Lukacs Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 tu nic się nie zmienia - Są Gorsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zostanę przy nazwie z zeszłego roku - BestTeamEU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 U mnie nazwa drużyny jest oczywista. Co do draftu to na te chwile od poniedzialku do piatku pasuje mi praktycznie zawsze po 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ja sie poki co nazwalem Zydrunas Chillgauskas, ale jeszcze pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Panowie, po pierwsze nadal czekamy na 3 osoby, później sprawdzę o kogo chodzi. Druga sprawa to draft. Nie ma żadnych propozycji, więc proponuję 10.X (czwartek), godzina 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 dołączyłem już do ligi na yahoo. Nazwa zespołu taka jak rok temu - Armia Borsuków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Z tego co widzę, to nie dołączyli jeszcze karl oraz nawciarz. Czekamy. Proszę o jakieś głosy ws. draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ja praktycznie w każdy dzień jestem wolny od godziny 21. Wolałbym jednak uniknąć draftu 22 i 23 gdyż wtedy gra LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 dla mnie data i godzina draftu jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Panowie, po pierwsze nadal czekamy na 3 osoby, później sprawdzę o kogo chodzi. Druga sprawa to draft. Nie ma żadnych propozycji, więc proponuję 10.X (czwartek), godzina 21. Termin dla mnie ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dołączyłęm moja drużyna to Polonia Trzebnica. Co do terminu draftu jak zrobię porządek ze swoim kompem to pasuje mi każdy termin od niedzieli do czwartku po 21. A wiecie czy z telefonu Sony Xperia da rade uruchomic aplikacje draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Polecam przetestować na jakimś mocku, nawet z botami. Pozostał karl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Na moim Androidzie nie dałem rady (telefon Samsung, ale to chyba nie robi różnicy). Jeżeli komuś się uda - podzielcie się wskazówkami. Swoją drogą, mógłby już yasiek wypuścić aplikacje draftowe na IOS i Androida. Dla footballu np na iPada już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dołączyłęm moja drużyna to Polonia Trzebnica. Co do terminu draftu jak zrobię porządek ze swoim kompem to pasuje mi każdy termin od niedzieli do czwartku po 21. A wiecie czy z telefonu Sony Xperia da rade uruchomic aplikacje draftu? Nawet jak się da, to raczej nic nie będziesz widział (nie mówiąc o obsłudze), bo ta aplikacja ma dość spore rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 zawsze można próbować z teamviewerem. zostawiasz włączonego kompa i przez telefon sterujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dołączyłęm moja drużyna to Polonia Trzebnica. Co do terminu draftu jak zrobię porządek ze swoim kompem to pasuje mi każdy termin od niedzieli do czwartku po 21. A wiecie czy z telefonu Sony Xperia da rade uruchomic aplikacje draftu? A będziesz w tym sezonie odpowiadał na oferty trejdów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Odnosnie karla to w swoim czasie napisal mi PMa, ze gdzies wyjezdza na AFAIR 2 tygodnie... ale wydaje mi sie, ze juz minal ten czas... a nie moge sprawdzic bo skasowalem PMa z braku miejsca w skrzynce ;-( W kazdym badz razie jak ktos ma do niego kontakt inny niz elektroniczny to niech skorzysta bo moze nawet nie wiedziec, ze jest w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nie wiem czy będzie mi pasować data draftu bo mam aktualnie kompa w naprawie i korzystam z awaryjnego, na którym draft nie pójdzie. Jak będę coś wiedział odnośnie kompa to napisze czy mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi