Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Lowry i Roy znowu razem. Ząb czasu mocno ich nagryzł, gdy byli blisko wygrania mistrzostwa dla Nets. Dzisiaj obaj są po drugiej stronie rzeki. Jestem, aż zdziwiony, że Roy wygląda tak przeciętnie. Tam chyba przez ostatnie lata były spore spadki na campach w ofensywie. Zaraz po otrzymaniu maxa od charakternych Knicks campy mu poleciały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 No pytanie czy Drummond jest warty maxa skoro mam bilans gorszy niz 50%. To pytanie do ekspertow simki a nie do mnie Co do Farieda to nie pamietam ale chyba zlozylem mu oferte w pierwszej rundzie ale odrzucil. Potem byla mocno przebita i odpuscilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Teraz, bogans2 napisał: Co do Farieda to nie pamietam ale chyba zlozylem mu oferte w pierwszej rundzie ale odrzucil. Potem byla mocno przebita i odpuscilem Ano faktycznie. 4mln na 4 lata w pierwszej rundzie. Trudno mu się dziwić, że nie połapał się na tą ofertę życia Zobaczymy co Blazers dalej wymyślą. Grunt, że first picki nie poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 1 minutę temu, bogans2 napisał: No pytanie czy Drummond jest warty maxa skoro mam bilans gorszy niz 50%. To pytanie do ekspertow simki a nie do mnie Co do Farieda to nie pamietam ale chyba zlozylem mu oferte w pierwszej rundzie ale odrzucil. Potem byla mocno przebita i odpuscilem zawsze mogłeś go odpuścić i zapolować na FA z 1/2 maksymalnymi ofertami dla CIekawszych graczy niż Roy. Musisz sobie zadać pytanie na czym Tobie zależy? zbudowaniu mocnego zespołu poprzez draft i FA, a masz trzech graczy których po sezonie mógł byś się pozbyć za free plus Lawry któremu spada kontrakt i Drummond z którym równie dobrze mógł byś zaryzykować albo max birdowy podczas FA albo QO. Roy troszke TObie zapycha to salary na kolejny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 pick c's jeszcze ptb maja widzę, draft spoko wiec moze byc git i to trlatywnie szybko szczegolnie zwazywszy co tam po Qcinie zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 17:12, Pablo81 napisał: Spurs - Nets Spurs in: Holiday Spurs out: Meeks, Frazier Neys out: Holiday Nets in: Meeks, Frazier @matiwrona Nets muszą kogoć zwolnić żeby to przeszło @matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 21 minut temu, Koelner napisał: Dajta mi jakiegoś sg bo pojadę z kijem do @Krzemo Mavs maja KMarta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 @Koelner uwolnij Marcusa Williamsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 2 minuty temu, Krzemo napisał: @Koelner uwolnij Marcusa Williamsa! z ławki za Greena którego połamałeś był ideolo 23 minuty temu, kuba2419 napisał: Mavs maja KMarta xD @Roger ma do niego sentymento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 @Koelner Jodie Meeks to zawodnik warty dania szansy! Od Nets wyjmiesz go za spadające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Taki leszczy te se w pupę wsadźcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 29 minut temu, Koelner napisał: Taki leszczy te se w pupę wsadźcie!!! Laska bez dwójki na przedzie, w portmonetce drobniaki a jak grymasi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 11 minut temu, Koelner napisał: tak ehhhhh, jak dzieci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 38 minut temu, Pablo81 napisał: ehhhhh, jak dzieci.... Szkoda Wrotena chociaz jak jest Luke i Derrick to mozna bylo jednego na PG a drugiego na SG wystawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 9 minut temu, kuba2419 napisał: Szkoda Wrotena chociaz jak jest Luke i Derrick to mozna bylo jednego na PG a drugiego na SG wystawiac Bardziej Vonleha. Wroten był mi zbędny bo jest gorszy niż Rosę Green, Brown, Luke, Marcus. bardziej idzie w stronę SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Shannon bardzo fajny 3&D jednak u mnie nie miał szans na minuty. Biorę cokolwiek młodego na przyszłość, bo sam sobie nie wytankuję. Vonleh i Wroten to lotto jednak lepsze to niż trzeci SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: Dean Dickau co to za gracz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 6 minut temu, julekstep napisał: co to za gracz? xD no jest w bazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 11 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: DAJ + Oquinn + 1st Orl 40 (top 3 protected) Spurs out: Valanciunas + Muhammed + Meeks + Scola + Frazier Pacers out: DAJ + Oquinn + 1st Orl 40 (top 3 protected) Pacers in: Valanciunas + Muhammed + Meeks + Scola + Frazier @elwariato Jak obaczyłem, że jest nowy post Pablo w temacie Transfery wszedłem, by obaczyć, czy jest w dealu Indiana. Gdyby nie było, to planowałem napisać, że transfer nie przechodzi z powodów proceduralnych (brak Pacers). Ale jest Indiana, zatem deal jak najbardziej prawidłowy. Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał: Jak obaczyłem, że jest nowy post Pablo w temacie Transfery wszedłem, by obaczyć, czy jest w dealu Indiana. Gdyby nie było, to planowałem napisać, że transfer nie przechodzi z powodów proceduralnych (brak Pacers). Ale jest Indiana, zatem deal jak najbardziej prawidłowy. Ostatnio jest malo wymian SAS-Pacers. Powinienes mocno docenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi