wiLQ Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV w sezonie 2013/14 Komisarzem ligi jest kucio, ktory jako jedyny sie zglosil by pelnic ta funkcje. Sklad ligi wyglada tak [dla ulatwienia nazwa druzyny na Yahoo]: Jeffi = RealSixers thompkins = The Hunters Q-Typ = Cug Team julekstep = nie ogarniam tego Marthinus = Martinus Spurs rehus = kimjestgrzegorz ATBFLASH = PATAFIANOS kucio = kucio's Swag Team Jordan20 = jordan20 BoGo = BoGo's Zini20 = Zini20 Team kondzio = Konrad's Expert Team grobar = Przekupieni [zastapil czekann] CubeBrick = Łódzcy Ceglarze [zastapil Jamblo] siepu = Okrutni Siepacze Zua [zastapil KAROL KRU] W sumie jest 15 GMow z czego w tym sezonie najwyzszych 5 miejsc awansuje do III [niewazne ktorej bo poziom zostanie wymieszany]. Draft jest ustawiony na 27.X o godzinie 21:00 takze badzcie gotowi na ten wieczor. Szczegolnie istotne jest nie dac sie zmylic przez zmiane czasu, ktora nastepuje w nocy poprzedniego dnia ;-) Edytowane 14 Października 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nazwa drużyny: RealSixers Jeżeli chodzi o draft to najlepiej weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGo Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czołem, Na pewno nie pasuje mi 11,12,13,25,26 października. Najlepiej byłoby 27.10. Ale oczywiście dostosuję się do reszty. pzdr bogusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nazwa: The Hunters Najlepszy termin to 27.10, najlepiej po 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q-Typ Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nazwa: Cug Team najbardziej pasuje mi w niedziele, może być ta 27ego, pod wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nie jestem pewien czy nazwa druzyny "nie ogarniam tego" jest ujmujaco szczera lub fajnie pasujaca do rookiego czy moze trzeba pogonic tego kogos do przeczytania FAQa i zadawania pytan ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 oo to moja drużyna! no faq i zasady czytałem - wszystkie wyjdzie w praniu (choć wiadomo póki co wydaje się to trochę skomplikowane). co do draftu to mi pasuje każdy pon,wt,śr,czw, ndz w godzinach wieczornych. jak najbardziej może być to 27.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 27X wyglada jak zdecydowany faworyt, wiec o ile reszcie pasuje to niech bedzie ten dzien. W sumie mialoby to sens, mielibyscie o tydzien wiecej na przygotowania i wiecej wynikow z innych lig ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Mi pasuje 27.10 Martinus Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jakub`s team ps -gdzie w ustawieniach moge zmienic nazwe? co do draftu to NIE pasuja mi czwartki od 18-21.30 najbardziej pasowalyby mi piatki ,soboty,ndz od godz 19-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 @jordan20 - w My Team z lewej strony logo masz kołowrotek z ustawieniami. Tam jest pole Team name i tam zmieniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 kimjestgrzegorz :)moj team:) odnośnie daty i godziny draftu jest idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATBFLASH Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Mnie najlepiej pasuje 27.10, wieczorem nazwa drużyny: PATAFIANOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kto z grupy kondzio, Zini20, Jamblo, KAROL KRU, czekann ma na imie Tomasz?? Bo taka jest nazwa druzyny na Yahoo ;-) A pozostalej piatki brakuje, wiec polecialy przypomnienia PMem. BTW, kucio zglosil sie jako komisarz ligi, wiec mam nadzieje, ze nikt nie ma z tym problemu? Tym bardziej, ze na dzisiaj ma on najwieksze doswiadczenie w lidze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Hmmmm, nie wiem czy to brak czasu czy nagle znikniecia, ale na brakujacych GMow czekamy do poniedzialku w poludnie, a pozniej zaproszenia trafiaja do listy rezerwowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zini20 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 1. Tomasz to ja - logowałem sie z FB i dlatego taka nazwa mi się przyjała. Nie widzę ustawień w profilu żeby to móc zmienić. Nazwę drużyny zmieniłem na Zini20 Team. 2. 27.X pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 To dzieki za wyjasnienie i wybacz spam jaki ostatnio dostawales ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Konrad's Expert Team mi tez pasuje draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Fajnie, ze sie znalazles kondzio ;-) Z tego co widze czesc z Was ma nazwe druzyny przydzielona przez Yahoo... tak moze zostac jak Wam sie spodobala jak kuciowi, ale tak informacyjnie... mozecie ja zmienic opcja "My team" -> "Edit Team info"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi