JH13 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Masz rację Lorak, że nhl.com.pl jest zbyt rozbudowane. Jednakże posiada niewątpliwą zaletę jak podział właśnie na dywizje i tematy ogólne. Tutaj jak wchodzisz w subforum NBA to masz nawalone tematów jak lodu i wygląda to bardzo słabo. Brakuje tego usystematyzowania. Co do tego co napisałeś o fantasy, inne i subforów do archiwum pełna zgoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Co do zdjec/avatarów to zwiekszylem wielkosc maksymalna boku do 140px. Powinno sie tez dac dodawac prostokatne zdjecia, sprawdzcie. Yes sir, prostokątne da radę teraz, co widać po moim avatarze. Dzięki A co do tych miniaturek na głownej to wydaje mi się, że tam i tak będzie kwadrat, bo to chyba jest nie zależne od tego co widać w poście... Także jak weźmiesz ustawienie z poprzedniego forum to nie powinno się posypać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Masz rację Lorak, że nhl.com.pl jest zbyt rozbudowane. Jednakże posiada niewątpliwą zaletę jak podział właśnie na dywizje i tematy ogólne. Tutaj jak wchodzisz w subforum NBA to masz nawalone tematów jak lodu i wygląda to bardzo słabo. Brakuje tego usystematyzowania. Co do tego co napisałeś o fantasy, inne i subforów do archiwum pełna zgoda. faktycznie, pomysł z dywizjami jest dobry, albo chociaż z konferencjami, bo nie wiem czy jest potrzeba tworzenia aż pięciu działów w naszych warunkach. ale trzy ("east", "west", "tematy ogólne") mogłyby zdać egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 faktycznie, pomysł z dywizjami jest dobry, albo chociaż z konferencjami, bo nie wiem czy jest potrzeba tworzenia aż pięciu działów w naszych warunkach. ale trzy ("east", "west", "tematy ogólne") mogłyby zdać egzamin. Trafiłeś chyba właśnie w złoty środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja tu rzadko pisuje w sumie ale że to najpopularniejsze (chyba) u nas forum o NBA to wypadałoby słowem wspomnieć: Zmiana na pewno na plus, zwłaszcza wizualnie jest jakoś przejrzysciej. edit: no i śmiga szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Na wersji mobilnej nie da sie przeskoczyc ze strony pierwszej do ostatniej danego tematu. Wchodze do tematu The Heatles i jesli chce przeczytac ostatni post musze przeskoczyc 39 stron. A tak pozatym to zmiana na wielki plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Borys tak jak pisałem w temacie obok! Ogromne dzięki za taki nakład pracy! Podoba mi się nowy format choć diabelnie obawiałem się zmian w czymś do czego się przyzwyczajaliśmy latami jest szybciej i jaśniej jakoś...... totalizator zaprasza do kasy czyli masz u mnie browar jak znajdziesz czas prywatnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Na razie zdecydowanie na plus, szybkość i przejrzystość ...ale nie działa mój avatar ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 no właśnie .nie mam avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Przyzwyczaimy się Ze swojej strony dodam tylko, że bardzo brakuje mi przy tematach odnośnika po prawej "idź do ostatniego posta" i tego, kto jest jego autorem oraz kiedy został napisany. Taki szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Na razie zdecydowanie na plus, szybkość i przejrzystość ...ale nie działa mój avatar ;] no właśnie .nie mam avatara Pisałem na poczatku, ze niestety nie wszystkie avatary dalo sie skopiowac, bo niektore tez byly poinfekowane. Takze wszyscy, ktorzy nie maja avatara prosze o wgranie go na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 I jeszcze jedno - gdy chcę wejść w ustawienia, to odsyła na stronę główną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 I jeszcze jedno - gdy chcę wejść w ustawienia, to odsyła na stronę główną. Tak to juz ktos zglosil wczesniej, zaraz wysle to mam nadzieje, ze jak najszybciej zostnie poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ze swojej strony dodam tylko, że bardzo brakuje mi przy tematach odnośnika po prawej "idź do ostatniego posta" i tego, kto jest jego autorem oraz kiedy został napisany. Taki szczegół. Autor i data ostatniego wpisu przecież są a kliknięcie na datę/godzinę działa jak 'idź do ostatniego posta' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wchodząc na stronę główną pomimo, że nie ma żadnych nowych postów w shoutboxie wyświetla jedynkę na czerwonym tle sugerującą że coś się pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wchodząc na stronę główną pomimo, że nie ma żadnych nowych postów w shoutboxie wyświetla jedynkę na czerwonym tle sugerującą że coś się pojawiło. To jest ilosc osob siedzacych na shoutboxie, na zasadzie chatu. Jak ktos wejdzie do niego poprzez link (otwiera sie nowe okno) to wtedy pojawia sie informacja, ze ktos tam jest. Narazie czesto sa cyferki, bo ludzie sprawdzaja co to jest i wychodza. Ale pozniej jak juz kazdy bedzie wiedzial, to bedzie to pomocne, bo jak ktos w nocy bedzie chcial pogadac, to wejdzie i inni beda widziec, ze ktos siedzi i czeka albo jak bedzie jakas wieksza dyskusja, to rowniez kazdy zobaczy, ze np. obecnie jest 10 osob na chacie. A jesli sie nie sprawdzi, to sie wylaczy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Myślałem że to nowe posty. Spoko opcja, podpisuje sie obiema rękami pod tym co napisałeś. Ps. Zdaje się na początku wątku wspominałeś coś o grafice na forum bądź stronie. Mogę chętnie pomóc w miare możliwości od strony graficznej, jakies elementy tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie mogę wejsc w dział NBA. Gdy na niego klikam strona powraca w to samo miejsce (jakby się odświerzyła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Widze tez, ze jest tu opcja lubienia postow innych, ale nie ma to zwiazku z Facebookiem, tylko takie wewnetrzne lubienie, co to daje to jeszcze nie zglebialem (moze ktos zna z innego forum, to chetnie uslysze opinie i opis jak to dokladnie dziala ) Na forum basketa takie coś funkcjonuje, ale nie uważam żeby to miało jakieś specjalne znaczenie. Pod avkiem jest licznik ile razy danej osobie podziękowano i vice versa, Ponadto tak samo jak na naszym forum po prawej stronie pod postem jest informacja o tym, kto podziękował, dla jasoności: http://i44.tinypic.com/5be06a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi