Skocz do zawartości

Nowe FORUM, uwagi i inne...

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Masz rację Lorak, że nhl.com.pl jest zbyt rozbudowane. Jednakże posiada niewątpliwą zaletę jak podział właśnie na dywizje i tematy ogólne. Tutaj jak wchodzisz w subforum NBA to masz nawalone tematów jak lodu i wygląda to bardzo słabo. Brakuje tego usystematyzowania. Co do tego co napisałeś o fantasy, inne i subforów do archiwum pełna zgoda. 

Co do zdjec/avatarów to zwiekszylem wielkosc maksymalna boku do 140px. Powinno sie tez dac dodawac prostokatne zdjecia, sprawdzcie.

Yes sir, prostokątne da radę teraz, co widać po moim avatarze. Dzięki

A co do tych miniaturek na głownej to wydaje mi się, że tam i tak będzie kwadrat, bo to chyba jest nie zależne od tego co widać w poście...

Także jak weźmiesz ustawienie z poprzedniego forum to nie powinno się posypać.

Masz rację Lorak, że nhl.com.pl jest zbyt rozbudowane. Jednakże posiada niewątpliwą zaletę jak podział właśnie na dywizje i tematy ogólne. Tutaj jak wchodzisz w subforum NBA to masz nawalone tematów jak lodu i wygląda to bardzo słabo. Brakuje tego usystematyzowania. Co do tego co napisałeś o fantasy, inne i subforów do archiwum pełna zgoda. 

faktycznie, pomysł z dywizjami jest dobry, albo chociaż z konferencjami, bo nie wiem czy jest potrzeba tworzenia aż pięciu działów w naszych warunkach. ale trzy ("east", "west", "tematy ogólne") mogłyby zdać egzamin.

Borys tak jak pisałem w temacie obok!

Ogromne dzięki za taki nakład pracy!

Podoba mi się nowy format choć diabelnie obawiałem się zmian w czymś do czego się przyzwyczajaliśmy latami 

jest szybciej i jaśniej jakoś......

totalizator zaprasza do kasy czyli masz u mnie browar jak znajdziesz czas prywatnie!

Na razie zdecydowanie na plus, szybkość i przejrzystość ...ale nie działa mój avatar ;]

no właśnie .nie mam avatara :smile:

Pisałem na poczatku, ze niestety nie wszystkie avatary dalo sie skopiowac, bo niektore tez byly poinfekowane.

Takze wszyscy, ktorzy nie maja avatara prosze o wgranie go na nowo.

Ze swojej strony dodam tylko, że bardzo brakuje mi przy tematach odnośnika po prawej "idź do ostatniego posta" i tego, kto jest jego autorem oraz kiedy został napisany. Taki szczegół. 

Autor i data ostatniego wpisu przecież są a kliknięcie na datę/godzinę działa jak 'idź do ostatniego posta' ;)

Wchodząc na stronę główną pomimo, że nie ma żadnych nowych postów w shoutboxie wyświetla jedynkę na czerwonym tle sugerującą że coś się pojawiło.

To jest ilosc osob siedzacych na shoutboxie, na zasadzie chatu. Jak ktos wejdzie do niego poprzez link (otwiera sie nowe okno) to wtedy pojawia sie informacja, ze ktos tam jest.

Narazie czesto sa cyferki, bo ludzie sprawdzaja co to jest i wychodza. Ale pozniej jak juz kazdy bedzie wiedzial, to bedzie to pomocne, bo jak ktos w nocy bedzie chcial pogadac, to wejdzie i inni beda widziec, ze ktos siedzi i czeka ;)

albo jak bedzie jakas wieksza dyskusja, to rowniez kazdy zobaczy, ze np. obecnie jest 10 osob na chacie. A jesli sie nie sprawdzi, to sie wylaczy i tyle.

Widze tez, ze jest tu opcja lubienia postow innych, ale nie ma to zwiazku z Facebookiem, tylko takie wewnetrzne lubienie, co to daje to jeszcze nie zglebialem (moze ktos zna z innego forum, to chetnie uslysze opinie i opis jak to dokladnie dziala :smile:

Na forum basketa takie coś funkcjonuje, ale nie uważam żeby to miało jakieś specjalne znaczenie. Pod avkiem jest licznik ile razy danej osobie podziękowano i vice versa, Ponadto tak samo jak na naszym forum po prawej stronie pod postem jest informacja o tym, kto podziękował, dla jasoności: http://i44.tinypic.com/5be06a.jpg