kolek23 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 1 Podpalacze Mostów 86 2 MKAllstars 85 3 Ball Lovin Criminals 85 4 Tłoki III Warszawa 77 5 Seagull hunters 74 6 Boston kolekCeltics 73 6 T_omko Crew 73 8 Niepelnosprytni 72 9 LA GawronLAKERS 71 9 Tumulce Basketu 71 11 Kasztaniaki Bulls 69 11 Texas Team 69 13 Lublin Pacers 63 14 Daniel's Team 60 15 LA Losers 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 no wkoncu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tankuje AS i ST. Kazdy gracz jest do wziecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacych okolicznosci na zajecie miejsca w Top5]:T_omko Crew [zdecydowany faworyt, nie ma slabych stron, przy zdrowiu moze byc blowout]MKAllstars [gleboka druzyna, slabe tylko straty, FT% i trojki]Daniel's Team [overkill w blokach i FG%, kupic trojki i przechwyty, potrzebny trejd]Tłoki III Warszawa [dobry fundament, ale co z druga polowa skladu? FAsy i Kobo kluczowe]Ball Lovin Criminals [overkill w statsach niskich, braki u wysokich, potrzebny trejd]Seagull hunters [wyjatkowo tani Durant pomogl reszcie skladu, ale FAsy wciaz beda potrzebne]Lublin Pacers [overkill w FG% i blokach, ale ogolnie mocno, potrzebny trejd] T_omko walczy o utrzymanie, Lublin Pacers też. Daniel okazał się totalnym no-show. Tłoki, Ball Lovin walczą o awans, tak samo jak Seagull Hunters. MKA wygrał 4/7, nieźle "Walka o utrzymanie" [w znaczeniu, ze zaczynaja z duzego dola]:LA GawronLAKERS [tylko 3 mocne kategorie, reszta meh, slaba 2 polowa skladu, wiec FAsy]Boston kolekCeltics [dobra glebia, ale za duzo solidniakow, a za malo graczy powyzej przecietnej]Kasztaniaki Bulls [az 4 slabe kategorie, asysty i zbiorki na sprzedaz!]LA Losers [tylko 3 mocne kategorie, za duzo kasy na dol skladu, wiec nazwa moze byc prorocza] Gawron jest tuż za contenderami, ja walczę o utrzymanie razem z Kasztaniakami i LA Losers.3/4, całkiem dobrze wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 T_omko Crew [zdecydowany faworyt, nie ma slabych stron, przy zdrowiu moze byc blowout] T_omko walczy o utrzymanie Na usprawiedliwienie T_omko [i przy okazji moje] trzeba dodac, ze kontuzja Horforda to powazna zmiana w jakosci skladu. Daniel okazał się totalnym no-show.Tu wychodzi problem w ocenie tych przepowiedni przedsezonowych - zakladam aktywnosc wszystkich GMow, a wiadomo, ze jak ktos oleje druzyne w grudniu to nic z tego nie bedzie chocby byl to najlepszy sklad po drafcie. 3/4, całkiem dobrze wiLQ Dzieki za to zestawienie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Na usprawiedliwienie T_omko [i przy okazji moje] trzeba dodac, ze kontuzja Horforda to powazna zmiana w jakosci skladu. Tego oczywiście nie dało się przewidzieć w żaden sposób Jakby u mnie nie wypadli od razu po transferach Gasol i Bledsoe, to pewnie biłbym się teraz o 3 miejsce Cóż, bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 tabelka na tydzien przed koncem wyglada ciekawie o ile ja mam raczej dosyc pewna sytuacje(cale szczescie bo u mnie po finalach H2H zaangazowanie w gre opada w niesamowitym tempie) to walka o pozostale 2 miejsca zapowida sie ciekawie bo mamy 4 druzyny z szansami na awans, faworytami sa podpalacze z 3 pkt przewagi, oraz tloki maryjana ktoredo doswiadczenie moze zrobic tutaj roznice i zapewnic mu awans mimo ze caly sezon byl raczej w srodku tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Hej Na usprawiedliwienie swojej pozycji dodam że oprócz kontuzji Horforda doszła jeszcze niefartowna wymiana Conley <-> R. Anderson (w momencie gdy transfer wisiał na yahoo Ryan złapał kontuzję w wyniku której w moim składzie nie wystąpił ani razu. Musiałem się sporo nagimnastykować, żeby opracować nową strategię i nie spaść także moim zdaniem nie jest źle:> Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratki MKA, bardzo dobry skład i jest wynik, nawet pomimo tego, że udało mi się wyjąć DeMarcusa co poniekąd uratowało mi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 UTRZYMANIE rzutem na taśmę! Gratuluję kolegom, którym udało się utrzymać i awansować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi