metlik Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nets to jest płacz mając tak przejebany roster grają tak, że nie da się patrzeć serio, pod względem fitu i głębokości składu to jest majstersztyk, nie wiadomo do końca tylko co z Joe Johnsonem, ale kurde ta ławka z Terrym, AK47, na papierze wszystko wygląda super, a tu taka gra fire Kidd, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ale o co chodzi???????? jak z podstawowego składu 4 z 5 gra z urazami lub nie gra... a Kidd mimo ze słusznie krytykowany ustawia dobrze młodych i Bletcha, ze ci walczą? dodatkowo Ak47 też jest kontuzjowany ( i to poważniej) więc nie rozumiem zarzutu... masz 5 z 8 kluczowych wyautowanych i to raczej tych najważniejszych i ostatnie co należy zrobić to wywalić trenera i zaproponować pracę komu? Jaxowi? niech rusek podkupi skład lekarski Suns w całości i plazmową klinike z Niemiec sprowadzi na brooklyn. w lato podpisze jeszcze Kobasa i jazda z tym ..... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 mac ogarnij się, kiedy Ty widziałeś żeby Neal radził sobie w BUCKS ? zakładam że Tobias odszedł to MIL w tym sezonie ani razu nie widziałeś... Żadnego meczu Bucks nie widziałem, ani nawet nie kojarzę Jego box scorowych statsów. Jednak czytając roto, coś mi świta że był news że miał w jakimś meczu s5. To chyba coś znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Nets to jest płacz mając tak przejebany roster grają tak, że nie da się patrzeć serio, pod względem fitu i głębokości składu to jest majstersztyk, nie wiadomo do końca tylko co z Joe Johnsonem, ale kurde ta ławka z Terrym, AK47, na papierze wszystko wygląda super, a tu taka gra fire Kidd, niestety Według mnie jeszcze trzeba wziąć pod uwagę wiek poszczególnych graczy. Terry, Pierce i KG są już starzy, a Deron gruby. Wydaje mi się, że jakby ktoś za chwilę ściągnął Russella, Jordana, Birda, Magica i Duncana, to każdy by pisał, że ta drużyna rozjebie całą ligę i w ogóle to Lebron może iść do kąta. Niestety, to tak nie działa. Oczywiście nie skreślam jeszcze Nets, bo pewnie do PO się doczłapią, a tam postraszą trochę kogoś, ale w max 2 rundzie wylecą w pizdu. Edytowane 18 Listopada 2013 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Żadnego meczu Bucks nie widziałem, ani nawet nie kojarzę Jego box scorowych statsów. Jednak czytając roto, coś mi świta że był news że miał w jakimś meczu s5. To chyba coś znaczy. To znaczy tyle, że Ridnour i Knight się jednocześnie połamali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 To znaczy tyle, że Ridnour i Knight się jednocześnie połamali Najlepszy gracz z pozycji 1-2 tam to i tak Nate Wolters. Aż dziw bierze kto i kiedy go zgarnął w naszym FBX3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Według mnie jeszcze trzeba wziąć pod uwagę wiek poszczególnych graczy. Terry, Pierce i KG są już starzy, a Deron gruby. Ehhh... szkoda, że rok temu nikt nie zwracał na to uwagi cisnąc bez przerwy po Lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Żadnego meczu Bucks nie widziałem, ani nawet nie kojarzę Jego box scorowych statsów. Jednak czytając roto, coś mi świta że był news że miał w jakimś meczu s5. To chyba coś znaczy. LOL? tak to się pisze w nowoczesnym języku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tutaj ponoć można się wyżalić na to co cię wkurza w tym sezonie...Otóż niemiłosiernie wkurza mnie kołcz-szczyl C's niejaki Brad Stevens i jego nieprzewidywalne rotacje składem i dystrybucja minut. Jemu gracze fantasy musieli coś złego kiedyś zrobić i teraz się świnia mści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie ma co świń wyzywać od kołczów on chyba jeszcze nie wyczaił że nie jest już w ncaa, choć trzeba oddać że skłąd mu tego nie ułatwia. Lepiej żebym ja to zrobił niż jakaś obca menda Na wyróżnienie dziś zasługuje Hayward z jednym trafiony na 18 rzutów, już w tym sezonie miał 5 na 22 więc to dla niego nie nowina z tym że trzeba chłopakowi oddać że żaden gay z niego nie jest bo rzuca nie na siłe tylko z dobrych pozycji a że mu łapę cuś ostatnio "wygło" to krzywo wszystko odpala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Rozczarowanie to to co robią 2 drużyny z nowego yorku, zbliża się 1 miesiąc od rozpoczęcia rozgrywek niech się ogarną i pokażą wreszcie dobra koszykówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Drummond z osobistych w tym roku.... 3/17! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A tak w lato się podniecali że poprawił osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 poprawił, poprawił, pudłuje tylko 1,27 osobistych na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Brawo dla J-Smoove'a! W 19 minut oddał 7 rzutów i nie wpadł żaden... Ja rozumiem na obwodzie, ale podkoszowy miał 0-7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Brawo dla J-Smoove'a! W 19 minut oddał 7 rzutów i nie wpadł żaden... Ja rozumiem na obwodzie, ale podkoszowy miał 0-7? A to on jest podkoszowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dlaczego grał z ławy?Cheeks ma jakąś nową koncepcje?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Brawo dla J-Smoove'a! W 19 minut oddał 7 rzutów i nie wpadł żaden... Ja rozumiem na obwodzie, ale podkoszowy miał 0-7? podrzuciłem w roto to jajo koledze... nieładnie z góry przepraszam choć Kemba też nie zachwycił a Zach usadziłem bo grał ze spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dlaczego grał z ławy? Cheeks ma jakąś nową koncepcje?;> Josh Smith skipped Friday's practice to remain home with his ill father, which resulted in his benching. Smith had easily his worst game of the season, going scoreless in 20 minutes of play. His poor play likely had more to do with his father's illness than any feud with Cheeks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 ja to bym tak nerwowo nie reagował - Kruczka też chciano wywalić mega szybko a tu proszę jak teraz nasza kadra skoczków wygląda - problemem Nets jest shit jaki grają Garnett czy Evans. Powiedzmy to sobie szczerze Kevin w tej chwili to jeden z gorszych starterów w tej lidze a już na pewno TOP5 - i akurat kontuzja Kirilenki ich boli. A zwłaszcza Lopeza bo on był ich nr 1 zarówno w ob ronie jak i ataku Akurat Kiddoi dałbym jeszcze kredyt zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi