Krzemo Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Nuggets przemodelowani Embiid - Ingram + Henson Ingram ma jeszcze sporo talentu, liczę że jeszcze odpali na kampach, ale już na tem moment spokojnie zastąpi Embiida w scoringu Henson to przyzwoity klocek średnio kilkanaście zbiórek + 3 bloki na mecz powinien wykręcić. Giannis - Henson - Ingram - AD - Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Fajne zabezpieczenie na upadek utraty AD Nie wiem, jak w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Fajne zabezpieczenie na upadek utraty AD Nie wiem, jak w tym sezonie. Próbne simki mówią, że podobnie lub lekki + Generalnie mniej dziur w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 WOW, koniec wielkiej dynastii mutantów w Denver.....nie sądziłem że to nastąpi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 19 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Czy się mylę, czy też guru Simki Julek dostał za Ingrama Bolą Bolą i Naza Reida, a za tego samego Brandona Pablo właśnie wyrwał Embiida? Ja nie jestem guru Simki. Ja jestem Bogiem Simki. A Bog bywa milosierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 19 minut temu, julekstep napisał(a): Ja nie jestem guru Simki. Ja jestem Bogiem Simki. A Bog bywa milosierny. Uuu chyba całą sobotę siedziałeś nad riposta, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 11 minut temu, kuba2419 napisał(a): Uuu chyba całą sobotę siedziałeś nad riposta, co? tak na średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 bogiem się nazywa, no c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 18 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Spurs cut: Blake, Lou Williams Spurs in: Jacob Evans, Marial Shayok. @julekstep @Krzemo @Cichy Przypominam o tych kasztanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep @Krzemo @Cichy Przypominam o tych kasztanach. Haywooda Highsmitha podpisz i jak idziesz w hard tank, to warto go ustawić jako czołową opcję ofensywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Raptors Spurs in: Nurkic + Simmons + Gafford + 1st Mia 44 + 1st Sea 48 + 1st Tor 48 (top 10 protected) Spurs in: Embiid+ Covington Raptors out: Nurkic + Simmons + Gafford + 1st Mia 44 + 1st Sea 48 + 1st Tor 48 (top 10 protected) Raptors in: Embiid + Covington *****Proszę o wprowadzenie wymiany po Day 99, kiedy Covington będzie mógł wrócić do Toronto***** @Sylvinho. no i nie wytrzymał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Ale bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 To wyższa szkoła jazdy Podczas draftu przed wyborami wezmę graczy za cap space, potem zastrzegę sobie Birdy ponad 54 mln i podpisze graczy z ww. birdow. Chce w przyszłym sezonie użyć całego budżetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): To wyższa szkoła jazdy Podczas draftu przed wyborami wezmę graczy za cap space, potem zastrzegę sobie Birdy ponad 54 mln i podpisze graczy z ww. birdow. Chce w przyszłym sezonie użyć całego budżetu Do draftu, to zmienisz jeszcze koncepcje 30 razy. Pozbyles sie Embiida totalnie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Do draftu, to zmienisz jeszcze koncepcje 30 razy. Pozbyles sie Embiida totalnie bez sensu. Masz prawo do swojej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 lokomotywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 TRADE DEADLINE DZIŚ O 20:00!!!!!!!!!!!!!!! @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Czemu oznaczyłeś tylko jedną osobę ? Dyskryminacja innych uczestników simbasketu !!!! ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Teraz, LAF napisał(a): Czemu oznaczyłeś tylko jedną osobę ? Dyskryminacja innych uczestników simbasketu !!!! ; P a co mam wariata oznaczyć, żeby znowu zrobił jakiegoś wadliwego blockbustera na 2 minuty przed deadlinem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): a co mam wariata oznaczyć, żeby znowu zrobił jakiegoś wadliwego blockbustera na 2 minuty przed deadlinem? ten trade przejdzie do historii simbasketu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi