michu Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 może zrobimy jakiś wspólny mock przed właściwym draftem, co? czy tak nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Oczywiście, że można, ale ciężko się będzie zorganizować. Generalnie jestem za, ale dziś odpadam. No i ważniejsza sprawa to ustalenie terminu właściwego draftu, kilka osób się jeszcze nie wypowiedziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 może zrobimy jakiś wspólny mock przed właściwym draftem, co? czy tak nie można? teoretycznie można, ale wymagałoby to zebrania się. jest wątek o Mock Draftach, gdzie osoby z różnych dywizji się umawiają. tam będzie łatwiej możemy zebrać parę osób z naszej dywizji i dobrać tam resztę. co do naszego draftu ustawiam datę 14.10. jeżeli komuś coś by nie pasowało niech jak najszybciej da znać. czekamy jeszcze na trzy osoby, ale jak mówi przysłowie "kto późno wstaje, ten zmywa po śniadaniu" wiem, że jest możliwość rozdysponowania wcześniejszych terminów, ale wszelkie daty przed 11.10 nie spałniają moich oczekiwań, więc są tylko opcją awaryjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Zgodnie z zaleceniem komisarza powtarzam swoje "ok" co do draftu 14.10 o 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Draft 14.10 o 21:30 jest zdecydowanie 'ok' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 14.10 o 21:30 'ok' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Również potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam, właśnie wskoczyłem do was z listy rezerwowej, potwierdzam że 14 o 21.30 mi pasuje. pozdrawiam wszystkich i powodzenia ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Aktualna lista drużyn i potwierdzeń draftu: Lorak - lorak - draft ok Chicken2 - Chicken Team - draft ok Wojtek J - Disposable Heroes 3 - draft ok tweetas - BlockBuster - draft ok dannygd - Azazel's Sins - draft ok Jurek Furtak - RKS Motor - draft ok Mentor - DuszoLotnia - draft ok harrykot - Dzikie Koty Tocheck - Fighting Irish - draft ok wprpl - wprpl Superb Team - draft ok michu - Michu's Team - draft ok krisss - Don Kris Team - draft ok eMeS - eM's Cubes - draft ok t3jlor - Cerveza Team - draft ok Holyfield24 - Holyfield's Team - draft ok Czekamy na ostatnie potwierdzenia i zapisy Edytowane 7 Października 2013 przez tweetas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wprpl Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 14.10 o 21:30 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mi też pasuje 14 Ps Na yahoo mam nick krzysiek1992 a nie krzysiek92 (źle podałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mamy komplet 15 GM P.S. Co trzeba zrobić, żeby się załapać na zwiększenie Waiver Bdgt? Trzech z nas ma 100$. Była promocja dla nowych? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 To trzeba zmieniac recznie dla kazdej druzyny, wiec te nowe teamy jeszcze nie mialy przyjemnosci z komiszem grzebiacym w ustawieniach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mi też pasuje 14 Ps Na yahoo mam nick krzysiek1992 a nie krzysiek92 (źle podałem) Ej, ale przecież Ty zrezygnowałeś z grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Krzysiek92 napisal "Ja jednak nie będę miał za dużo czasu więc proszę mnie wypisać"... trudno o bardziej jednoznaczne zdanie, wiec wg mnie jak je zmieniles to zapraszamy do ligi IV, ale to miejsce juz zostalo oddane komus innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 To teraz już mamy prawdziwy komplet. Teraz się zorientowałem dopiero jak dużo jest w naszej dywizji twarzy z prsk. To znaczy, że będziemy mieli emocje na wysokim poziomie. Szczególnie z harrymkotem mamy sobie coś do udowodnienia po ostatnim sezonie Przypominam, żeby na drafcie pojawić się przynajmniej 15 minut wcześniej. O 21 maszyna draftowa powinna już śmigać. Szykujcie się na dobrą zabawę! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrykot Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No, kurczę na zeszłorocznym drafcie dołączyłem przy 7 picku a z pierwszego dostałem Bynuma... Cały sezon próbowałem się odbić ale się nie udało.... Spróbuję powalczyć, ale to roto i trzeba dobrą strategię obrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 To teraz już mamy prawdziwy komplet. Teraz się zorientowałem dopiero jak dużo jest w naszej dywizji twarzy z prsk. To znaczy, że będziemy mieli emocje na wysokim poziomie. Szczególnie z harrymkotem mamy sobie coś do udowodnienia po ostatnim sezonie Przypominam, żeby na drafcie pojawić się przynajmniej 15 minut wcześniej. O 21 maszyna draftowa powinna już śmigać. Szykujcie się na dobrą zabawę! Powodzenia! Hehe faktycznie sporo prsk sie zebralo, mnie Wojtek scigał do samego końca, na moje szczęscie mu się nie udało. W roto będzie jeszcze ciekawiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holyfield24 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Draft 14.10. 21.30 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi