Marthinus Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Byłeś jedynym nieobecnym. No cóż, wielka szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mi się udało. Piszcie ludzie jak wrażenia po drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pech od razu na debiucie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Co to znaczy,że jestem 1 na liście do waiverów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Tyle,że dolców mam 2 a obok w kolumnie waivers widnieje liczba 1:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 dzięki, racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Bardzo dziękuję za wspólny udział w drafcie! Jako zastępstwo GM miałem całkowicie wolny wybór bez ograniczenia i kwot co utrudniało z jednej strony wybory ( nie dla siebie) jednak z drugiej sprawiało, ze mogłem na luzie kontrolować sytuację bez nerwowości. Skład oparłem o jedno podstawowe założenie - każdy gracz - to w zależności od preferencji MOJEGO ZLECENIODAWCY ;-) powinien mieć sporą wartość jako trade asset i być sprzedawany jakby oryginalny GM miałby swoja koncepcję zespołu. Poszedłem przez to w 3 zasady: 1) nie biorę graczy drogich ponad 40$; 2) nie tworzę jakiegoś overkilla a skupiam się na %; 3) dbam o zdrowe wybory i całkowicie unikam graczy z kontuzją gdzie oczywistym wyjątkiem jest jeden (wart ryzyka 10$) Eric Gordon. (Rose, KB, Noah, Love i spółka dziękuję). Jako zastępca musiałem także uniknąć kontrowersji i tu chyba tylko kwota za Leonarda (39$), Bledsoe (20$) i DMC (32$) budziła drobne zdziwienie choć obaj a może i 3 gracze mają potencjał wzrostowy i brak większych historii urazów. Dodatkowo akurat oni są łatwo zbywalni w razie czego..... i nie są aż tak mega drodzy a bardzo ich chciałem w składzie z wypunktowanych powodów. Słabością składu ( nie można mieć wszystkiego ) jest pozycja PG! PG: Bledsoe (20$), Collison (3), MCW (4); SG: Klay (19), Gordon (10), Reddick (5); SF: Leonard (39), J. Green (13), PF: ASik (7), Ed Davis (6); C: B. Lopez (29), Cousins (32), Adams (1). No i pozostawiłem margines do poprawy zostawiając porę $$$ na waiverze co z miejscem drugim od końca daje maksymalnie dobra pozycję wyjściową w tiebreakerze.......... Dbałem też aby gracze mieli różne przypisane pozycje to jeszcze bardziej ułatwia rotację graczy i trejdy..... lepsze to niż komp co wybrał w 2 kolejkach 2 PG za ponad połowę salary jak to było na drafcie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Mi się udało.Mozesz powiedziec jak Ci sie udalo ominac ten blad? Bo miales ten sam problem co ATBFLASH, wiec co zrobiles, ze juz go nie miales? ostał Ci jeden z największych budżetów na waivers, więc możesz się jeszcze powzmacniać.A propos... to miala byc reszta z budzetu + 50$, a nie sama reszta z budzetu ;-) Ku potomności wrzucam przebieg draftu, jakby Wilq, czy ktokolwiek inny z innej ligi chciał zobaczyć co się u Nas działo.Mam prosbe bys wywalil ten obrazek bo nie dosc, ze to duze objetosciowo to jeszcze nie jest zupelnie czytelne... lepiej po prostu zrobic "kopiuj + wklej" dla tekstu... Pick Player Cost Team 3. LeBron James (Mia - SF,PF) $85 Hall Of Shamers 2. Kevin Durant (OKC - SF) $77 Łódzcy Ceglarze 12. Chris Paul (LAC - PG) $70 kucio's Swag Team 7. James Harden (Hou - SG,SF) $67 Hall Of Shamers 1. Kevin Love (Min - PF,C) $66 RealSixers 8. Stephen Curry (GS - PG,SG) $63 Konrad's Expert Team 15. Carmelo Anthony (NY - SF,PF) $63 Cug Team 13. Kyrie Irving (Cle - PG) $62 Konrad's Expert Team 6. Derrick Rose (Chi - PG) $61 Przekupieni 5. Paul George (Ind - SG,SF) $60 RealSixers 10. Marc Gasol (Mem - C) $52 Zini20 Team 22. Deron Williams (Bkn - PG) $48 Patafianos 4. Al Jefferson (Cha - PF,C) $48 nie ogarniam tego 11. Anthony Davis (NO - PF,C) $47 The Hunters 17. LaMarcus Aldridge (Por - PF,C) $45 kucio's Swag Team 20. Serge Ibaka (OKC - PF,C) $44 Przekupieni 18. John Wall (Was - PG) $42 The Hunters 27. Al Horford (Atl - PF,C) $41 Martinus Spurs 19. Nicolas Batum (Por - SG,SF) $41 nie ogarniam tego 33. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $39 Okrutni Siepacze Zua 9. Dwight Howard (Hou - C) $37 nie ogarniam tego 30. Dirk Nowitzki (Dal - PF) $36 Zini20 Team 36. Damian Lillard (Por - PG) $34 jordan20 29. Ricky Rubio (Min - PG) $34 Patafianos 39. Russell Westbrook (OKC - PG) $33 jordan20 54. DeMarcus Cousins (Sac - PF,C) $32 Okrutni Siepacze Zua 21. Dwyane Wade (Mia - PG,SG) $31 Zini20 Team 24. Tony Parker (SA - PG) $31 Zini20 Team 23. Rudy Gay (Tor - SF,PF) $30 Patafianos 58. Derrick Favors (Uta - PF,C) $30 kimjestgrzegorz 34. Josh Smith (Det - SF,PF) $30 nie ogarniam tego 26. Brook Lopez (Bkn - C) $29 Okrutni Siepacze Zua 42. Larry Sanders (Mil - PF,C) $29 Patafianos 52. Ty Lawson (Den - PG) $28 RealSixers 35. Mike Conley (Mem - PG) $28 Łódzcy Ceglarze 44. Nikola Vucevic (Orl - PF,C) $28 Konrad's Expert Team 51. Tim Duncan (SA - PF,C) $28 Łódzcy Ceglarze 43. Chris Bosh (Mia - PF,C) $27 jordan20 32. Pau Gasol (LAL - PF,C) $26 Przekupieni 57. Paul Millsap (Atl - PF) $25 kimjestgrzegorz 64. Roy Hibbert (Ind - C) $25 Martinus Spurs 73. Bradley Beal (Was - SG) $25 jordan20 45. Joakim Noah (Chi - PF,C) $24 Cug Team 48. Kobe Bryant (LAL - SG) $23 jordan20 50. Jrue Holiday (NO - PG) $23 Cug Team 49. Blake Griffin (LAC - PF) $22 Martinus Spurs 60. Brandon Jennings (Det - PG) $22 Martinus Spurs 38. Monta Ellis (Dal - PG,SG) $22 kucio's Swag Team 40. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $21 nie ogarniam tego 59. Kemba Walker (Cha - PG) $21 Hall Of Shamers 41. Ersan Ilyasova (Mil - SF,PF) $20 The Hunters 56. David Lee (GS - PF,C) $20 The Hunters 28. Eric Bledsoe (Pho - PG,SG) $20 Okrutni Siepacze Zua 69. David West (Ind - PF) $19 kucio's Swag Team 25. Klay Thompson (GS - SG,SF) $19 Okrutni Siepacze Zua 74. Thaddeus Young (Phi - SF,PF) $18 kimjestgrzegorz 94. Jeff Teague (Atl - PG) $17 kimjestgrzegorz 14. Marcin Gortat (Was - C) $17 Zini20 Team 66. Rajon Rondo (Bos - PG) $16 kimjestgrzegorz 67. Ryan Anderson (NO - PF,C) $16 nie ogarniam tego 127. Danny Green (SA - SG,SF) $15 Łódzcy Ceglarze 72. Nikola Pekovic (Min - C) $15 Patafianos 105. Zach Randolph (Mem - PF,C) $15 Martinus Spurs 75. Greg Monroe (Det - C) $15 kimjestgrzegorz 82. Victor Oladipo (Orl - SG) $15 Cug Team 88. Enes Kanter (Uta - C) $15 Cug Team 80. George Hill (Ind - PG,SG) $14 The Hunters 95. Evan Turner (Phi - SG,SF) $14 kimjestgrzegorz 47. Gordon Hayward (Uta - SG,SF) $14 RealSixers 37. Jose Calderon (Dal - PG) $14 Cug Team 97. Jonas Valanciunas (Tor - C) $13 Przekupieni 53. Andrew Bynum (Cle - C) $13 jordan20 114. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $13 Przekupieni 87. Jeff Green (Bos - SF,PF) $13 Okrutni Siepacze Zua 71. Chandler Parsons (Hou - SF,PF) $13 Przekupieni 129. Joe Johnson (Bkn - SG,SF) $12 jordan20 83. Tyreke Evans (NO - SG,SF) $12 Martinus Spurs 63. Goran Dragic (Pho - PG) $12 Martinus Spurs 46. Kyle Lowry (Tor - PG) $12 Łódzcy Ceglarze 55. Jeremy Lin (Hou - PG) $12 Martinus Spurs 117. Luol Deng (Chi - SF) $12 kimjestgrzegorz 84. Paul Pierce (Bkn - SF) $12 kimjestgrzegorz 101. Wesley Matthews (Por - SG,SF) $12 Martinus Spurs 113. Carlos Boozer (Chi - PF,C) $12 Zini20 Team 112. Kevin Martin (Min - SG) $12 Martinus Spurs 160. Harrison Barnes (GS - SF) $11 kucio's Swag Team 89. Tyson Chandler (NY - C) $11 The Hunters 120. Taj Gibson (Chi - PF,C) $11 kimjestgrzegorz 103. Andre Drummond (Det - PF,C) $10 kimjestgrzegorz 85. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) $10 Konrad's Expert Team 99. Raymond Felton (NY - PG,SG) $10 Patafianos 78. J.R. Smith (NY - SG,SF) $10 kimjestgrzegorz 102. Amir Johnson (Tor - PF,C) $10 Łódzcy Ceglarze 116. Kenneth Faried (Den - PF) $10 Łódzcy Ceglarze 98. Eric Gordon (NO - SG) $10 Okrutni Siepacze Zua 159. Nene Hilario (Was - PF,C) $10 jordan20 68. Kevin Garnett (Bkn - PF,C) $10 jordan20 62. Jimmy Butler (Chi - SG,SF) $9 Hall Of Shamers 77. Shawn Marion (Dal - SF,PF) $9 Łódzcy Ceglarze 93. O.J. Mayo (Mil - SG) $9 The Hunters 107. Anthony Bennett (Cle - SF,PF) $9 Cug Team 81. JaVale McGee (Den - C) $9 Cug Team 110. Kyle Korver (Atl - SG,SF) $9 RealSixers 126. DeAndre Jordan (LAC - C) $8 kucio's Swag Team 90. Greivis Vasquez (Sac - PG,SG) $8 kimjestgrzegorz 79. Steve Nash (LAL - PG) $8 Patafianos 131. Tristan Thompson (Cle - PF,C) $7 The Hunters 65. Spencer Hawes (Phi - C) $7 RealSixers 118. Gerald Henderson (Cha - SG,SF) $7 Cug Team 70. Brandon Knight (Mil - PG,SG) $7 Konrad's Expert Team 138. Omer Asik (Hou - C) $7 Okrutni Siepacze Zua 125. Tiago Splitter (SA - C) $7 RealSixers 61. Amar'e Stoudemire (NY - PF,C) $6 Konrad's Expert Team 91. Andrei Kirilenko (Bkn - SF,PF) $6 Konrad's Expert Team 132. Wilson Chandler (Den - SG,SF) $6 Przekupieni 123. Avery Bradley (Bos - PG,SG) $6 kucio's Swag Team 31. Chris Andersen (Mia - PF,C) $6 Konrad's Expert Team 142. Andre Miller (Den - PG,SG) $6 The Hunters 148. Dion Waiters (Cle - SG) $6 The Hunters 100. Nate Robinson (Den - PG,SG) $6 Cug Team 146. Anderson Varejao (Cle - PF,C) $6 Martinus Spurs 108. Andrew Bogut (GS - C) $6 Łódzcy Ceglarze 124. Jameer Nelson (Orl - PG) $6 Patafianos 152. Ed Davis (Mem - PF,C) $6 Okrutni Siepacze Zua 96. Jarrett Jack (Cle - PG,SG) $6 kucio's Swag Team 134. Luis Scola (Ind - PF,C) $5 The Hunters 141. J.J. Redick (LAC - SG) $5 Okrutni Siepacze Zua 143. Reggie Jackson (OKC - PG) $5 Przekupieni 119. Jamal Crawford (LAC - PG,SG) $5 kucio's Swag Team 92. Jared Sullinger (Bos - PF) $5 Hall Of Shamers 133. Trey Burke (Uta - PG) $5 Przekupieni 170. Marcus Thornton (Sac - SG) $5 Przekupieni 109. Manu Ginobili (SA - SG,SF) $5 Zini20 Team 86. Robin Lopez (Por - C) $4 Hall Of Shamers 136. Bismack Biyombo (Cha - C) $4 jordan20 157. Danilo Gallinari (Den - SF) $4 Martinus Spurs 128. Michael Carter-Williams (Phi - PG) $4 Okrutni Siepacze Zua 106. Mike Dunleavy (Chi - SG,SF) $4 Zini20 Team 130. Danny Granger (Ind - SF) $4 Zini20 Team 139. Dorell Wright (Por - SG,SF) $3 RealSixers 111. Darren Collison (LAC - PG) $3 Okrutni Siepacze Zua 104. Chauncey Billups (Det - PG,SG) $3 Konrad's Expert Team 171. Jonas Jerebko (Det - SF,PF) $3 Zini20 Team 122. Maurice Harkless (Orl - SF) $3 Konrad's Expert Team 145. Arron Afflalo (Orl - SG,SF) $3 Zini20 Team 154. Jared Dudley (LAC - SG,SF) $3 jordan20 16. DeJuan Blair (Dal - PF,C) $3 Hall Of Shamers 164. Derrick Williams (Min - SF,PF) $3 Konrad's Expert Team 144. Ray Allen (Mia - SG) $3 jordan20 140. Metta World Peace (NY - SF,PF) $3 The Hunters 149. Gerald Wallace (Bos - SF,PF) $3 Martinus Spurs 173. Samuel Dalembert (Dal - C) $2 Łódzcy Ceglarze 168. Vince Carter (Dal - SG,SF) $2 Przekupieni 192. Ben McLemore (Sac - SG) $2 Patafianos 115. Kirk Hinrich (Chi - PG,SG) $2 Konrad's Expert Team 181. Otto Porter Jr. (Was - SF) $2 Patafianos 147. Lou Williams (Atl - PG,SG) $2 Patafianos 135. Mo Williams (Por - PG,SG) $2 Przekupieni 182. Jordan Crawford (Bos - PG,SG) $1 Cug Team 76. Kendrick Perkins (OKC - C) $1 Hall Of Shamers 153. Tony Wroten (Phi - PG) $1 RealSixers 155. Jason Terry (Bkn - PG,SG) $1 Łódzcy Ceglarze 169. Mario Chalmers (Mia - PG) $1 Łódzcy Ceglarze 179. Channing Frye (Pho - PF,C) $1 Łódzcy Ceglarze 121. Al-Farouq Aminu (NO - SF) $1 Hall Of Shamers 187. Iman Shumpert (NY - SG,SF) $1 Hall Of Shamers 166. Jason Thompson (Sac - PF,C) $1 jordan20 162. Steven Adams (OKC - C) $1 Okrutni Siepacze Zua 183. J.J. Hickson (Den - PF,C) $1 Hall Of Shamers 175. Matt Barnes (LAC - SF) $1 Hall Of Shamers 161. Kelly Olynyk (Bos - C) $1 Cug Team 137. Josh McRoberts (Cha - PF,C) $1 kucio's Swag Team 163. Jerryd Bayless (Mem - PG,SG) $1 Hall Of Shamers 174. Andray Blatche (Bkn - PF,C) $1 Cug Team 176. Chris Kaman (LAL - PF,C) $1 kucio's Swag Team 180. Greg Oden (Mia - C) $1 Zini20 Team 158. Rodney Stuckey (Det - PG,SG) $1 Zini20 Team 186. Alex Len (Pho - C) $1 Patafianos 190. Kris Humphries (Bos - PF) $1 Patafianos 189. Andrea Bargnani (NY - PF,C) $1 nie ogarniam tego 191. Thabo Sefolosha (OKC - SG,SF) $1 nie ogarniam tego 195. Corey Brewer (Min - SG,SF) $1 nie ogarniam tego 194. Tayshaun Prince (Mem - SF,PF) $1 nie ogarniam tego 193. Kosta Koufos (Mem - PF,C) $1 nie ogarniam tego 185. Isaiah Thomas (Sac - PG) $1 nie ogarniam tego 178. Luke Ridnour (Mil - PG,SG) $1 nie ogarniam tego 177. Nick Young (LAL - SG,SF) $1 RealSixers 165. Giannis Antetokounmpo (Mil - SG,SF) $1 kucio's Swag Team 167. Jeffery Taylor (Cha - SG,SF) $1 RealSixers 184. Michael Kidd-Gilchrist (Cha - SF) $1 RealSixers 172. Tony Allen (Mem - SG,SF) $1 The Hunters 188. Antawn Jamison (LAC - PF) $1 RealSixers 150. Jermaine O'Neal (GS - C) $1 Konrad's Expert Team 156. Cody Zeller (Cha - PF,C) $1 Przekupieni 151. Lance Stephenson (Ind - SG) $1 kucio's Swag Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Skoro jestescie juz po drafcie to czas na jakas analize ;-) Poniewaz ligi maja identyczne ustawienia moje podejscie jest proste, wrzucam Wasze sklady pod swoje projekcje/wyceny, patrze na mocne/slabe strony poszczegolnych druzyn i probuje wyciagac wnioski [nie jest to szczegolna filozofia, wiec kazdy moze to zrobic do czego zachecam!]. Oczywiscie projekcje moga byc do bani i nie moge uwzglednic przyszlych kontuzji, trejdow, FAsow, niespodzianek kto eksploduje, a kto zawiedzie i wielu innych rzeczy - po to rozgrywamy sezon - wiec prosze byscie tego nie traktowali jako "tak juz bedzie i kropka!!!!". To jest tylko moja skromna proba oceny samego draftu, tzn przed czekajacym nas maratonem kto wg mnie zaczyna z piatego kilometra, a kto sobie dolozyl dodatkowe dwa? Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze w zeszlym sezonie na tym forum napisalem o 7 druzynach, ze sa contenderami i wszystkie znalazly sie w Top9... co oczywiscie oznacza, ze dwie druzyny, ktore uznalem za przecietne wskoczyly wyzej. Zas o 4 druzynach napisalem, ze sa "skazani na 3 lige" w znaczeniu, ze zaczynaja z duzego dola i wszystkie 4 zajely miejsce poza Top10 [czesc awansowala wyzej przez rezygnacje wyzszych miejsc, choc byly tez odpuszczenia w trakcie sezonu, ktorych zupelnie nie uwzglednilem w projekcjach]. Na pierwszy rzut oka brzmi obiecujaco, wiec w tym roku chcialem sprobowac na wiekszej probce ;-) Nie wiem czy tym razem bedzie lepiej czy gorzej, ale sprobuje takze dla mnie to jest cwiczenie pt "ocenianie druzyn przed sezonem", a dla Was mam nadzieje, ze bedzie to jakis poczatek do dyskusji ;-) Co wazne to staralem sie oceniac tak by w miare mozliwosci byl rownomierny rozklad "dobry/przecietny/zly" bo jednak ktos musi miec gorszy draft nawet jesli nikt tego nie chce. Ale prosze byscie w zadnym wypadku nie traktowali tego jako krytyke Was samych, sam tez popelniam bledy [patrz watek o I] i jeden sklad to zawsze za malo by stwierdzic kto jest dobrym GMem, a kto zlym. OK, do rzeczy... w nawiasie krotkie podsumowanie... a na kolejnosc nie zwracajcie uwagi... "Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacych okolicznosci na zajecie miejsca w Top5]: Łódzcy Ceglarze [ukradziony Durant i wyczekane steale = faworyt, choc bloki trzeba sprzedac] Przekupieni [przeplacony Rose, ale swietna druga polowa draftu, zatankowane przechwyty?] kimjestgrzegorz [slaby rozklad pensji, ale jest kilka steali, wiec ogolnie do przodu] RealSixers [fajny fundament, ale czeka praca na FAsach] Martinus Spurs [przyklad na cierpliwosc i ogolna solidnosc] Hall Of Shamers [solidnie uzupelnione gwiazdy, ale wciaz czeka praca na FAsach] "Walka o utrzymanie" [w znaczeniu, ze zaczynaja z duzego dola]: jordan20 [nie za duzo tych graczy juz kontuzjowanych?] Okrutni Siepacze Zua [za duzo slabych kategorii, potrzebne trejdy] Patafianos [nie za duzo tych asyst?? przez to az 5 kategorii ucierpialo] kucio's Swag Team [OK fundament, ale polowa skladu moze byc do wymiany, jaki jest plan z FT%?] Konrad's Expert Team [druzyna wydraftowana przez Yahoo? Wlasne pensje ustawiac...] Ogolnie wg mnie jest tu spora roznica miedzy lepszymi i gorszymi druzynami, ale to nie zmienia faktu, ze walka w tych tierach wciaz moze byc ciekawa... tym bardziej, ze ze srodka moga byc niespodzianki w obie strony ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 o co chodzi z pensjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 "Okrutni Siepacze Zua [za duzo slabych kategorii, potrzebne trejdy]" oczywiście pod trejdy budowałem skład aby nie psuć zabawy koledze który nie mógł być na drafcie.... skład jest zdrowy, bez zbędnych szaleństw przy dobrych ruchach z walką o awans..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 o co chodzi z pensjami?Teraz to juz pozamiatane, ale mozna przed draftem ustawic wlasne pensje wg ktorych Yahoo bedzie licytowalo. Jak sie tego nie zrobi Yahoo licytuje wg wlasnych ustawien... i to wychodzi duzo gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 i tak najfajniejsze bylo na koniec draftowanie sam ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) skad moglem wiedziec ze wyskoczy mi blad i nie bede bral udzialu od poczatku. Miło, że tak nisko oceniacie moją ekipę tym większą frajdę da mi utarcie wam nosa powie jeszcze ktos jak zmienic skład typu przesuwanie do rezerw i s5 Edytowane 28 Października 2013 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 skad moglem wiedziec ze wyskoczy mi blad i nie bede bral udzialu od poczatku.Wlasnie to napisalem! Tzn widac, ze Yahoo wybieralo czesc druzyny za Ciebie. powie jeszcze ktos jak zmienic skład typu przesuwanie do rezerw i s5Wchodzisz do strony swojej druzyny i tam dzialasz, sa dwie mozliwosci ustawiania skladu: "Swap Mode" gdzie przestawiasz zawodnikow na pozycje, ktore chcesz i "Classic Mode" gdzie ustawiasz konkretne pozycje. W obu po zmianach trzeba potem wybrac "Save changes". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 wiLQ - mój team to patafianos.... mnie bot wybierał graczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wchodzisz do strony swojej druzyny i tam dzialasz, sa dwie mozliwosci ustawiania skladu:"Swap Mode" gdzie przestawiasz zawodnikow na pozycje, ktore chcesz i"Classic Mode" gdzie ustawiasz konkretne pozycje.W obu po zmianach trzeba potem wybrac "Save changes". U mnie nie trzeba robić save, bo robi się samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Rozumiem że jeśli idzie o pieniądze na Waiver to komisarz zastosuje się do instrukcji i zmieni Budżet na 50 + resztę z draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jestem komisarzem w innej lidze i czuję,że coś skwasiłem. Chciałbym ustawić waiver bdgt. Mógłbym prosić o wskazówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 I jeszcze proszę o radę jak zatrudnić waiverów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi