nash13phx Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Zgłaszam chęć gry. debiutant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witamy SETNA osobe do nowych lig! Takze jeszcze 5 zapisow i jedziemy z tym koksem pelna para... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_kc3 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 potwierdzam grę razem z Rzepką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostdog Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jestem chętny to będzie mój drugi sezon (poprzedni w prywatnej lidze, nie wiem czy ruszy w tym roku) W pierwszym sezonie mnóstwo zabawy i emocji z niecierpliwością czekam kolejny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jestem chętny to będzie mój drugi sezon (poprzedni w prywatnej lidze, nie wiem czy ruszy w tym roku) W pierwszym sezonie mnóstwo zabawy i emocji z niecierpliwością czekam kolejny sezon. Odliczanie trwa... 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Furtak Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Zgłaszam gotowość do gry, 3 sezony w fantasy nba, pozr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 zapisuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 zapisuje się ...3...2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinaker Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 potwierdzam chęć grania z devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 potwierdzam chęć grania z devilnevercry także potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Dajcie mnie z Koelnerem, Ignazzem, DNC i dholem jeśli się zgodzą Edytowane 23 Września 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubs Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 LukeBerd chce grać z Gubsem w tej samej lidze Potwierdzam chęć gry z LukeBerdem w jednej lidze! - - - Updated - - - Potwierdzam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 p4tryk chce grać z Murhinio i nash13phx w jednej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhol Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dajcie mnie z Koelnerem, Ignazzem, DNC i dholem jeśli się zgodzą Dhol się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murhinio Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 p4tryk chce grać z murhinio i nash13phx w jednej lidze potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ok - - - Updated - - - Dhol się zgadza ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Zgłaszam się do maćka 4 Edytowane 24 Września 2013 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Hmmm, mi napisales, ze 4 sezon sie dopiero zaczyna... czyli powinno byc "3 lata doswiadczenia"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Może warto dodawać nie tyle deklarację stażu, co link do profilu yahoo/espn/other? Wówczas wiadomo czarno na białym, jakie doświadczenie, w jakich formatach i z jakimi sukcesami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 To jeden z tych pomyslow na nastepny sezon ;-) W tym chcialem by bylo jak najprosciej i nie bylem pewny czy w ogole samo podawanie stazu przejdzie i sie sprawdzi. BTW, jeszcze 2 nowe osoby! Ladnie prosimy by sie pojawily ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi