julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Pistons sign Brian Grant Brian Grant to siedzi na waiverze do jutra wieczór mam traktować to jako zgłozsenie w ramach waiver-list czy rezygnujesz i czekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Teraz, julekstep napisał: Brian Grant to siedzi na waiverze do jutra wieczór mam traktować to jako zgłozsenie w ramach waiver-list czy rezygnujesz i czekasz? Napisałem już, że jak nie zszedł z waivers to biorę Hiltona Armstronga, potrzebuje go na jutro rano w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) To Okafor w Wolves? Co sądzicie o kulturze organizacji Spurs którzy oddają swojego franchise playera? Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: To Okafor w Wolves? Co sądzicie o kulturze organizacji Spurs którzy oddają swojego franchise playera? ja od dawna mam niskie zdanie na ten temat! ot bazar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 25 minut temu, julekstep napisał: ja od dawna mam niskie zdanie na ten temat! ot bazar Miałeś nie wypowiadać się na temat Spurs. Fajnie by było, gdybyś dotrzymał słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Miałeś nie wypowiadać się na temat Spurs. Fajnie by było, gdybyś dotrzymał słowa. nah, w tym przypadku miałem ochotę się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 30 minut temu, SlaKB napisał: To Okafor w Wolves? Co sądzicie o kulturze organizacji Spurs którzy oddają swojego franchise playera? Kultura organizacji w simce to słowo klucz. Jest tu tak mało wymian w porównaniu do rl NBA, że jedni Spurs tego nie zmienia. Teraz, julekstep napisał: nah, w tym przypadku miałem ochotę się wypowiedzieć Ja przynajmniej nie okradam innych - vide Kirilenko i Smith. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja przynajmniej nie okradam innych - vide Kirilenko i Smith. Cieszę się, że wg Ciebie jestem dobrym trejderem p.s - Martina też dostałem tanio (z dzisiejszej perspektywy)! Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: Cieszę się, że wg Ciebie jestem dobrym trejderem p.s - Martina też dostałem tanio (z dzisiejszej perspektywy)! Pisałem w kategoria moralnych Jakbym miał takie Campy jak Ty, to też moje wymiany z perspektywy czasu wyglądałyby jak zloto. Komisarz->dobre campy, ot przypadek Tacy fajni ci Smith i Big Al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał: Pisałem w kategoria moralnych Jakbym miał takie Campy jak Ty, to też moje wymiany z perspektywy czasu wyglądałyby jak zloto. Komisarz->dobre campy, ot przypadek Tacy fajni ci Smith i Big Al Josh Smith od kiedy jest u mnie miał na campach: +3 (przy potencjale 83) +7 (przy potencjale 76) + 40 (przy potencjale 67) - gdzie akurat te campy były już transmitowane w ramach polityki transparentności więc teges...delikatne pudło Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Teraz, julekstep napisał: Josh Smith od kiedy jest u mnie miał na campach: +3 (przy potencjale 83) +7 (przy potencjale 76) + 40 (przy potencjale 67) - gdzie akurat te campy były już transmitowane w ramach polityki transparentności więc teges...delikatne pudło Spokojnie Żartowałem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Pisałem w kategoria moralnych Jakbym miał takie Campy jak Ty, to też moje wymiany z perspektywy czasu wyglądałyby jak zloto. Komisarz->dobre campy, ot przypadek Tacy fajni ci Smith i Big Al Od kiedy Big Al jest u mnie to nie simowalem campów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 17 minut temu, SlaKB napisał: Od kiedy Big Al jest u mnie to nie simowalem campów Oj chyba właśnie Ty wtedy simowales Zaraz po wymienię, gdzie skoczył +~50, a potem musiałem słuchać jak to tanio Ala oddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 22 minuty temu, Pablo81 napisał: Oj chyba właśnie Ty wtedy simowales Zaraz po wymienię, gdzie skoczył +~50, a potem musiałem słuchać jak to tanio Ala oddałem Simowal @Krzemo na 200%, mogę się założyć o Iversona sprawdz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: Simowal @Krzemo na 200%, mogę się założyć o Iversona sprawdz sobie A to zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 pudło nie pudło jak wiadomo ze to jedna klika, niby każdy by drugiego przy najmniejszej okazji pod pociąg wrzucił, ale jak jest wspólny interes to reka rękę myje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 28 minut temu, elwariato napisał: pudło nie pudło jak wiadomo ze to jedna klika, niby każdy by drugiego przy najmniejszej okazji pod pociąg wrzucił, ale jak jest wspólny interes to reka rękę myje Lato - Dziurowicz - Kręcina. Wszyscy wiedzą, tylko ludzie się kontuzji boją. Potrzebny jest ktoś nowy, z poza układu - jak Boniek, jak @eMeS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 49 minut temu, Pablo81 napisał: Lato - Dziurowicz - Kręcina. Wszyscy wiedzą, tylko ludzie się kontuzji boją. Potrzebny jest ktoś nowy, z poza układu - jak Boniek, jak @eMeS. No pewnie.. mamy czasy prosperity w simce to już chcą się do władzy dorwać.. nikt nie doceni jak w czasach kryzysu nasza trójka to ciągnęła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ja to siadam w weekend do programu ktory liczy te +/- z raportow meczowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi