Qooniu Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A to ja też będe dzisiaj o 21, jakoś parę minutek przed się zgadamy na ktory mock wejdziem i będzie fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To dołączę do Was na 21, żeby się Wam zbytnio nie nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jestem pod wrazeniem... jak takie jest zainteresowanie mockami 23 wrzesnia to co tu sie bedzie dzialo w okolicach draftow? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pozory Do tej pory raczej nie udało się zebrać, będę zaskoczony jeżeli dziś się uda. Oczywiście również się pojawię, ale jeżeli nie będzie co najmniej 8 osób to raczej zrezygnuję bo termin mi akurat średnio odpowiada. Niemniej mam nadzieję, że rzeczywiście tłumy będą nieprzebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Head-to-Head* Crash the Boards 2131582 Startuje o 20 57, 14 miejsc. Piszemy się, czy czekamy 15 min więcej, na mocki o 21 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 moge wejsc na godzinke, byleby bylo z kim licytowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jeżeli zbierzemy się na 20:57 to spróbujemy, jeżeli będzie nas mało to następny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Head-to-Head* Crash the Boards 2131582 Startuje o 20 57, 14 miejsc. Piszemy się, czy czekamy 15 min więcej, na mocki o 21 12? Juz tam dołączyłem, mam nadzięję, że wejdzie trochę więcej. "Thomas" jakby co. Edytowane 23 Września 2013 przez MTH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jest nas (chyba) piątka panowie, więc zapraszamy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ignazz21 wchodzę vel Rick jest dobrze dwa puste sloty tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 2 osoby i bedzie full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jestem i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jedno miejsce, jak ktoś chce wbić to musi się sprężyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 no to komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To fajnie, ze Wam sie udalo! Dajcie znac jak pierwsze wrazenia z pelnym skladem mocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 kurde spóźniłem się trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ja lekką ręką wydałem na marny zestaw i teraz zostali mi jednodolarowce.... 6 graczy i zero ruchu...więc mam nauczkę tym bardziej że po początkowym szaleństwie Parker poszedł dużo taniej niż Noah Sanders czy Rubio Kemba KB Duncan Favors Scola i Howard... brak SF gorąco polecam bo system mega prosty i przejrzysty a zabawa przednia...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dzięki za zabawę Trzeba to powtórzyć jeszcze kilka razy i każdy powinien coś z takich testów wynieść. Your Team 1. Pau Gasol (LAL - PF,C) $43 2. Steve Nash (LAL - PG) $17 3. Chris Paul (LAC - PG) $82 4. Joakim Noah (Chi - PF,C) $36 5. Chandler Parsons (Hou - SF,PF) $12 6. J.J. Redick (LAC - SG) $3 7. Vince Carter (Dal - SG,SF) $1 8. Jason Thompson (Sac - PF,C) $1 9. Nate Robinson (Den - PG,SG) $1 10. Martell Webster (Was - SG,SF) $1 11. Taj Gibson (Chi - PF,C) $1 12. C.J. Miles (Cle - SG,SF) $1 13. C.J. Watson (Ind - PG) $1 Najbardziej jestem zły na tego Nasha, generalnie bez szału, ale mogło być gorzej zważywszy na to, że to mój pierwszy rok z aukcyjnym draftem i pierwszy draft przy pełnej obsadzie. Próby z botami są bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja już dziś byłem po dwóch mockach, niemniej jednak teraz był pełen skład bez automatów i bardzo dobrze Tym razem była sprawdzana inna taktyka, skład nie jest zły biorąc pod uwage guardów, ale ogólnie jak przyjdzie czas na głowny draft to taktyka się już zmieni i zamierzam lepiej rozlokowac pieniądze. 1. Stephen Curry (GS - PG,SG) $59 2. Russell Westbrook (OKC - PG) $65 3. Ty Lawson (Den - PG) $21 4. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $15 5. Marcin Gortat (Pho - C) $12 6. JaVale McGee (Den - C) $12 7. J.R. Smith (NY - SG,SF) $5 8. J.J. Hickson (Den - PF,C) $1 9. Ben McLemore (Sac - SG) $3 10. Chris Kaman (LAL - PF,C) $3 11. Arron Afflalo (Orl - SG,SF) $2 12. Andrea Bargnani (NY - PF,C) $1 13. Tony Allen (Mem - SG,SF) $1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 1. Kemba Walker (Cha - PG) $31 2. Luis Scola (Ind - PF,C) $2 3. Kobe Bryant (LAL - SG) $30 4. Dwight Howard (Hou - C) $52 5. Derrick Favors (Uta - PF,C) $45 6. Tim Duncan (SA - PF,C) $33 7. Luigi Datome (Det - SG,SF) $1 8. Marco Belinelli (SA - SG) $1 9. Trevor Ariza (Was - SG,SF) $1 10. Tayshaun Prince (Mem - SF,PF) $1 11. Kentavious Caldwell-Pope (Det - SG) $1 12. Tony Wroten (Phi - PG) $1 13. Darren Collison (LAC - PG) $1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi