Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 26 minut temu, Krzemo napisał: Rozier wygrał Spursom 2 mecze na styku i tak go pokochano, że dostał kopa w dupę. 2 mecze to i tak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 A kto w zeszłym sezonie słyszał o Rozierze? No właśnie niewielu. To ja go sprowadziłem, to ja go wytrenowalem w offseason, to ja mu dałem szansę jako starterowi i opcji w ataku, to dzięki mnie Terry jest na ustach całej ligi. Dzięki swojej ciężkiej pracy też, ale głównie dzięki mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @piotreksuper @Ashigaru Panowie Lakers przekroczyli hard cap tym dealem. Dorzućcie do wymiany Sweetney + Martin za Royce O'Neale i potem spróbujcie dograć transfer powrotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @Roger jaki desperat A czelność miał krytykować sprowadzenie Larry Hughesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Żaden desperat, @Pablo81 go pewnie zamęczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Żaden desperat, @Pablo81 go pewnie zamęczył Pewnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 28 minut temu, MarcusCamby napisał: @Roger jaki desperat A czelność miał krytykować sprowadzenie Larry Hughesa Samego sprowadzenia nie, tylko okoliczności Musiałem coś zmienić, szczególnie że Val nie poszedł na campach do przodu jakbym chciał, to raz, a dwa Kwame nadal imponuje defensywą, a tej u mnie pod koszem raczej nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 41 minut temu, Roger napisał: Musiałem coś zmienić, szczególnie że Val nie poszedł na campach do przodu jakbym chciał, to raz, a dwa Kwame nadal imponuje defensywą, a tej u mnie pod koszem raczej nie było. I skąd Ci wyszło, że zmiana młodego podkoszowego wraz z fajnym rotacyjniakiem za przepłaconego Kwame, który jest już na równi pochyłej a będzie finansowo bolał coraz bardziej z każdym kolejnym sezonem to rozwiązanie problemu? Piszesz o defensywie pod koszem a pomijając blok to Val jest na poziomie Kwame. Może się nie znam ale pierwszy rzut oka na roster Mavs to brak rozgrywającego, brak punktów z obwodu. Ten trade to moim zdaniem duży błąd Roger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 6 minut temu, kahR napisał: I skąd Ci wyszło, że zmiana młodego podkoszowego wraz z fajnym rotacyjniakiem za przepłaconego Kwame, który jest już na równi pochyłej a będzie finansowo bolał coraz bardziej z każdym kolejnym sezonem to rozwiązanie problemu? Piszesz o defensywie pod koszem a pomijając blok to Val jest na poziomie Kwame. Może się nie znam ale pierwszy rzut oka na roster Mavs to brak rozgrywającego, brak punktów z obwodu. Ten trade to moim zdaniem duży błąd Roger. Też właśnie się dziwię, bo Valanciunas w defie to poziom prawie Kwame. Różnica jest nieduża. A różnica w kontrakcie i potencjale kolosalna. Kwame daje zbiórkę, ale Jonas lepszy w ofensywie. Słaby deal Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: @piotreksuper @Ashigaru Panowie Lakers przekroczyli hard cap tym dealem. Dorzućcie do wymiany Sweetney + Martin za Royce O'Neale i potem spróbujcie dograć transfer powrotny @piotreksuper @Ashigaru - dajcie znać czy będziecie to poprawiać -> jak nie to trejd będzie cofnięty Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 13 minut temu, julekstep napisał: @piotreksuper @Ashigaru - dajcie znać czy będziecie to poprawiać -> jak nie to trejd będzie cofnięty Bedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) @Pablo81 Przydałyby się jeszcze informacje jakie nazwiska lecą na waiver PRZED dealem Edytowane 1 Maja 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 2 godziny temu, Ice23 napisał: Byli pierwsi, wiec potwierdzam. mi tez jest przykro ale akurat sie napatoczyłem i dzieki temu najdeszla wiekopomna chwila udalo sie zfinalizowac deal z Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Godzinę temu, elwariato napisał: mi tez jest przykro ale akurat sie napatoczyłem i dzieki temu najdeszla wiekopomna chwila udalo sie zfinalizowac deal z Kings Zaproponuje kiedyś jakąś równą wymianę, to sfinalizujemy może więcej dealów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 18 minut temu, Pablo81 napisał: Oddam 1st Sac 41 + fillery za jakieś wzmocnienie na teraz. ALE BUŃCZUCZNY TEN MÓJ NIEWOLNIK! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: ALE BUŃCZUCZNY TEN MÓJ NIEWOLNIK! xD CICHO TAM JANUSZU BIZNESU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 W dniu 11.05.2023 o 15:13, kuba2419 napisał: Dwayne Wade I Taj Gibson lądują na Waive, oferty do soboty do godziny 15 wysyłać do mnie na PM nie było chętnych z waivera, więc kto pierwszy ten lepszy GO GO GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 2 minuty temu, Alonzo napisał: Zwalniam Alfonzo McKinniego Następnie podpisuję jednoroczne minimum z .. Alfonzo McKinniem. na pewno najpierw trafi na waiver list na 48 h dodatkowo nie wiem czy nie powinno być to traktowane jako trejd powrotny (20 dni przerwy) @Krzemo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Teraz, julekstep napisał: na pewno najpierw trafi na waiver list na 48 h dodatkowo nie wiem czy nie powinno być to traktowane jako trejd powrotny (20 dni przerwy) @Krzemo ? Nie, bo został zwolniony i mogę chyba po tych 48h. Cóż jakoś sobie będziemy musieli poradzić przez te 48h bez tego dzika.. Łatwo nie będzie, ale chłopaki są ambitne. Wierzę w nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) W dniu 15.05.2023 o 20:57, Alonzo napisał: Zwalniam Alfonzo McKinniego Następnie podpisuję jednoroczne minimum z .. Alfonzo McKinniem. after 2nd thought to nie masz fizycznie możliwości zrobienia tego musisz mieć w każdym momencie min 12 graczy cutując Alfonzo on trafia na waiver -> Ty masz kasy tylko na podpis kogoś za totalne min cutując tego nowego kolesia będziesz pod salary cap podpisując Alfonzo jako że zgłosiłeś to wcześniej to możesz wybrać czy nic nie zmieniasz, czy jednak zwalniasz (bezkosztowo) Alfonzo, podpisujesz kogoś nowego i z tym zostajesz (i potem ew. znajdziesz dobrą duszę która podpisze Alfonzo i zrobicie gówno-trejd)? Edytowane 16 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi