julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, kahR napisał: Graliśmy dwa lub trzy sezony w lidze FBB założonej przez Vasqueza w sensie że @quevas jest Ojcem Chrzestnym simki? o k**** xDDDDDD @Tecu otworzyłeś puszkę Pandory xD 2 minuty temu, kahR napisał: Dużo wniósł też Xamel ale ten zniknął nagle i bez słowa. Xamel nie stoi za obecną stroną? (w sensie cały php) Edytowane 3 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 3 minuty temu, kahR napisał: Graliśmy dwa lub trzy sezony w lidze FBB założonej przez Vasqueza, która się później rozsypała. Z tamtych czasów pamiętam Dainiusa, Tatankę, Bartasa. Założyłem nową ligę i wymyśliłem nazwę Simbasket jeszcze gdy nie miałem internetu w domu. Dane nosiłem na CD wielokrotnego zapisu do kolegi i u niego robiłem uploady. Po jakimś czasie wspomniany Tatanka, pracujący w TP s.a załatwił przenosiny jakiejś stacji z nad morza na Dolny Śląsk dzięki czemu mogłem założyć Neostradę. Niestety nie mam już tego nigdzie na dyskach ale na początku wiele ekip miało stronki klubów w htmlu. Z ciekawostek to bywało, że Bartas, prowadzący wtedy Denver robił animacje we flashu do konkursu wsadów przy okazji ASG. Dużo wniósł też Xamel ale ten zniknął nagle i bez słowa. A jakie to były mniej więcej lata? Szacun! Edytowane 3 Marca 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Pewnie @quevas będzie mógł więcej napisać ale jeśli mnie pamięć nie myli to wygrał ligę raz lub dwa duetem Shaq+ Duncan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: w sensie że @quevas jest Ojcem Chrzestnym simki? o k**** xDDDDDD @Tecu otworzyłeś puszkę Pandory xD Xamel nie stoi za obecną stroną? (w sensie cały php) I jak się z tym czujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Tecu napisał: A jakie to były mniej więcej lata? Szacun! Byłem jeszcze kawalerem więc 2003-4. Na bank to było stare forum. Edit: Strona jest dzieckiem Xamela, na zaawansowanym etapie były prace, by z plików pbp wyciągać advanced stats. Kto kogo bronił, na kim były bloki itd. Nieststy Xamel przepadł. Edytowane 3 Marca 2021 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) a jeszcze @Ashigaru ze starych patrzcie jaki proroczy wpis z 2010 znalazłem: W dniu 14.03.2010 o 01:23, Dunk Fan napisał: Na marginesie - jeśli Ashigaru tak dalej będzie prowadził zespół to prędko zapomni, co to play-offs. xD 6 minut temu, Tecu napisał: I jak się z tym czujesz? skisłem xD Edytowane 3 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Temat złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Pamietam @Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 6 minut temu, ignazz napisał: Temat złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) 21 minut temu, julekstep napisał: w sensie że @quevas jest Ojcem Chrzestnym simki? o k**** xDDDDDD @Tecu otworzyłeś puszkę Pandory xD Xamel nie stoi za obecną stroną? (w sensie cały php) Wydaje mi się że bebechy robił @PI3TR45 Edytowane 3 Marca 2021 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 2 godziny temu, Pablo81 napisał: @julekstep Mógłbyś przy okazji wieczornej simki sprawdzić na sucho czy to przechodzi? zaraz se w łep palne póść @julekstep już to i będzie z głowy, to nie żaden debiut kolegów ... jedyne co to ja też wysłucham ciekawych ofert, narazie @gimmie zapodał średnio ciekawą 29 minut temu, gimmie napisał: Wydaje mi się że bebechy robił @PI3TR45 no to wywołując do tablicy czemu @PI3TR45 @Xamel już się w simce nie udzielają ... jedyny powód to obecna gawiedź, ze mną włącznie żeby nie było grająca @kahR mucho respeto, podeślij Diopa będzie jeszcze bardziej mucho mucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 @Xamel przepadł w niewyjaśnionych okolicznościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Teraz, Krzemo napisał: @Xamel przepadł w niewyjaśnionych okolicznościach tia - z dnia na dzień a był mocno aktywny (i to nie tylko w temacie simkowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 2 godziny temu, Roger napisał: @kahR @geniuz są chyba najdłużej ale czy grają od początku to nie wiem. Ja dołączyłem z 25 sezonów temu :] Najstarszą wiadomość na mailu mam z 2006 roku więc wychodzi ze leci mi 15 rok w lidze. Na starym forum byłoby pewnie spoooro dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: a jeszcze @Ashigaru ze starych patrzcie jaki proroczy wpis z 2010 znalazłem: Czy Ty chcesz powiedzieć, że miałem ostatnio dziesiątą rocznicę niegrania w PO? Czy to zostanie zapisane na kartach SimBasket? BTW. Brak Finley'a w ASG to skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Czy Ty chcesz powiedzieć, że miałem ostatnio dziesiątą rocznicę niegrania w PO? Czy to zostanie zapisane na kartach SimBasket? BTW. Brak Finley'a w ASG to skandal! eeee przecież rok temu grałeś w PO musisz zacząć nabijać licznik na nowo! No przed Finleyem to tam jeszcze Roy był w kolejce -> najlepiej obstawiona pozycja jeśli chodzi o ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 12 minut temu, julekstep napisał: eeee przecież rok temu grałeś w PO musisz zacząć nabijać licznik na nowo! Ale cytat był z marca 2010, w marcu 2020 jeszcze nie grałem w PO Więc się liczy. Otworzył bym szampana... ale chyba przypał, patrząc na "okazję". Skandal to skandal. Nie drążmy tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 W dniu 14.02.2010 o 23:07, hyniu24 napisał: Blazers ładnie poszli Nic się nie zmieniło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Te 48 h jest zajebiste Panowie wystarczy wyrównać 13 mln i dać dobre picki , promocja jak w lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 57 minut temu, Koelner napisał: Te 48 h jest zajebiste Panowie wystarczy wyrównać 13 mln i dać dobre picki , promocja jak w lidlu Na teraz ktoś mnie przebił? Bo trochę szkoda mi czekać jak już jest pozamiatane, tym bardziej, że to tylko składowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi