lynn Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zgłaszam się.Kolejny rookie na pokładzie.Teraz jeszcze tylko to wszystko ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dajcie mnie z Koelnerem, Ignazzem, DNC i dholem jeśli się zgodzą DNC (spoko skrót) też akceptuje, może będzie trudniej ale na pewno do końca będziemy grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzieki lynnowi zostalo juz tylko JEDNO MIEJSCE !. W zwiazku z tym wazna uwaga, ze po nastepnym zgloszeniu zapisy zaczna sie na IV poziom ligowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nash13phx Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 p4tryk chce grać z Murhinio i nash13phx w jednej lidze Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 W takim razie ostatnie miejsce dla mnie:> 3 sezony w fantasy Nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jermaine4523 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Grałem jeden sezon i chcę grać w lidze z Dholem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No i Wiq masz fotofinisz o ostatnie miejsce Chyba że Jermaine już się wcześniej zgłosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 U mnie jako pierwszy wyswietla sie t_omko, u Was tez? Wtedy to oznacza, ze zapisal sie jako pierwszy? W takim ukladzie Jermaine4523 trafialby na liste rezerwowych gdyby ktos zrezygnowal [a jest 105 osob takze to mozliwe!] oraz staje sie pierwszym zapisem do lig IV. A propos... Od tej chwili WSZYSTKIE ZAPISY SA NA POZIOM IV A zeby te ligi powstaly musi sie uzbierac minimum 12 osob. Oczywiscie moze powstac wiecej niz jedna taka liga gdyby bylo wiecej chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No i Wiq masz fotofinisz o ostatnie miejsce Chyba że Jermaine już się wcześniej zgłosił. u mnie wyżej jest t_omko, więc chyba nie ma wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zgłaszam się. 1 sezon doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhol Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Grałem jeden sezon i chcę grać w lidze z Dholem Jesli znajdzie sie miejsce dla Jermaine to potwierdzam chec wspolnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 u mnie wyżej jest t_omko, więc chyba nie ma wątpliwości U mnie też, ale chodziło mi o to że w tej samej minucie się zapisali, a nie byłem pewien czy Jermaine potwierdza tylko ilośc sezonów i grę z kimś. T_omko namawiałem już kilka tygodni i w końcu się zdecydował na ostatni dzwonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 U mnie jako pierwszy wyswietla sie t_omko, u Was tez? Wtedy to oznacza, ze zapisal sie jako pierwszy? W takim ukladzie Jermaine4523 trafialby na liste rezerwowych gdyby ktos zrezygnowal [a jest 105 osob takze to mozliwe!] oraz staje sie pierwszym zapisem do lig IV. A propos... Od tej chwili WSZYSTKIE ZAPISY SA NA POZIOM IV A zeby te ligi powstaly musi sie uzbierac minimum 12 osob. Oczywiscie moze powstac wiecej niz jedna taka liga gdyby bylo wiecej chetnych. A zakładając, że powstaje jedna liga IV, to jak będą wyglądać spadki z III? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przeniose dyskusje do innego dzialu... Jesli znajdzie sie miejsce dla Jermaine to potwierdzam chec wspolnej gryJesli sie znajdzie to tam gdzie sie ono nagle zwolni - sa niewielkie szanse to bedzie akurat Twoja liga. A poniewaz chce by wszyscy nowi widzieli to wyraznie... od teraz ZAPISUJESZ SIE NA POZIOM IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Sorry Jermaine. Mam nadzieję, że zagrasz także w III lidze. Witam wszystkich roto graczy! Jak na razie miałem styczność jedynie z jednorocznymi i wielosezonowymi fantasy points także liczę na jeszcze lepszą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No racja, zamuliłem to ja też bym chciał z Mackiem i devilnevercry. Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Spoko. także przyklepuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dopisuję się - debiutant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wprpl Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 chetnie dolacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Też chętnie zagram, grałem w ostatnim sezonie w FB na espn. Poczytam faq i yahoo też ogarnę, mam nadzieje ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi