wiLQ Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Zaczne na lawce z lapkiem na kolanach,reszta nie bedzie zbyt zadowolona.Boje sie,ze moge cos przegapic:/W takim ukladzie na pewno cos przegapisz, wiec koniecznie ustaw swoje pensje! Mozna to zrobic w opcji "Draft central -> Pre-draft values". A jak nie to dostaniesz przeplacone gwiazdy w prezencie od Yahoo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Najpierw mam dodac gracz do my players a pozniej edytowac wartosci czy na odwrot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Najpierw mam dodac gracz do my players a pozniej edytowac wartosci czy na odwrot? A co ty masz za edytor?? W moim wyświetlała się lista z cenami yahoo, które należało wyedytować. Nie było żadnego My Players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jutro to sprawdze i zrobie co nalezy, nie mam dostepu do wlasnego lapka obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Mozesz dodac graczy do my players lub calkowicie wyrzucic czyli autodraft nie bedzie bral ich pod uwage przy licytacjach.Jesli sie myle prosze mnie poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Niestety są dwie osoby, które nie mogą draftować w dany dzień.To mam prosbe bys im dal znac o wprowadzaniu pensji i/lub zastepstwie na drafcie. Nawet jak ich ma nie byc na drafcie to lepiej zeby Yahoo draftowalo wg ich wycen, a nie swoich wewnetrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ja postaram się podobnie jak rehus być na swoim meczu z laptopem i tam draftować...ale w razie czego zastępstwo też mam, na pierwsze pół godziny, czyli tyle ile potrzebuję by dotrzeć do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zostawiłem listę graczy oraz omówiłem strategię ze swoim zastępcą, zobaczymy jak się wywiąże Po meczu się nie kąpię, lecę do domu a w trasie przez tel załatwię co się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wyskoczył mi błąd 439 i nie moge draftowac pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mam ten sam problem !!!!! error 439!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kicha ciągle error 439 nie można wejśc na draft, mocki działały bez problemu - logowanie przez konto google było prawidłowe teraz nie działa.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Moze wylogujcie sie z Yahoo i potem ladujcie sie bezposrednio na strone glowna ligi? http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/62418 Ten blad wyskakuje jak Yahoo mysli, ze nie ma Was w tej lidze. Przy czym ogolnie nie wiem o czym pisze bo nigdy takiego bledu nie mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 wiLQ to niestety też nie pomaga, wchodziłem przez link z maila z info ze mam draft, czyściłem ciasteczka z przeglądarki, przez firefoxa, IE, za każdym razem to samo - error 439 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 To nie wiem co z tym zrobic :-(((( I jest mi z tego powodu przykro :-( Mam tylko nadzieje, ze ustawiles wlasne pensje... BTW, a jestes w wielu ligach czy w jednej? Czy na mocki wchodziles z tej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 NO bywa...... ale nie musiałeś pisać czy ustawiłem bo nie ustawiłem:D:D zabrakło czasu ;/ Tylko w IV jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A mozesz wejsc w tej chwili na jakiegos mocka? Czy mozliwe, ze ktos inny wszedl z Twojego konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 a mock wszedl bez problemu przed chwilą sprawdzałem. I nie jest możliwe żeby ktoś wszedł poza mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 To wybacz, ale sie poddaje :-( Ogolnie wielka szkoda bo i Ty straciles wrazenia i tym draftujacym brakuje Ciebie... Ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No cóż trudno ale mamy za to nowe doświadczenie , że taki babol może się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kumpel mówi że to problem z tym ze po podłączeniu konta google z yahoo to się może dziać "You've successfully connected your Google account to Yahoo" Logowałem się loginem google i może to jest kłopot, przez yahoo nie idzie I pewnie nie będę mógł zarządzać drużyną przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi