Roger Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Carter-Williams finished with 22 points, 12 assists, nine steals and seven rebounds. • Carter-Williams’ nine steals were the most in a debut since steals became an official stat in 1973-74. • His 12 assists were the second-most in a career debut in NBA history, trailing only Ernie DiGregorio, who had 14 for the Buffalo Braves in 1973-74 • The 22-12-9-7 combination is one achieved only twice previously by anyone in any NBA game. Ricky Green had a 26-12-9-7 for the Utah Jazz in November, 1982, and Johnny Moore put up a 26-13-9-11 for the San Antonio Spurs in January, 1985. Sweet lord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 117 fp w debiucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jennings też rzucił kiedyś 55 a nawet Chalmers miał 9stl w RY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja myślę że sobie będzie chłopak dalej też dobrze radził, może nie quadruple staty ale niedługo nie będą już pamiętać że Jrue u nich pomykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jennings też rzucił kiedyś 55 a nawet Chalmers miał 9stl w RY Nie no wiadomo. Z tego co pamiętam Jennings w pierwszym meczu w karierze zrobił prawie triple double 25/9/9. Ale ogólnie chop się niesamowicie przywitał - sytuacja wyjściowa jego zespołu była/jest beznadziejna (76ers u buków są najgorszym zespołem w lidze), grali z aktualnym mistrzem, na trybunach Moses, Barkley, imprezka z okazji emerytury Iversona, a ten robi wynik bliski qd i przechodzi do historii. Do tego wszystkiego dorzucił (nie potrafiąc rzucać) 4 trójki i zagrał na kapitalnej skuteczności. Nie zdziwię się jak w następnym meczu skończy na 1/11 i 7 stratach, ale gość w jednym meczu NBA zrobił więcej szumu niż niektórzy przez całą karierę. btw Monta have it all też ładnie się przywitał z Texsasem. Śmiem twierdzić, że Dirk nigdy w karierze nie miał obok siebie takiego zawodnika, z takim potencjałem do zdobywania punktów. Szkoda tylko że totalnie przespano zatrudnienie solidnych wysokich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Przed MCW dłuuga droga, ale trzeba przyznać, ze troche biletów tym występem sprzedał dla Sixers. Chłopak ma olbrzymi potencjał, by nawet przy napakowanej pozycji PG być kims w tej lidze i by byc machup nightmare dla wiekszosci rywali. Przed draftem w FB smialem sie z tego, ze kto go wezmi do zespolu bedzie mial ujemne punkty, bo wystepy 2/10 + 5 TO ni byly u niego niczym nadzwyczajnym, ale o court vision, umiejętnosci gry w D i przechwytywania od początku bylo wiadomo, ze to jego mocne punkty. Do Jenningsa bym go nie porównywal, bo to kompletnie inny styl zawodnika, z zupelnie innymi warunkami fizycznymi i charakterem. I o ile popisy Jenningsa byly dniem konia - wpadalo, a on nie bal sie rzucac, o tyle MCW pokazał mega wszechstronnosc, która powinna sprawic, ze bedzie w lidze zawsze pożądanym zawodnikiem - a jesli nauczy sie rzucac to sky is the limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Wysoki rozgrywajek zawsze na propsie.Przy jego wzroście zakurwia okropnie szybko.Fajny duet Turner, Carter-Williams obu lubię i są jedynym powodem dla którego bedę phile oglądał częściej niż rzadziej ;]Ale co sobie mecz machnął chłopina w debiucie... jeszcze przeciwko mistrzom nba... jak dobrze że liga ruszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Monta Ellis i Calderon to może być najlepiej podający obwód w lidze. O ile co do skuteczności Ellisa to pewnie znowu będzie bardzo słaba ale jego passing skills są zajebiste. Chyba najlepiej podająca dwójka w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Sęk w tym wowo że Ellis narzeka że podaje zdecydowanie za dużo i powinien więcej rzucać w Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Sęk w tym wowo że Ellis narzeka że podaje zdecydowanie za dużo i powinien więcej rzucać w MavsNarzekał? Patrząc po tej wypowiedzi to mu chodziło o to, że był zbyt jednowymiarowy w preseason, bo się nastawił na podawanie przede wszystkim. Obrona jak wie, że głównie podajesz to inaczej się zachowuje, jak połączysz dobre passing skills z agresywniejsza grą w pomalowane i próbami rzutowymi to wtedy jesteś groźniejszy. Tak jak przynajmniej jego wypowiedź odczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ale maciek on i tak oddawał najwięcej rzutów z całego składu Mavs w tych sparingach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie no ely3 wiemy co i jak ale nie zmienia to faktu, że już w Warriors a rok temu w Bucks pokazuje naprawdę bardzo dobre wyczucie tempa i court vision. To, że jest nieefektywny, ma wybujałe ego itd. itd. to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 oglądałem wizards detroit. jak marcinek będzie grał na boisku z harringtonem to współczuje. ten dinozaur,niby weteran nie ma pojęcia o team defense. detroit wyglądają na mocną ekipę, ale nie mam pojęcia po cholerę im tam jeszcze Jennings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tylko ja jestem pod wrażeniem Cousinsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tylko ja jestem pod wrażeniem Cousinsa ? Chyba tak ale słowem Nuggs to może być mega flop w tych rozgrywkach, ludzie ustawiają już dół tabeli Suns/Sixers/Jazz a "baryłki" to dopiero wyglądają nie ciekawie, plus gratki dla Ika Thomasa poraz kolejny mu odbierają startera fuchę ale on się nie poddaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tylko ja jestem pod wrażeniem Cousinsa ? ja też się nim jaram spodziewał się dużo kroku do przodu w jego grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Czemu Ellis ma wybujałe ego? Powiedział, że jego gra przypomina Wade'a i prawdę powiedział, a że inni to wyjęli z kontekstu to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Z Caldwell-Pope bedo ludzie. Szybkie to, mądre, broni, wjeżdza i rzuca. 3&D jakiego w Pistons nie było od Taya Prince'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tylko ja jestem pod wrażeniem Cousinsa ? Nie tylko. Osobiście czekam od rookie season na taką grę z jego strony, oby to utrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Game time decision dla Rose'a, podobno podczas meczu z Miami uszkodził sobie szyję. Jeśli tak dalej pójdzie to za góra 5 lat będzie doznawać kontuzji wyrzucając śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi