nic innego nie jest dostępne, to jaki mam wybór? Bo tak jest, prawda? @kuba2419 @julekstep nic innego co byś chciał tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 30 minut temu, Tecu napisał: Denver in: D. Gooden, S. Brown, 1rd 36 gorszy z PHO/DAL Denver out: D. Wright Chicago in: D. Wright Chicago out: D. Gooden, S. Brown, 1rd 36 gorszy z PHO/DAL @Krzemo eeeee po cholerę Bulls taki trade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: eeeee po cholerę Bulls taki trade? By wydać kasę i by załatać choćby minimalnie dziurę na SF po nie przybyciu Leonarda/Butlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Tecu napisał: By wydać kasę i by załatać choćby minimalnie dziurę na SF po nie przybyciu Leonarda/Butlera. A mogłeś mieć Boskiego Ersana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Dopłata pickiem do Goodena za Wrighta. Świat się kończy A najlepsze jest to, że @Krzemo szeroko komentuje 3way Spurs - Rocekts - Bucks, a potem robi taką wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi