Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 6 minut temu, ignazz napisał(a): Konkretne wymiany to raczej nie są ruchy pod publiczkę. Twoje posty tak. Ale nie twarde konkretne wymiany. tu Ci muszę przyznać rację, Heat zrobili twardą konkretną wymianę, a do tego pod publiczkę, pozyskując Profesurę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) ułaaa Pablo transferowy GOAT! a trio Roy-Gay-AK to będzie coś! kibicuję! Edytowane 28 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 44 minuty temu, julekstep napisał(a): ułaaa Pablo transferowy GOAT! a trio Roy-Gay-AK to będzie coś! kibicuję! Ciekawie by było zobaczyć w SAS za dwa sezony s5: zion-bucher-clarkson-ang-morris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Zion to idzie do Hawks z pickiem Sonicks przecież, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 @julekstep jbc to cofnalem to sign&cut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep jbc to cofnalem to sign&cut. Chodzi o jakis post ktorego nie widzialem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Chodzi o jakis post ktorego nie widzialem? Tak. Nie wklepana jeszcze s&c. Chyba można anulować, jak nie wklepane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 19 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tak. Nie wklepana jeszcze s&c. Chyba można anulować, jak nie wklepane? no tak, ja nawet tego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Chodzi o jakis post ktorego nie widzialem? Ten jaki kłamca... Żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ten jaki kłamca... Żenada... co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): co? Przecież już przyjąłeś ofertę na waivera za Milesa Plumlee. I to 7 godzin temu. To kasowanie sign and cut non stop to farsa. Edytowane 29 Listopada 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież już przyjąłeś ofertę na waivera za Milesa Plumlee. I to 7 godzin temu. To kasowanie sign and cut non stop to farsa. dobra teraz skojarzyłem (nie śledziłem dziś działu simbasket po simce) @Krzemo jako ligowy prawnik zasądź Pablo dał cuta, w międzyczasie zgłosił się Marcus po niego z waiversów (potwierdzam dostałem PMa) potem Pablo cuta wycofał (w gierce ofc nie został cut wklepany, bo wszelkie takie akcje dzieją się po simkach). Czy Pablo może cofnąć cuta -> imho tak (bo w gierce nie zostało to wklepane, tak samo ludzie czasem korygują trejdy przed wklepaniem), ale jestem tu postawiony między młotem a kowadłem (Marcus, Pablo wybierzcie który jest który), więc potrzebuję TWOJEGO AUTORYTETU PRAWNEGO! ( @Pablo81 @Sylvinho. - oznaczenie dla zainteresowanych sprawą) Edytowane 29 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): dobra teraz skojarzyłem (nie śledziłem dziś działu simbasket po simce) @Krzemo jako ligowy prawnik zasądź Pablo dał cuta, w międzyczasie zgłosił się Marcus po niego z waiversów (potwierdzam dostałem PMa) potem Pablo cuta wycofał (w gierce ofc nie został cut wklepany, bo wszelkie takie akcje dzieją się po simkach). Czy Pablo może cofnąć cuta -> imho tak, ale jestem tu postawiony między młotem a kowadłem (Marcus, Pablo wybierzcie który jest który), więc potrzebuję TWOJEGO AUTORYTETU PRAWNEGO! ( @Pablo81 @Sylvinho. - oznaczenie dla zainteresowanych sprawą) No bez jaj. Wielokrotnie deale przed wprowadzeniem były poprawiane. I jak można było przyjąć ofertę za gracza , który nie był jeszcze na waivers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): No bez jaj. Wielokrotnie deale przed wprowadzeniem były poprawiane. I jak można było przyjąć ofertę za gracza , który nie był jeszcze na waivers? dlatego imho jest ok, ale Marcus jest na mnie ostatnio cięty jak Ty w najlepszych czasach więc chcę żeby simkowy prawnik się wypowiedział też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): No bez jaj. Wielokrotnie deale przed wprowadzeniem były poprawiane. I jak można było przyjąć ofertę za gracza , który nie był jeszcze na waivers? Gracz jest na waiver zaraz po zwolnieniu. A Miles został zwolniony 7 godzin temu. Już nie wspominam, że to jest recydywa w tego typu działaniach i domagam się uregulowania tej kwestii. @julekstep kiedy wyrównasz mi krzywdę za Onuaku? Bo mam wrażenie, że przepisy dotyczą tylko niektórych GMów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @julekstep kiedy wyrównasz mi krzywdę za Onuaku? Bo mam wrażenie, że przepisy dotyczą tylko niektórych GMów. kto to jest/był Onuaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Dobra, @Sylvinho. ma złote serce, żeby nie zaogniać sytuacji jeszcze raz wymiana pojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Dobra, @Sylvinho. ma złote serce, żeby nie zaogniać sytuacji jeszcze raz wymiana pojdzie. NIE POZNAJĘ CIĘ PRZYJACIELU! (że Sylwek ma złote serce to wiadomo od dawna!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): kto to jest/był Onuaku? chyba chodziło o Anunakich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 W Spurs jaka pustynią będzie dużo funu jak będą urywać mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi