ignazz Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Wojtus. Jesteś albo niedoinformowany albo udajesz głupi....go mną csnalplus dyskusja o przyszłości Leonarda i wrzutka o lakers gdzie Wojtek ewidentnie nie ogarnia kuwety gdzie jest mega zaskoczony odejściem Magica mówiąc jak to lbj jest zaszokowany jego rezygnacja gdzie wszyscy są zaskoczeni ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Oglądam sobie Raps-Bucks i się zastanawiam co oni palą ? "faul Greena" - gdzie nie ma go na boisku, a faulował KLow. Statystyki Mirotica z Game 2, a oni mówią, że to w meczu tyle już zdobył. Wymuszony faul Lopeza na Normanie i flashback Reggie Millera jak w podobny sposób wymuszał, a oni, że wracamy do serii Indiana Boston i old school. Dawno nie oglądałem meczy z ich komentarzem, ale jest ubaw Jeszcze druga połowa została Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ja na szczęście nie mam tej możliwości i tym samym „przyjemności” oglądania NBA na C+ i pozostaje Reddit. Z drugiej strony porównując wszystkie mecze NBA na C+ które widziałem o wiele lepiej wypadają chłopaki z TVP Sport jeśli chodzi o NHL. Nie mam żadnych powodów by szukać amerykańskich/kanadyjskich streamów, bo naprawdę przyjemnie się tego wszystkiego słucha. Temat poruszany na forum wielokrotnie ale czy naprawdę w tym kraju nie mamy ludzi którzy sensownie komentowaliby koszykówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 A ja Wojtka lubię słuchać. Kładę się na kanapie i relax, bez spiny, czasem jest się z czego pośmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Mnie drażni ze od lat ma trudności z dopuszczeniem wspolkomentatora do głosu i w taki nadgorliwy sposób czyha na omyłki kolegi z równoczesnym paleniem głupa gdy tyczy się to jego pomyłki. Odbieram to niestety jako przejaw megalomanii bucieatosci i braku kultury. Mysle ze wręcz wspolkomentatorzy są tak dobierani aby dali się zdominować. Wyczuwam niechęć do tych co się stawiają. Sama wiedzę i doświadczenie szanuje ale maniera koszmarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 według Wojtka, Norman Powell to "free and D" zawodnik LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 rzadko oglądam na na C+, nie wiedziałem, że Wojtas to talki ultras GSW. Słychać, że chłop się tym jara i nie komentuje za karę, ale ten brak obiektywizmu mnie lekko zszokował (nie udana akcja Warriors i to ciągłe "niestety"). Dobre też było jak Doris przekazywała info o stanie zdrowia Klay'a, a on miał to kompletnie w dupie i prowadził swój monolog :) Fajnie posłuchać czasami meczu z polskim komentarzem, ale na dłuższą metę nie dałbym chyba rady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Końcówka meczu i pogubienie komentatorów w tym co się dzieje - bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 W dniu 14.06.2019 o 11:47, montana napisał: Fajnie posłuchać czasami meczu z polskim komentarzem, ale na dłuższą metę nie dałbym chyba rady To jest problem WM, nie polskiego komentarza Facet jest niereformowalny. Kiedyś jak miałem C+ to nawet uważałem to za coś osobliwego i pozytywnego, ale w końcowej fazie mojej umowy z nimi już mnie męczył. Jednak jego zmiennicy byli lepsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 https://tv.pl.canalplus.com/sport/aktualnosc-platforma-canalplus-z-prawami-do-nba-8211-najlepszej-koszykarskiej-ligi-swiata_15686360277149?fbclid=IwAR2EtGldgJfknq63zLso7aBsDEHJh8aHygCwL4Efu7zdJimTx_ueFXpK9t4 Dwa kolejne lata, dobre info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 1 minutę temu, matek napisał: https://tv.pl.canalplus.com/sport/aktualnosc-platforma-canalplus-z-prawami-do-nba-8211-najlepszej-koszykarskiej-ligi-swiata_15686360277149?fbclid=IwAR2EtGldgJfknq63zLso7aBsDEHJh8aHygCwL4Efu7zdJimTx_ueFXpK9t4 Dwa kolejne lata, dobre info. Mam mieszane uczucia. Niby lepszy canal+ niż nic ale czy na pewno sprawa praw do NBA w Polsce to canal+ albo nic. Wkurza mnie odwoływanie zaplanowanych transmisji albo przerzucanie ich do jakiegoś canal+ now, którego nie mam. Do tego marny komentarz, dziwny dobór meczów, poślizgi w transmisjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) No właśnie to C+ Now mnie irytowało najbardziej. Bardzo to nie fair w stosunku do abonentów, którzy teoretycznie płacą za pełną ofertę. Siadasz do meczu, który przecież JEST w programie, a tu niespodzianka... To też pokazuje, że C+ traktuje NBA jako produkt drugiej kategorii. Edytowane 17 Września 2019 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Nie żebym jakoś specjalnie bronił C+, ale oni chociaż kupują te prawa. Nie widzę żadnej konkurencji na naszym rynku do tych praw. A biorąc pod uwagę jak mecze PLK pokazuje nieraz Polsat, to nie wiem, czy lepsza dżuma, czy cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Porównaj jak mecze żużlowe pokazują oba kanały. Po za durniami za mikrofonem w Polsacie dużej różnicy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Kwestia "jak" pokazują jest drugorzędna, bo NBA to faktycznie jest nisza i dobrze, że w ogóle komuś się chce to podnieść. Problem się robi wtedy, gdy masz jakąś Netię czy inne UPC, wykupujesz C+ żeby oglądać kosza, a oglądasz pasek z informacją, że transmisja przeniesiona do C+ Now, którego nie masz i mieć nie możesz. Teksty Wojtka, dziwne studio podczas ASG, wszystko inne jest do zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 2 godziny temu, andy13 napisał: Kwestia "jak" pokazują jest drugorzędna I właśnie przez takie myślenie to wygląda jak wygląda. Mogą odstawić największą chałę, a gawiedź ma się cieszyć, że w ogóle ma możliwość oglądania. Są ludzie, którzy sami z siebie dbają o rozwój, ale na ogół to trzeba tego od nich wymagać, bo tylko wtedy starają się poprawić jakość. Dlatego na lepszą jakość oferty Canal+ dobrze zrobiłaby konkurencja, bo oni od lat stoją w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Gdzieś było napisane, że NBA w Polsce jest tylko dlatego, że Canal+ we Francji wykupił licencję, bo ceny są takie, że przy polskiej oglądalności nikomu by się nie opłacało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 23 godziny temu, Zdzich napisał: I właśnie przez takie myślenie to wygląda jak wygląda. Mogą odstawić największą chałę, a gawiedź ma się cieszyć, że w ogóle ma możliwość oglądania. Są ludzie, którzy sami z siebie dbają o rozwój, ale na ogół to trzeba tego od nich wymagać, bo tylko wtedy starają się poprawić jakość. Dlatego na lepszą jakość oferty Canal+ dobrze zrobiłaby konkurencja, bo oni od lat stoją w miejscu. No spoko, tylko jak wbrew informacji w programie meczu nie ma w tv, to nawet tej lepszej jakości nie zauważysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) godzina z 15 minutami z Wojciechem, jak ktoś nie ma co robić, albo nie ma co robić x2 ale bardzo ciekawy materiał, polecam Edytowane 1 Października 2019 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ale że Wojtek był na słynnym meczu w Monte Carlo to nie wiedzialem. Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi