matiwrona Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Myslalem, ze Yao juz do Suns poszedl. Uprzedzę pytania i pretensję, Tak byłem dogadamy z Silvinho Tak rozmyśliłem się, uważam, że dostałem też ciekawszą ofertę i tyle po prostu tamtego nie potwierdzałem, nie pisałem też o wrzucaniu na forum tylko, żę pasuje mi taka oferta, jednak jak każdy mogę zmienić zdanie. Z swojej strony sorki ale tak wyszło i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Masz prawo do swojej interpretacji przeprowadzenia wymian. Można literalnie podchodzić do kwestii ze wymiana ważna jest w momencie ogłoszenia i potwierdzenia. Ogólnie przecież można różnie dogrywać deala i to twoja sprawa. W naszej grze obok mimo wszystko słowo ze oferta pasuje znaczy raczej ze deal się dogralo i podało rękę drugiemu GM. Każdy może zostać Marcusem Morrisem swojej ery. Nie oceniam bo mnie w tej rozmowie przecież nie było o każda wymiana ma swój rytm. Czasem okoliczności obok np niedopatrzenie wcześniej jakiegoś elementu czyli np długości kontraktu sprawia ze nigdy nie da rady jednoznacznie ocenić stylu odwołania wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 14 minut temu, ignazz napisał: Masz prawo do swojej interpretacji przeprowadzenia wymian. Można literalnie podchodzić do kwestii ze wymiana ważna jest w momencie ogłoszenia i potwierdzenia. Ogólnie przecież można różnie dogrywać deala i to twoja sprawa. W naszej grze obok mimo wszystko słowo ze oferta pasuje znaczy raczej ze deal się dogralo i podało rękę drugiemu GM. Każdy może zostać Marcusem Morrisem swojej ery. Nie oceniam bo mnie w tej rozmowie przecież nie było o każda wymiana ma swój rytm. Czasem okoliczności obok np niedopatrzenie wcześniej jakiegoś elementu czyli np długości kontraktu sprawia ze nigdy nie da rady jednoznacznie ocenić stylu odwołania wymiany. Nie czekam na oceny kogo kolwiek na ten temat po prostu zmieniłem zdanie mogę być nawet Dwightem Howardem dopóki deal nie potwierdzony który I tak nie spinal się finansowo mogę zmienić zdanie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Czy "Wał Januarego" polegajacy na uzyciu wysokich kontraktów jako wektowrów dla rzeczywistej wymiany, a następnie transfer powrotny ww. wektorów jest od tego sezonu w jakikolwiek sposób zabroniony? @julekstep @SlaKB @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: Czy "Wał Januarego" polegajacy na uzyciu wysokich kontraktów jako wektowrów dla rzeczywistej wymiany, a następnie transfer powrotny ww. wektorów jest od tego sezonu w jakikolwiek sposób zabroniony? @julekstep @SlaKB @Krzemo za trudne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 5 minut temu, julekstep napisał: za trudne pytanie O takie cos sie rozchodzi: W dniu 22.10.2020 o 22:02, january napisał: Celtics - Heat Deal rozbity na 2 wymiany, by przechodził finansowo w gierce, przechodzi to jednocześnie. BOS out: Lamar Odom, Heat '36 2nd, Heat '37 2nd, Heat '38 2nd BOS in: LaPhonso Ellis, Heat '37 1st MIA out: LaPhonso Ellis, Heat '37 1st MIA in: Lamar Odom, Heat '36 2nd, Heat '37 2nd, Heat '38 2nd technicznie jak chodzi o umowy, by to przeszło to wygląda to tak: #1 Richard Jefferson + Lamar Odom <-> Rasheed Wallace + LaPhonso Ellis #2 powrotnie Rasheed Wallace <-> Richard Jefferson @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 taki wał nie łamie żadnych przepisów póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Od tej pory będziemy się przy okazji takich wymian posługiwać fachowym określeniem "wał Januarego", są prawa birda jest też wał Januarego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @Principe masz pełną skrzynkę. Zrób miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: @Principe masz pełną skrzynkę. Zrób miejsce Śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @julekstep składy już mam aktualne, ale w taktyce mam starych graczy. Tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 10 minut temu, Tecu napisał: @julekstep składy już mam aktualne, ale w taktyce mam starych graczy. Tak ma być? a nie już powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Gary Payton! W końcu jakiś specjalista od rzutów na PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Był Grant za pick dostępny. Poszedł do Q za ten pick. Za jakiś czas dalej jest handlowany tylko Q sobie ustawia protekcję z #7. O co tu chodzi jak można było dziobnąć to bezpośrednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Gary Payton! W końcu jakiś specjalista od rzutów na PG Z raszonem będą miażdżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 10 minut temu, ignazz napisał: Był Grant za pick dostępny. Poszedł do Q za ten pick. Za jakiś czas dalej jest handlowany tylko Q sobie ustawia protekcję z #7. O co tu chodzi jak można było dziobnąć to bezpośrednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 9 minut temu, ignazz napisał: Był Grant za pick dostępny. Poszedł do Q za ten pick. Za jakiś czas dalej jest handlowany tylko Q sobie ustawia protekcję z #7. O co tu chodzi jak można było dziobnąć to bezpośrednio? Nic nie rozumiem, ale głównie chodziło mi o całkiem fajnego Carrolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: Z raszonem będą miażdżyć Splash Brothers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Nic nie rozumiem, ale głównie chodziło mi o całkiem fajnego Carrolla Fajny prospekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 5 godzin temu, elwariato napisał: Pacers in Ryan Hollins Hollins tez jest na waiverze jeszcze do jutra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi