Skocz do zawartości

Sezon 2013/14 Liga IV

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.03.2014 o 14:08, wiLQ napisał(a):

Przy aktualnym podejsciu [kilkadziesiat gier w plecy, ostatnia wizyta w styczniu!] podpadnie pod przyjeta definicje olewajacego... drugi sezon z rzedu...

Heh, to będzie dopiero zagwozdka regulaminowa. Czy można uznać za olewającego kogoś, kto nie zmieniał składu od stycznia (bo to nie jest wizyta, tylko zmiana składu), nie dograł spotkań, a i tak wygrał? :smile: Bo nasuwa się od razu pytanie - czy musiał to robić, skoro nie było takiej konieczności?

W dniu 12.03.2014 o 14:20, washko napisał(a):

Heh, to będzie dopiero zagwozdka regulaminowa. Czy można uznać za olewającego kogoś, kto nie zmieniał składu od stycznia (bo to nie jest wizyta, tylko zmiana składu), nie dograł spotkań, a i tak wygrał? :smile:

Znaczy szykuje sie kolejna ankieta ;-)

W dniu 12.03.2014 o 14:20, washko napisał(a):

Bo nasuwa się od razu pytanie - czy musiał to robić, skoro nie było takiej konieczności?

Rzeczywiscie ma wystawiony sklad, ktorego nie trzeba ruszac... ale predzej czy pozniej jakies kontuzje sie pojawia i wtedy wyjdzie czy to byl autopilot czy olanie.

• 1 miesiąc temu...
  W dniu 18.04.2014 o 21:32, thompkins napisał(a):

Ja osobiście jestem zadowolony z 4 miejsca. Miałem słaby draft i musiałem przez to później kombinować...no ale całkiem nieźle to wyszło.

Szkoda, że tak długo trzeba czekać do nowego sezonu.

Pozdro dla wszystkich i dzięki za grę.

No i niestety szkoda, że tak dużo osób ligę po prostu olało. Ja już gdzieś po połowie sezonu byłem praktycznie pewny, że awansuję, niezależnie z którego miejsca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.