washko Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Przy aktualnym podejsciu [kilkadziesiat gier w plecy, ostatnia wizyta w styczniu!] podpadnie pod przyjeta definicje olewajacego... drugi sezon z rzedu...Heh, to będzie dopiero zagwozdka regulaminowa. Czy można uznać za olewającego kogoś, kto nie zmieniał składu od stycznia (bo to nie jest wizyta, tylko zmiana składu), nie dograł spotkań, a i tak wygrał? Bo nasuwa się od razu pytanie - czy musiał to robić, skoro nie było takiej konieczności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Heh, to będzie dopiero zagwozdka regulaminowa. Czy można uznać za olewającego kogoś, kto nie zmieniał składu od stycznia (bo to nie jest wizyta, tylko zmiana składu), nie dograł spotkań, a i tak wygrał? Znaczy szykuje sie kolejna ankieta ;-) Bo nasuwa się od razu pytanie - czy musiał to robić, skoro nie było takiej konieczności?Rzeczywiscie ma wystawiony sklad, ktorego nie trzeba ruszac... ale predzej czy pozniej jakies kontuzje sie pojawia i wtedy wyjdzie czy to byl autopilot czy olanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zaglada ktos tu jeszcze z tej ligi? Bo mialbym dosyc pilna prosbe organizacyjna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja jestem cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 takowoż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ej, zamiast sie meldowac bez potrzeby - bo prosba juz zostala spelniona - napiszcie cos wiecej o sezonie czy o lidze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 smieszne, ze 1 miejsce zajela druzyna ktora rozegrala 744 mecze co pokazuje, ze w tym sezonie durant > all (a pare osob wlacznie ze mna spoznilo sie na draft wiec poszedl on za stosunkowo smieszna kwotę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffi Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Goniłem, goniłem i wylądowałem na 4 miejscu. Jeszcze tydzień i może byłbym nawet w pierwszej dwójce;) Ale i tak jak na pierwszy raz nie jest źle xD PS: Które miejsca są premiowane awansem do wyższej ligi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 PS: Które miejsca są premiowane awansem do wyższej ligi??Awansowales do III jesli o to pytasz ;-) A rozpiska byla w pierwszym poscie tego watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja od początku sezonu balansowałem na miejscach 1-4, pomimo tego, że bardzo szybko straciłem swojego najdroższego zawodnika, czyli Horforda. 3 miejsce - myślę, że jak na debiut nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grobar Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim żywym za grę. Bez sukcesu z mojej strony, ale nie narzekam w końcu mój pick nr 1 to był Rose. Środek stawki to i tak nieźle Do zobaczenia jesienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja osobiście jestem zadowolony z 4 miejsca. Miałem słaby draft i musiałem przez to później kombinować...no ale całkiem nieźle to wyszło. Szkoda, że tak długo trzeba czekać do nowego sezonu. Pozdro dla wszystkich i dzięki za grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ja osobiście jestem zadowolony z 4 miejsca. Miałem słaby draft i musiałem przez to później kombinować...no ale całkiem nieźle to wyszło. Szkoda, że tak długo trzeba czekać do nowego sezonu. Pozdro dla wszystkich i dzięki za grę. No i niestety szkoda, że tak dużo osób ligę po prostu olało. Ja już gdzieś po połowie sezonu byłem praktycznie pewny, że awansuję, niezależnie z którego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi