Pablo81 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Bardzo dobry trade Jazz. Niech się Denvery z nimi męczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Wprowadziłem ostatnie trejdy, okienko transferowe zamknięte. Day 100 simnę około 23. Możecie jeszcze zmienić taktykę. FA działa dalej normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 GM Heat dziękuje wszystkim rozmówca i negocjatorom za rozmowy w sprawie wymian. Ostatecznie zarówno Danny Granger jak i Finley oraz Campbell pozostali w klubie aby walczyć o najwyższe laury. podsumowując transfery Miami Heat dozbroiło się do walki w PO choć jeszcze mogło być oczywiście lepiej. kluczowe zmiany: mocno przepłacone kontrakty świetnie grających w sezonie Boozera oraz Dee Browna i perspektywicznego Lou Williamsa wymieniłem za dopłata 2 x 1rd ( własny i cenny Lakers 2033 oraz swap który nie ma znaczenia bo pick oddany) na: Sheeda Wallace - dużo lepszego gracza szczególnie w obronie oraz pare nowych Gs: Harpera i Kidda. uzupełnieniem wymian są: Sergio Rodriguez i Danny Granger. równocześnie strasznie słabi gracze typu Szewczyk zostali wymienieni na: Sidney Green i Reggie Lewis bardzo cenny Boykins oraz uzupełniłem z FA McCray oraz Bonner. Grant Hill otrzymał wsparcie takie jakie było możliwe. Nie udało się pozyskać jedynie lepszego C niż Elden. Co ważne poprawiłem obronę podkoszową bo Boozer nie radził sobie z Shaq i co ważne zrobiłem cap space do przedłużenia Granta Hilla (6.000.000 oszczędności) mam mocna 13 osobowa rotacje (850 plus) i mocnego rezerwowego w osobie Finleya który w S5 robił 23,6PPG OGROMNA strata jaka był Dee Brown powetowalem sobie przyjęciem Danny Grangera. To nowoczesny SF młodego pokolenia który już po kampie powinien dojść wyżej niż gracze typu Spree Elliot przed nami szybko zbliżające się PO Młodszy skład więcej nazwisk z wyższym potencjałem oraz dużo tańsza drużyna Jedyne znaczące osłabienie: Dee Brown ale bałem się kampow następnych przy 60.000.000 33 latka Kluczowe i niezwykle ważne pytanie z którego będę rozliczony to oczywiście czy pick 2033 lakers okaże sie lepszy czy gorszy od Danny Grangera Pamiętać jednak należy ze do potencjalnej straty picku należy dopisać zysk jakim jest trio Harper Sheed Kidd.. szczególnie wymiana PF jest ważna w moim odczuciu. Niejako w tle kariery Lou Williamsa vs Sergio Rodriguez Historia rozliczy tez za to czy potrzebnie zmieniałem skład który był liderem ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Sorry guys, poszedłem spać na chwilę, a moje ,,obudź mnie za 30 minut'' do dziewczyny zostało zignorowane,. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 49 minut temu, BMF napisał: Sorry guys, poszedłem spać na chwilę, a moje ,,obudź mnie za 30 minut'' do dziewczyny zostało zignorowane,. ;] jeszcze może mówiła że "próbowała" też przeoczyłem końcówkę niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @eMeS GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Deron nie miał być największą gwiazdą Spurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 O co kaman w tym dealu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: O co kaman w tym dealu? Mialem 4 maxy rosnace. Przynajmniej o jednen za duzo. Tylko jeden grajek na trzech z mojego backcourtu bronil (Arenas) - przynajmniej o jednego za malo. Teraz broni trzech. Majac Melo w skladzie i tak nie mialbym kasy, zeby przedluzyc Derona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: O co kaman w tym dealu? strzelam że o grę na 'teraz' + oszczędności (tam i tak nie było kasy na Derona) tzn też na początku miałem wtf jak to zobaczyłem, ale potem zlukałem że mocno sobie Spurs poprawiają głębie + Kenny jest lepszym rozgrywajkiem na teraz niż Deron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: strzelam że o grę na 'teraz' + oszczędności (tam i tak nie było kasy na Derona) tzn też na początku miałem wtf jak to zobaczyłem, ale potem zlukałem że mocno sobie Spurs poprawiają głębie + Kenny jest lepszym rozgrywajkiem na teraz niż Deron Co z Sambem i Livingstonem? Są RFA? Jak będzie wyglądało zrzucenie O'Bryanta? 5,5mln w jeden sezon czy 2,6mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: strzelam że o grę na 'teraz' + oszczędności (tam i tak nie było kasy na Derona) tzn też na początku miałem wtf jak to zobaczyłem, ale potem zlukałem że mocno sobie Spurs poprawiają głębie + Kenny jest lepszym rozgrywajkiem na teraz niż Deron Dokładnie. W obecnej konfiguracji i tak pożegnałbym Derona, a tak dzięki niemu: 1) pozbyłem się bardzo kłopotliwego kontraktu Melo. 2) zyskałem trzech dobrych graczy o swietnym wspolczynniku jakosc/cena. Dla mnie to swietny deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Co z Sambem i Livingstonem? Są RFA? Jak będzie wyglądało zrzucenie O'Bryanta? 5,5mln w jeden sezon czy 2,6mln? polowa czyli pewnie 2,6 jak Samb i Livingston maja bird years min 3 to mozesz zastrzec im prawa birda nie mamaly tutaj klasycznego RFA (QO jest tego weselszym zamiennikiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 9 minut temu, julekstep napisał: polowa czyli pewnie 2,6 jak Samb i Livingston maja bird years min 3 to mozesz zastrzec im prawa birda nie mamaly tutaj klasycznego RFA (QO jest tego weselszym zamiennikiem) A jak mogę teraz sprawdzić ile w zeszłym roku zarabiał Livingston? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: A jak mogę teraz sprawdzić ile w zeszłym roku zarabiał Livingston? 3 115 963, w jakims starszym csv najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Że niby Spurs - Cavs to był dziwny trade? To co powiecie teraz? :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Wiem ze przeplacilem, ale c***, za duży szacunek dla Wariata za przebudowę Pacers bym mu mógł odmówić tego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 6 minut temu, julekstep napisał: Że niby Spurs - Cavs to był dziwny trade? To co powiecie teraz? :PP No ja tam się dziwie, że Francisa się udało uratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Teraz, eMeS napisał: No ja tam się dziwie, że Francisa się udało uratować Jeszcze nie skończyliśmy negocjacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Że niby Spurs - Cavs to był dziwny trade? To co powiecie teraz? :PP Zdziwienie moim tradem swiadczy jak swietnie mozna sie w San Antonio wypromować Przed PO: niemal kazdy odpisywał: "Mogę wziąć Melo, ale musisz dużo dopłacić/tez wziąć szrot, bo jego kontrakt to rzeźnia". Deron? Komisze pisali - "żadna rewalacja, słaby handling i bez D" (parafrazując). Po PO: kiedy za duet Melo - Deron otrzymałem trzech dobrych/b. dobrych grajków na super kontraktach - "co tu się odje*ało" Jednak finały konfy mają swoją renomę Ps. Uważam, że Melo jest niezły, ale trochę za drogi dla mnie, a Deron to duży talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi